سلام.من تازه کارم.می خواهم یه xbox 360 بخرم.اگه می شه میخواستم در این زمینه کاملا راهنماییم کنید
با تشکر.
سلام.من تازه کارم.می خواهم یه xbox 360 بخرم.اگه می شه میخواستم در این زمینه کاملا راهنماییم کنید
با تشکر.
تو این تاپیک کامل توضیح داده شده :
قیمت دسته های بیسیمش الان از 38 هست تا 45کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب باید تبدیل به vga بگیری
یا همون کابل vga
راهنمای خاصی نمیخواد
3 تا مدل داره تو لوازم جانبی با هم فرق دارن
با توجه به این که الان خیلی ارزون شده
شما همون elite که کاملترین مدل با هارد 120 هست رو بخر که 380 قیمتش هست
بردش رو هم حتما چک کن که jasper باشه
مدل های دیگه هم هست مثل premium که هارد 60 داره و 280 تا 330 میدن
و Arcade که بدون هارد هست و 215 تا 280 میدن
بچه ها پرمیوم جسپر نیومد؟
به خدا مردم از خماری!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز منظور من این نبود که کدوم هارد بهتره یا کدو بدتر والا هر چی ظرفیت بیشتر بهتر منظور من قیمت کمی بود که شما دادی واسه هارد 60 یا 20
در ضمن اقایه فتحی خودش تو پشت شهرداری هستن و قیمتاشون خوب هستش حالا شما هم یه سوالی بفرما به ما هم اطلاع بده
سلام. میخواستم بدونم شارژ دسته ایکس باکس باتریه قلمیه ؟ با مثل پلی 3 با اتصال به دستگاه شارژ میشه؟
Last edited by kamil_ps3; 19-04-2009 at 21:55. دليل: ل
باتری قلمی میخوره که من خودم با باتری های duracell که جفتی 1200 تومان هست
با روزی 7 یا 8 ساعت بازی تا 16 یا 17 روز کار میکنم
البته وسیله ای به نام play and charg kit هم داره که با وصل شدن به کنسول دسته رو شارژ میکنه
که قیمت اصلش حدودا 35 تومانه
شما باید به سایت xbox.com بری و تحقیق کنی درباره پرمیوم چاسپر و یا اینکه از فروشنده ها بپرسید !بچه ها پرمیوم جسپر نیومد؟
به خدا مردم از خماری!!!!!!!!!!!!
قیمت های 360 هم داره به پایین ترین قیمت های خودش می رسه ... الان arcade با قیمت 220 هم دیده شده ... !
نوشته شده توسط SunB0y
به نظرتون قیمت از این پایینتر هم میاد؟
-------
راستی دوستان دیگه فک کنم تا یک هفته دیگه xbox دستم برسه!
میخواستم بپرسم چه کارهایی نیازه که بتونم کنسول رو ازش خوب نگهداری کنم!
و چگونگی روشن و خاموش کردن ایمن هم بهم بگید!
مثلا یکی از دوستانم گفت حتما باید کنسول رو توسط دسته اش روشن کنی وگرنه بهش فشار میاد!
باید اولین بار هم یک دگمه ای رو بزنم تا کتسول دسته رو شناسایی کنه!
در رابطه با باطری دسته هم لطفا بفرمایید باطریش قلمی باشه؟ (از اینا که داخل ساعت میزارند؟)چه مارکی از همه بهتره؟
یا اینکه از اینا که از قلمی یکخورده کوچکتر هستند و معمولا توی کنترل ضبط ها میزارند؟
و ....
ممنون
نکات ایمنی:
من خودم هم کنسول رو یا دستش خاموش و روشن می کنم به نظرم بهتر.
کنسولو یه جایی بزار که دور و برش باز باشه
بعد 2 3 ساعت بازی به کنسولت استراحت بده و بهتره تو تایم استراحت تو داشبورد بمونی و کنسولو خاموش نکنی
زیاد کنسولو پشت سر هم خاموش رو شن نکن
بعد خاموش کردن کنسول حتما روش کاوری چیزی بنداز
در مورد باتری بهترین مارک همون durecell هست که پدرام جان گفتن(عمرشون زیاده) به غیر اون میتونی هر مارک دیگه ای هم استفاده کنی فرقی نمی کنه فقط aa باشه
در مورد شناسوندن دسته به دستگاه هم تو دفترچش که کنار کنسول به دستت خواهد رسید شکلشو کشیده که باید چیکار کنی.
ببخشید اگه زیاد شد![]()
در مورد قیمت ها مطمئن هستم زیر 200 نمی یاد و مطمئنا توی ایران هم مدت تابستان شاید گرون هم بشه ...
کلا کنسول را حرکت نده ، توی منطقه کنسول جریان هوا وجود داشته باشه ، روی فرش گذاشته نشه و دیسک های مرغوب را به کار ببرید ...
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)