من بازی کامل ballance رو دانلود کردم 80 مگ بود حالا نمیدونم چی کار کنم رو نصبش که میزنی میگه please insert cd تو راهنماییش گفته بود که iso رو بریز رو cd ولی من iso ندیدم کمکم کنید
مرسی
من بازی کامل ballance رو دانلود کردم 80 مگ بود حالا نمیدونم چی کار کنم رو نصبش که میزنی میگه please insert cd تو راهنماییش گفته بود که iso رو بریز رو cd ولی من iso ندیدم کمکم کنید
مرسی
اگه فایل Iso نباشه که به درد نمیخوره !
شما خوب بگرد 100% باید باشه .
اگه نباشه پس بازی ناقص دانلود شده یا کلا لینک بازی مشکل داره .
با سلام من هنگام نصب بازی مکس پین سه با این ارور مواجه می شوم .کمک کنید.
an i/o errur occurred installation afile. this is normally caused by bad installation media or acorrupt installation file.
با سلام و تشکر خدمت Oracle_Eldorado عزیز باید بگم من خیلی ویندوز عوض کردم ولی تغییری ایجاد نشداحتمالاً مال قطعاتم باشه چون هیچ چیزی دیگه نمیدونم!!!
ممنونم
دوست عزیز! این بازی Max Payne 3 که شما عنوان میکنید به هیچ وجه رسمی نیست یعنی تقلبی هست.
این ایراد یا از نصب بد بازی ناشی میشه که باید دوباره نصب بشه و یا ایراد از خود CD یا DVD بازی هست.
من یه مشکل دارم وقتی gta sa رو نصب میکن آخرش یه ارور میده که فارسیش میشه Cd فایل صدارو وارد کنید
CD نصب كارت صدات را بزار و نصبش كن
با سلام
Pes6 گرفتم نصب کردم ولی موزیک منو و صدای گزارشگر نداره . (گزارش انگلیسی)
برنامه را پاک کردم دوباره نصب کردم بازم درست نشد.
چه کار باید بکنم
لطفا کمک کنید.
با تشکر
شما باید بری قسمت Option داخل بازی ، بعد Sounds Option و اون قسمت همه ی صداها رو تا ته زیاد کنی .با سلام
Pes6 گرفتم نصب کردم ولی موزیک منو و صدای گزارشگر نداره . (گزارش انگلیسی)
برنامه را پاک کردم دوباره نصب کردم بازم درست نشد.
چه کار باید بکنم
لطفا کمک کنید.
با تشکر
داخل خود ویندوز صدا داری ؟
بله صدا دارم
تو قسمت تنظیمات رفتم همه چیز درسته ولی صدای گزارشگر نداره
صدای تماشاچی و سوت داور هست .
با تشکر
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)