سلام
راهي هست كه بشه سوار قطار شهري شد؟
اگه كسي آسفالت جديد براي خيابون ها داره بزاره ممنون ميشم.![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
سلام
اگه كسي آسفالت جديد براي خيابون ها داره بزاره ممنون ميشم.![]()
من كه اسفالت جديد رو كذاشتم توي همين جا هست
سلام دوستان
می خواستم بدونم چرا جدیداً وقتی با برنامه ایمیج تول می خواهم ماشینی رو اد کنم این ارور رو میده و برنامه هنگ می کنه ؟ :
خیلی ممنون
و
خدانگهدار تا صد سال بعد !!!![]()
سلام دوستان کسی میتونه این اپل کروسا رو ویرایش کنه یه چیز تر و تمیز باحال ازش در بیاره؟؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
aghaye danoosh pichkah passworde 405 ro dari bedi baraye download mikham
سلام دوست عزیز خوش آمدی.
سعی کن یه سوال را چند بار تکرار نکنی.چون ممکنه اعضای تاپیک از دستت ناراحت یا عصبانی بشن در ضمن اگر امکان داره فارسی بنویس.![]()
اون پک اب و هوا اصلا جالب نیست![]()
اره واقا شرمنده اخلاق ورزشیتم.... خودمم زیاد حال نکردم..![]()
ممنون دوست عزیز باید امتحان کنم
ولی بقیه چیزها چی اونا رو چه طوری اضافه کنم
مثلاً همین اسلحه - یا ... ؟!!
شما چه چیزهای عجیبی میخواین؟؟؟سلام.
چطوری میتونیم کاری کنیم تا هنگام دور زدن در پیچ ها از لاستیک خاک بلند نشه؟
چطوری میشه رو قطار بوق گذاشت؟
اون تاکسی قدیمیه هنگام دور زدن به چب یا راست یک مقدار خم میشه.چطوری میتونیم درستش کنیم تا خم نشه؟
میشه کاری کرد رد لاستیک نمونه ولی مطمئن نیستم.
قطار برای اینکه بوق داشته باشه باید هندلینگ مخصوص داشته باشه که تو حالت عادی امکان پذیر نیست. مگر با CLEO
چیه تاکسی خم میشه؟؟ منظورت اینه که رو کمک هاش به یک طرف میخوابه؟؟
DBAG Baureihe 101کسی می تونه یه چنتا قطار به من معرفی کنه یا باسم بذاره خیلی ممنون میشم
TGV south-west
دو تاش بهترین قطارهای ساخته شده هستند که جای دو قطار بازی رو میگیرند.
بیا این هم DFF اصلی اره:نه اسمشو قبلا بهم گفتيد خود dff رو ميخوام . راستش قبل از اينكه شما بهم بگيد اسمشو پيدا كرده بودم ولي فقط txd به اين اسم تو gta3img بود من گفتم شايد dff اسمش فرق داره ولي فهميدم كه اشتباهي حذفش كردم اونم چند ماه پيش اگه ميشه dff رو برام بزارين يا يه چيزي جاي اره موتوري .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن تو کل عمرم یک بار تونستم بپرم بالاش یعنی توش برم. سخته ولی ممکنهسلام
اگه كسي آسفالت جديد براي خيابون ها داره بزاره ممنون ميشم.
نرم افزار Archive Viewer اجازه میده تمام فایلهای Gta3.img رو همون طور که هست ببینیم.كسي نميدونه با چه نرم افزاري فايل هاي gta3.img رو ببينم؟ اين مربوط به برج ميلاده. من يه مپ داشتم كه توش يه ساختمون عين برج ميلاد بود كه ميشد توش رفت. شايد اگه پيداش كردم بذارمش.
می خواستم بدونم چرا جدیداً وقتی با برنامه ایمیج تول می خواهم ماشینی رو اد کنم این ارور رو میده و برنامه هنگ می کنه ؟ :
Click this bar to view the full image.
خیلی ممنون
و
خدانگهدار تا صد سال بعد !!!
اسلحه - ماشین - دوچرخه - قطار - هواپیما و هلیکوپتر - خانه - مردم جدید همه باید تو فایل GTA3.IMG جایگزین بشه. بهترین نرم افزار برای این کار IMG Tool هست. شما اول فایل GTA3.img رو با IMG Tool باز میکنی. بعد F2 میزنی و اسم فایل رو سرچ میکنی. بعد گزینه Replace رو از بالا انتخاب کرده و فایلهای جدید که معمولا یک DFF و TXD هست رو جایگزین میکنی. بعد Rebuild Archive رو میزنی. درایوت هم باید 1.5 گیگ فضای خالی داشته باشه.ممنون دوست عزیز باید امتحان کنم
ولی بقیه چیزها چی اونا رو چه طوری اضافه کنم
مثلاً همین اسلحه - یا ... ؟!!
player جدید و لباسهای جدید مربوط به Player.img هست.
شخصیت های جدید برای Intro ها و مراحل ها و دموها و ماشینهایی که تو دموها نمایش داده میشن تو فایل GTA_int.img هستند.
شخصیت هایی که در خود مراحل و نه در Intro ها هستند در فایل Cut_scene.img هستند.
فایل Carcols.dat در پوشه ی DATA مربوط به رنگ ماشینها هست.
فایل Carmods.dat مربوط به اسپرت ماشینها در گاراژ هست.
فایل Handling.cfg مربوط به نوع کنترل و خصوصات داخلی ماشین هست.
فایل Vehicles.IDE مربوط به خصوصیات مختصر ظاهری و مشخصات خودرو هست.
فایل American.gxt موجود در پوشه ی TEXT مربوط به نوشته های بازی و همچنین نام ماشینها هست.
مشکل چیه؟/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)