ممنون، میخواستم ببینم کسی خریده؟ راضیه؟...
ممنون، میخواستم ببینم کسی خریده؟ راضیه؟...
راستش این v-jays ما رو گوش خیلی خوب قرار نمیگیره و البته همچنان از کیفیت صداش بسیار راضیم .حالا میخواستم یه هدفون فول سایز بگیرم بین این چندتا مدل m30 و audio technica ath fc707 و akg k912e و sennheiser pmx90 و audio technica sj55 .سبک هم الان بیشتر تو فاز هیپ هاپ هستم ولی خوب مثل همیشه پاپ و پست راک و نیو ایج و...هم گوش میدم و سبک های الکترونیک هم خیلی کم گوش میدم با این تفاسیر شما کدوما رو به ترتیب پیشنهاد میکنید و یه چیزی میخوام خیلی هدفون راحت رو گوش وایسه و پد خوبی داشته باشه
میگم این ها اکثرا فرل ساز نیستن.
تو جمهوری میتونی beyerdynamics 880pro تست کنی.
اون یه گزینه خوب فول سایز اوپن هست فکر کنم 420 تومن هستش. یه کمی زیادی امپدانسش بالا هست با هر چیزی نمیشه استفادش کرد. ولی تستش کنی همه این ها از چشمت می افته.
اقا سلار مرسی داداش ببخشید یه تشکر بیشتر نمیشه زد باید 100 تا تشکر زد بهتون
فقط یه سئوال خودتون میگید این flac ها خوب نیست زیاد راضی نبودین یه دونه فقز یه دونه خوبش رو معرفی کنید ببینیم چهطوریه این همه تعریفش رو شندیم اخه راستی اهنگ ایرانی هنوز رو این فرمت نیومده؟نخواهد امد ؟
جواب سئوال اخرم رو خودم میدونم ولی گاهی جای این که شرم کنیم خندم میگیره چه جای باحالی زندگی میکنیم
بله من خودم و چند تا از دوستانم و چند نفر هم از دوستان همین فوروم تهیه کردن و خیلی راضی هستن.شما هم انشا الله راضی میشین.
حسین جون داداش ما یه بار ام50 رو تست کردیم واسه هفت پشتم کافی بود دیگه نمیخواستم با هدفونای خودم آهنگ گوش کنم و خودم بیشتر بین ام 30 و fc707 موندم بودجمم نهایت 120 تومنه .ممنون
خواهش میکنم وظیفست
چرا یه تعدادی اهنگهای LA ایرانی رو با نوشتن اسم اهنگ با flac . تو سایتهای 4shared و mediafire میتونین پیدا کنین.برای فول البوم هم میتونین اسم البوم + discography رو جستجو کنین به صورت flac یا ape نتایج بدست میاد .
برای اهنگهای مجاز داخلی هم میتونین cd اورجینالش رو تهیه کنین که بهتر از فایلهای تبدیل شده هستش.
ولی برای تست بهتره همون cd اورجینال رو امتحان کنین و اگه با پلیر خواستین تست کنین از همون cd با jet auodio تبدیل به flac با compress level 8 کنین ویا از سایت بدنبال flac 24/192 یا 352.8/24 دانلود کنین.
عذر می خوام بخاطر اسپم خیلی شدید
یه ارفون معرفی کنید که با پلیر هایی که صدای گرم دارند مچ باشه و جزئیات صدا رو خوب پخش کُنه و بلندی صدا ـشم خوب باشه . بودجه 50 هزار تومن .
الان ep-630 دارم یکی از خواسته هایی که دارم رو برآورده نمیکُنه ( یعنی پخش صدا با جزئیات )
دوستان من گیم اور شدم game over
این تا برسه دست من در میاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
382 تومن
و این هم در میاد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
232 تومن
خیلی خیلی گرونه فعلا برام یه چیز دیگه پیش نهاد میدین تا دلار پوند ارزون تر شه؟؟؟
دوست عزیز یخورده در مورد اینا توضیح میدی ؟ من یه پلیر دارم که صدای گرمی داره ، اینا براش مناسبه ؟
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
در ضمن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست اگه کسی میتونه جواب بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)