تسليت مي گم بهت :دي
يعني ديگه ما شما رو اينجا نميبينيم ؟
موفق باشي !!!
تسليت مي گم بهت :دي
يعني ديگه ما شما رو اينجا نميبينيم ؟
موفق باشي !!!
ای بابا این حرفا چیه من هنوز هم ارادت ویژه ای به 990 دارم فقط ورژن بالاترشو گرفتم. تازه دادمش به پسر خواهرم تا از جلو چشم دور نشه...
با سلام
آقا شرمنده اگه تکراریه چون انجمن شلوغ بود دیگه نمیشد پیداش کرد
این p990 رو چجوری آپدیت و هک کنیم.
لینکش رو هم بزارین ممنون میشم
برو اینجا یه ذره هم خودت بگرد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه نمیدونم چرا این 990 من مات فیلم میگیره اگه کسی مینونه بگه
درست بود ولی وقتی دادم بیرون فلشش کردن این طوری شد
سلام
لطفا کمکم کنید
p990
من وقتی که xploreرا نصب کردم (برای دسترسی به درایوهای گوشی و انجام کارهای افزایش صدا)به یه مشکللی بر خوردم و اون این که بعد از چند بار درست بالا اومدن این برنامه حالا دیگه از کار افتاده و من به درایوهام دسترسی ندارم وبار ها unistallردم و دوباره installاما جواب نداده
ممنون
اصولا 990 واسه فیلمبرداری فوکوس نمیکنه. یکی از ضعفهای بزرگشم همینه. فقط توی بعضی از فریم ور ها ورژن برنامه اش طوریه که واضح میگره که معمولا بعد از آپدیت یا ریختن فریم ور جدید میشه مثل بقیشون.![]()
1 ) از وقتی فلش کردم تقریبا 1/3 پایین عکسام کمی مات میشن یجورایی هم از کیفیت افتاده امکان این مشکل بخاطره فریمور باشه؟
2 )راستی من اگه بخوام برنامه ای رو اجرا کنم ولی تو تسک خود گوشی نیاد چیکار باید بکنم؟
3) راهی نیست که مثل P1 برای تنظیماته دوربین ( منظورم میکرو،نایتمود، لامپ و..) شورت کات بزاریم؟
ممنمون میشم اگه جواب بدین
Last edited by vahidsport; 17-10-2008 at 00:36.
1- این مشکل فکر نمیکنم مربوط به فریمور باشه
2- به نظرم راهی نداره بالاخره میاد. مگر اینکه برنامه خودش طوری باشه که تو تسک نیاد یعنی به شکل برنامه های سیستمی گوشی طراحی شده باشه.
3-با فیلیپ باز نه. ولی با فیلیپ بسته هر کدوم از اعداد خودش یه شرتکاته. که البته تغییرشم نمیشه داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)