تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 564 از 827 اولاول ... 64464514554560561562563564565566567568574614664 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,631 به 5,640 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض اخبار كوتاهي از فوتبال ايران

كميته انضباطي فدراسيون فوتبال اعلام كرد در خصوص دعوت از سعيد جعفري، اسلام نوري، امير عباس ملك پور، اصغر ابوالقاسمي و محسن عبدي به طرفيت از باشگاه اكباتان جلسه رسيدگي به روز ‪ ۱۲‬مهر راس ساعت ‪ ۱۴/۳۰‬در محل اين كميته تشكيل مي‌شودو
    به‌گزارش روز يكشنبه سايت فدراسيون فوتبال ، لازم است مديرعامل يا نماينده تام‌الاختيار باشگاه مذكور با همراه داشتن دلايل و مدارك خود جهت شركت در اين جلسه حاضر شوند.

كميته انضباطي فدراسيون فوتبال اعلام كرد، بنا به گزارش داور و نماينده مسابقه فوتبال بين تيمهاي پاس تهران و فولاد خوزستان كه در ورزشگاه شهيد دستگردي برگزار گرديد، دو تيم فوق در نيمه اول با ‪ ۲‬دقيقه تاخير به زمين مسابقه وارد شدند.

با اثبات تخلف و مستندات به ماده ‪ ۱-۱۱-۴‬آئين‌نامه انضباطي، هر يك از دو باشگاه فوق به پرداخت مبلغ ششصد هزار ريال جريمه نقدي محكوم شدند.

هيئت منصفه ليگ ، حضور و بازي يونس گرائيلي را در تيم فجر سپاسي شيراز بلامانع دانست .

در خصوص اعلام باشگاه فرهنگي ورزشي فجر شهيد سپاسي شيراز با مدير عاملي جعفر جعفري داير بر صدور مجوز بازي يونس گرائيلي بدين توضيح كه بازيكن مذكور به عنوان بازيكن سابق تيم فوتبال ابومسلم مشهد و انقضاي مدت قرارداد وي مبادرت به اخذ رضايت نامه و انعقاد قرارداد جديد جهت فصل آتي فوتبال بطرفيت باشگاه فرهنگي ورزشي فجر شهيد سپاسي شيراز مي‌نمايد.

ليكن چون رضايت نامه وي در مهلت ‪ ۷۲‬ساعت پس از ثبت در هيات فوتبال استان در فدراسيون به ثبت نرسيده‌است، لذا مجوز بازي نامبرده صادر نمي‌شود كه تقاضاي مذكور را تقديم هيات منصفه داشته است.

عليهذا قطع نظر از عدم ارتكاب تخلف از ناحيه باشگاههاي مطروحه و بازيكن ياد شده و نظر به اينكه اولا: طبق بند ‪ ۳‬ماده ‪ ۷‬آئين نامه نقل و انتقال بازيكنان صرفا قرارداد تنظيمي ظرف موعد مذكور بايد به ثبت در هيات فوتبال استان و فدراسيون برسد و مفاد ماده مذكور مشمول عنوان رضايت نامه‌ها نمي گردد و ثانيا باشگاه سابق بازيكن فوق الاشاره ادعايي در خصوص قرارداد سابق وي ندارد و ثالثا با وصف انعقاد قرارداد با باشگاه جديد خود عملا جلوگيري از بازي وي فاقد وجاهت قانوني است. لذا ثبت قرارداد بازيكن ياد شده بطرفيت باشگاه فرهنگي ورزشي فجر شهيد سپاسي شيراز و صدور مجوز بازي وي بلامانع است.

هيئت منصفه فدراسيون فوتبال در خصوص دعوي باشگاه فرهنگي ورزشي پاس به طرفيت باشگاه فرهنگي ورزشي دلوار افزار، روز دوشنبه دهم مهر ماه ساعت ‪۱۴‬ تشكيل جلسه خواهد داد.

به گزارش سايت فدراسيون فوتبال ، به همين منظور بايد نماينده تام الاختيار باشگاه پاس با در اختيار داشتن معرفي‌نامه در جلسه مذكور كه در محل فدراسيون فوتبال تشكيل خواهد شد حضور بهم‌رسانند.

بنابر گزارش داور مسابقه دو تيم فولاد خوزستان و سايپا تهران كه در ورزشگاه شهداي نفت اهواز برگزار شد، چهار نفر از بازيكنان تيم خوزستاني اخطار گرفته اند.

طبق راي كميته انضباطي و به گزارش سايت فدراسيون تيم فولاد خوزستان به همين دليل به پرداخت مبلغ يك ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شده است.

رئيس كميته انضباطي فدراسيون خبري را كه روز گذشته رسانه‌ها در مورد اعتراض باشگاه پيروزي نسبت به "عماد رضا" بازيكن سپاهان اعلام كردند تكذيب كرد.

كميته انضباطي با تكذيب اين مطلب عنوان كرد: تا امروز در اين خصوص رايي صادر نشده و خبري كه روز گذشته رسانه‌ها اعلام كردند محلي از اعراب ندارد از رسانه ملي انتظار مي‌رود قبل از پخش خبر، نسبت به صحت و سقم آن از طريق فدراسيون و سايت خبري آن مطمئن شوند.

به گزارش سايت فدراسيون اين پرونده همچنان مفتوح است و كميته انضباطي منتظر پاسخ باشگاه پيروزي به استعلام سازمان ليگ است تا پس از كارشناسي راي نهايي را صادر نمايد.

كميته انضباطي فدراسيون اعلام كرد با توجه به انقضاء مهلت درخواستي مدير كل تربيت بدني استان خراسان، باشگاه پيام ارتباطات به طور موقت از شركت در مسابقات ليگ دسته اول باشگاه‌اي كشور منع مي‌گردد.

به گزارش سايت فدراسيون، بازيكنان تحت قرارداد باشگاه مذكور براي اخذ حقوق خود شكايت كرده بودند كه مدير كل تربيت بدني استان خراسان از كميته انضباطي درخواست مهلت كرده بود تا باشگاه پيام ارتباطات در اين مدت به تعهداتش عمل كند. پايان مهلت درخواستي باعث شد كه كميته انضباطي راي به منع باشگاه فوق الذكر از انجام مسابقات ليگ دسته اول تا تعيين تكليف دهد.

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

آراگونس:
    تصميمات جديد به نفع تيم خواهد بود

لوئيس آراگونس سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا در آستانه ديدار مهم تيمش برابر سوئد از مرحله مقدماتي رقابت هاي يورو 2008 با حضور در يك مصاحبه مطبوعاتي به برخي ابهامات در خصوص اتفاقات اخير تيم ملي كشورش توضيحاتي داده است كه ترجمه متن اين گفت و گو به شرح زير است:
    - در آغاز علاقه منديم بدانيم چرا در گذشته چنين تصميمات جسورانه‌اي را در تيم اتخاذ نكرده بوديد؟
    آراگونس: ترجيح مي‌دهم به اين سوال شما به شكل عام پاسخ بدهم. به عقيده من مربيان هميشه كار دشواري را پيش روي خود دارند. لازم است در بعضي شرايط بسيار حساس تصميماتي را بگيرند كه منفعت حاصله از اين تصميمات به تيم بازگردد. اميدوارم در مورد اقدامات اخير من هم وضع به اين گونه باشد. من اقدامي نكرده‌ام، مگر اينكه تنها مصلحت تيم را در نظر گرفته باشم.
    - سوال را كمي اختصاصي‌تر مي‌كنيم. آيا با رائول گفت و گويي را هم در اين رابطه انجام داده‌ايد يا خير؟
    آراگونس: نه پس از اين تصميم هيچ صحبتي ميان ما رد و بدل نشده است و نيازي هم براي اين كار وجود ندارد.
    - اما فراموش نكنيد رائول نه تنها كاپيتان تيم ملي اسپانيا است بلكه او بهترين گلزن تيم هم محسوب مي‌شود، اين طور نيست؟
    آراگونس: خير، به هيچ وجه فراموش نمي‌كنم، اما همانگونه كه گفتم اين اقدام من به مصلحت خواهد بود. ناگفته نماند من ويسنته را هم به خاطر نرسيدن به آمادگي صد در صد به تيم ملي دعوت نكردم. به عقيده من آمادگي بازيكنان از هر چيزي بهتر است.
    - آيا تغييرات انجام شده در تيم ملي اسپانيا مختص حال است يا همچنان ادامه خواهد داشت؟
    آراگونس: اين تغييرات فقط مربوط به بازي برابر سوئد است و پس از اين مسابقه مطابق با زمان تصميمات جديد را اتخاذ خواهيم كرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

روني: ليمپار براي من يك قهرمان است

"وين روني" مهاجم منچستريونايتد، ليمپار را به عنوان الگوي ايده‌آل خود دانست.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ آندرس ليمپار، هافبك سوئدي و سابق آرسنال و اورتون كه پس از ترك آرسنال از سال 1994 تا 1997 براي اورتون بازي كرده و اكنون روني از وي به عنوان مرد قهرمان خود نام برده است.
    وي در مصاحبه‌اي گفت: "بايد بگويم به آندرس علاقه زيادي دارم و زماني كه بازي‌هاي او را تماشا مي‌كردم غرق لذت مي‌شدم. او قادر است حتي بهتر از دانكن فرگوسن دريبل بزند و توانايي‌هاي بسيار ديگري نيز دارد و من هميشه دوست داشتم مانند او بازي كنم و اگر روزي قرار باشد من نيز به عنوان يك قهرمان شناخته شوم، دوست دارم قهرماني باشم مانند ليمپار."

فان پرسي: هيچگاه تا اين حد خوشحال نبوده‌ام

روبين فان پرسي، مهاجم آرسنال از گل خود در ديدار روز شنبه برابر چارلتون به عنوان بهترين گل در دوران فوتبال خود نام برد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ فان پرسي با ابراز رضايت از عملكردش در ديدار برابر چارلتون در مصاحبه‌اي اظهار داشت: "هرگز تا اين حد از زدن گل خوشحال نشده بودم و احساس خوبي كه پس از گلزني‌ داشتم را فراموش نخواهم كرد.
    شايد آنچه كه اين ديدار را براي من فراموش نشدني ساخته، علاوه بر گل‌هاي من، موقعيت تيم‌ها در آن روز بوده است، زيرا در حالي كه چلسي با استون ويلا تساوي كرده و ليورپول نيز برابر بولتون تن به شكست داده بود، ما توانستيم به يك پيروزي درخشان و به ويژه اعتماد به نفس از دست رفته خود در اين فصل دست يابيم و به ديگران ثابت كنيم كه آرسنال هنوز هم تيم قدرتمندي است."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

سولاري: بايد عزم خود را جزم کنيم

در ديدار يكشنبه شب اينترميلان برابر كالياري در استاديوم سنت اليا، سانتياگو سولاري به خاطر عملكرد درخشانش در ديدار از سوي اسكاي ايتاليا به عنوان بازيكن ميدان شناخته شد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ سولاري پس از ديدار تيمش كه با تساوي يك بر يك پايان يافت، اظهار داشت: "انصافاً ما در زمين قدرت برتر بوديم تا اينكه كالياري گل نخست را به ثمر رساند و پس از آن بود كه گروسو گل تساوي را براي نراتزوري‌ها راهي دروازه ميزبان نمود، اما پس از آن ديگر فرصت گلزني خلق نشد.
    واقعاً باعث تاسف است كه نتوانستيم 3 امتياز ديدار را به چنگ آوريم چرا كه اين فرصت‌ها به آساني دست نمي‌دهد.
    وقتي كه وارد زمين شدم، اينتر عقب بود. بايد بگويم كه فرصت براي جبران باقي بود، اما ما آنها را از دست داديم. حالا وظيفه ما اين است كه عزم خود را جزم كرده و درست مثل چند ديدار اخير روند رو به رشدي داشته باشيم. قطعاً براي كسب تساوي نيامده بوديم و تنها در انتظار بازي‌هاي بعدي هستيم."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

منچيني: روش جديد را ادامه مي دهيم

روبرتو منچيني، سرمربي اينترميلان كه اين روزها خبر اخراج او به گوش مي رسد، در پي تساوي يكشنبه شب برابر كالياري در خصوص تاكتيك به كار گرفته شده در اين ديدار سخن گفت.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ منچيني پس از ديدار در گفت و گويي با خبرنگاران اظهار داشت: "تصميم گرفتم 3 مهاجم را راهي ميدان كنم، چرا كه به نظر خودم اين روش پاسخگو بود. اين سيستم به نفع ما پيش مي رفت تا اينكه كرسپو مصدوم شده و از زمين خارج شد.
    تا پيش از گل كالياري خوب بازي مي‌كرديم و زمين در كنترل ما بود. البته در ديدارهاي بعدي بازهم از روش 3 مهاجمي استفاده خواهم كرد، چرا كه به نظرم كارساز خواهد بود. با سيستم 3 مهاجمي توانستيم كالياري را معلق نگه داريم. با اين روش بازيكنان هم كمتر خسته مي‌شوند و تقريباً مشكل خط مياني تيم هم كمي حل و فصل مي‌شود.
    يك ديدار را نمي‌توان تنها از روي نتيجه نهايي‌اش قضاوت كرد، در كل ديدار ما خوب بازي كرديم و چندين فرصت خوب گلزني را به راحتي از دست داديم. فراموش نكنيم تيم ما هماني است كه در ديدار هفته گذشته برابر بايرن مونيخ به ميدان رفت.
    فعلا رم صدرنشين جدول است. اين تيم هم خوب كار مي‌كند. آنها بر سر كسب عنوان قهرماني اسكودتو تا پايان ما را تعقيب مي‌كنند. فعلاً در ليگ 11 امتياز كسب كرده ايم و بايد منتظر باشيم و ببينيم با بازگشت مصدومين چه تغييراتي در روند ما ايجاد مي‌شود."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

يوآخيم لو: پولدي گلزني قهار است

يوآخيم لو سرمربي تيم ملي آلمان تاكيد كرد، پودولسكي جايگاه ويژه اي در اين تيم دارد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، به رغم نيمكت نشيني هاي پولدي در تيم بايرن، يوآخيم لو سرمربي تيم ملي آلمان حتماً از او در تركيب اصلي اين تيم استفاده خواهد كرد.
    لو در اين باره اظهار داشت: "لوكاس براي ما يك گلزن قهار و شگفت انگيز است و ارزش بالايي دارد. من به عملكرد او در ليگ و نظر ماگات در خصوص استفاده از پودولسكي در تركيب اصلي بايرن كاري ندارم. براي من مهم بيلان كاري وي طي دو سال گذشته در تيم ملي است. به طورمثال او در دو بازي تيم ملي توانسته پنج گل به ثمر برساند و اين يعني اينكه وجود چنين مهاجمي براي تيم ملي ضروري است.
    اگر او نتوانسته به جايگاه حقيقي اش در بايرن دست يابد علتش كاملاً واضح است، چون او به تازگي از كلن به بايرن پيوسته و به علت حضور در جام جهاني خيلي دير در تمرينات قبل از فصل بايرن مونيخ حاضر شد و در نتيجه هنوز به طور كامل با بازيكنان اين تيم هماهنگ نشده، اما من معتقدم وجود او براي هر تيمي ارزشمند است."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

رودر: يونايتد حريف خطرناكي بود

گلن رودر، سرمربي نيوكاسل به رغم تلاش‌هاي سرسختانه مردان خود در ديدار برابر يونايتد، عملكرد بازيكنان حريف را بسيار بهتر دانست.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ رودر در پي شكست 2 بر صفر تيمش برابر يونايتد در مصاحبه‌اي گفت: "گل‌هاي يونايتد آن هم درست قبل و بلافاصله بعد از آغاز نيمه دوم بسيار ما را شگفت‌زده كرد. بازيكنان ما سرسختانه عملكردند، اما با تمام اين وجود نتوانستيم مانع حريفان خود شويم و آنها خيلي بهتر از ما پيش رفتند."
    وي در ادامه با تمجيد از كريستيانو رونالدو، ستاره منچستريونايتد، افزود: "مقابله با بازيكني چون رونالدو كار سختي است و مي‌توان در كنار وين روني از يونايتد و تيه‌ري آنري از آرسنال او را يكي از خطرناك‌ترين بازيكنان ليگ برتر دانست."

يانكولفسكي: شانس به ميلان پشت كرده بود

مارك يانكولفسكي، مهاجم ميلان معتقد است كه در جريان ديدار يكشنبه شب روسونري‌ها برابر سيه‌نا، تيمش از كوچك‌ترين شانسي برخوردار نبوده است.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ يانكولفسكي پس از كسب تساوي تيم در استاديوم سن سيرو در گفت و گويي با خبرنگاران اذعان داشت: "به دليل در اختيار نداشتن شانس، موفق به زدن گل و کسب پيروزي نشديم. نمي‌دانم متوجه بحران در تيم ما هستيد يا نه؟ با اين حال ما خوب بازي كرديم و در رختكن آرامش وصف‌ناپذيري حاكم بود.
    سيه نا تيم قدرتمندي است. حالا كه بحث ديدارهاي ملي به ميان آمده و مسابقات باشگاهي تعطيل مي شود، مي‌توانيم با آرامش خاطر بيشتري تمرين کرده و ناکامي ها را جبران کنيم."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

ديدار دوستانه برزيل و اكوادور در سوئد برگزار مي‌شود

ديدار دوستانه برزيل و اكوادور در تاريخ دهم اكتبر در استكهلم سوئد برگزار مي‌شود.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ قرار بود اين ديدار در نيوكمپ بارسلونا برگزار شود، اما تصميم نهايي بر آن شد كه اين مصاف در استاديوم راسوندا در شمال پايتخت سوئد برگزار گردد.
    لارس آكه- لاگرل، رياست اتحاديه فوتبال سوئد در گفت و گويي با خبرنگاران اظهار داشت: "اين ديدار محك خوبي است براي آنكه ببينيم طرفداران فوتبال چقدر هستند، چرا كه يك طرف اين ديدار تيم قدرتمند برزيل است."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

مارسي در تعقيب ----

در پي حذف تحقير آميز مارسي فرانسه از دور اول رقابت هاي جام يوفا، اين تيم موفق شد در ديدار يكشنبه شب تولوز را با نتيجه 3 بر صفر شكست داده و جايگاه دومي را در جدول لوشامپيونه براي خود رقم بزند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ مارسي در پنجشنبه‌اي كه گذشت با نتيجه 4 بر 3 مغلوب ملادا بولسلاف چك شده و از دور نخست رقابت‌ها حذف شدند.
    اين تيم هم اكنون با 3 امتياز اختلاف نسبت به ---- در پله دوم جاي خوش كرده است.
    ليون، قهرمان 5 دوره رقابت‌هاي ليگ فرانسه نيز شنبه شب موفق شد پيروزي يك بر صفر را رقم زده و از ماكزيمم 24 امتياز 8 ديدار از آغاز فصل، 22 امتياز را به چنگ آورد.
    آلبر امون، سرمربي مارسي در خصوص پيروزي اخير شاگردان خود اظهار داشت: "بازيكنان من به خاطر تجربه شكست‌هاي اخير كاملاً نا اميد بودند و واقعاً لازم بود كه با كمك هم پيروزي را براي باشگاه به ارمغان آورده و مجددا كسب روحيه كنند. "
    گفتني است، در اين ديدار فرانك ريبه ري، ملي پوش مارسي نيز حضور نداشت، اما اين تيم نشان داد بدون ريبه ري هم مي تواند موفقيت را براي خود رقم زند.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

فرگوسن:
    روحيه سولسشير فوق‌العاده بود

سرالكس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد از عملكرد اولگنار سولسشير در ديدار برابر نيوكاسل تمجيد كرد.

به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ اولگنار سولسشير، بازيكن 33 ساله شياطين سرخ هر دو گل يونايتد برابر نيوكاسل را در هفته هفتم ليگ برتربه ثمر رساند.
    وي به علت مصدوميت حدود دو فصل قادر به حضور در رقابت ها نبوده و آخرين گل خود براي اولدترافورد را در آوريل 2003 به ثمر رسانده بود، اكنون بار ديگر توانايي‌ گلزني خود را به نمايش گذاشت.
    فرگوسن در مصاحبه‌اي در خصوص عملكرد سولسشير در ديدار يكشنبه گفت: "اگر بازيكني دو سال قادر به بازي نباشد، مسلماً روحيه اش هم تضعيف مي‌شود و در نتيجه نمي‌توان انتظار عملكرد چندان خوبي از او داشت، اما در مورد سولسشير بايد بگويم كه همه ما را شگفت‌زده كرد، زيرا باور اين مطلب كه بازيكني به سن او بتواند آن هم پس از دو سال نه تنها تغيير نكرده، بلكه بهتر هم شده باشد، بسيار سخت است.
    از اينكه داراي چنين بازيكني هستيم افتخار مي‌كنم. چون با گل‌هاي او بود كه به چنين پيروزي رسيديم.
    به طور كلي ساير بازيكنان نيز بسيار خوب و با قدرت بازي كردند و بازي را در كنترل خود داشتند و بدين ترتيب با توجه به اختلاف گلي كه داشتيم، جايگاه اول جدول را از آن خود ساختيم.
    در مورد كريستيانو رونالدو نيز بايد بگويم كه نقش مهمي در اين پيروزي ايفا كرد. او هنوز 21 ساله سن دارد، اما خيلي بيشتر از سن خود قادر به درك و يادگيري تكنيك‌هاي فوتبال است و هميشه مي‌توان شاهد پيشرفت‌هاي روزافزون او بود. با اينكه در جام جهاني در مورد رونالدو به مشكل برخورديم، اما خوشخبتانه اين كاملاً برطرف شده و در حال حاضر از او به عنوان يك ورزشكار و بازيكن بزرگ ياد مي‌شود."

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •