تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 564 از 754 اولاول ... 64464514554560561562563564565566567568574614664 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,631 به 5,640 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

خوب عزیز دو خط اینترنت و یک مودم به نظرم یک مودم ایسوس بخری بد نیست
    ببین خط پارس انلاین شما SNR اش روی 6 هست کوچکترین اختلالی باعث قطع شدن اینترنت میشه اینطور نیست که هر 5 دقیقه قطع بشید ممکنه که چندین ساعت وصل بموندید و شما متوجه اش نشید من خودم قبلا مخابرات داشتم SNR ام روی 6 بود قطع نمیشد اما کلی مشکل درست میکرد برای من بگذریم...
    اما میخوام با یک موردی در برخی مودم ها اشنات کنم ، دلیلی که میگم مودم ایسوس بگیری بخاطر این گزنه هست البته فکر میکنم شاید مودم خودت هم چنین قابلیتی هم داشته باشه

به گزینه Stability Adjustmentt نگاه کن روی 10 db گذاشتم تا کشش خط من بالا بیاد اگر غیر فعال کنم snr من میاد تا 9 اما تا 17 بالا اوردمش من نمیدونم این گزینه کجای مودمت هست اما قبلا از یه بنده خدایی شنیدم مودم های دی لینک هم دارند
    درباره اون سوالت که میگی نویز میگیره منظورت را متوجه نمیشم اینکه هر چقدر ریت اتصال به اینترنت بالاتر باشه کیفیت خط پایین تر میاد بخاطر همین شرکت ها به شما میگن که خطتون نویز داره شما بهترین حالت اینکه پارس انلاین را یک مودم بهتر بگیری و برای فن اوا چون خط کیفیت مورد انتظارت را ندارد روی 8 مگ سرویس بگیری در ضمن تویض شرکت هم ممکنه نتیجه رضایت بخشی که میخوای هم نگیری تجهیزات شرکت ها با هم فرق میکنه اگر شما خطتون نویز داشته باشه اون سرعتی که باید بگیری هم نمیگیری نمونه خوده من
    سرویس 8 مگ خریدم چون نمیکشه خط روی 4 مگ ستش کردم کشش خط من روی 8 مگ هست اما اگر ستش کنم روی 8 مگ خط من مداوم قطع میشه پس به درد من نمیخوره میارمش روی 4 مگ ، حتما مودم بخرید
    دوست گرامی خط هایی که کشش ریت رو نداشته باشن برای تو هم شاید پیش اومده
    crc ارورش بالاتر میره و اینطوری به ضرر خودتون میشه ترافیکتون هدر میره و سرعتتون خیلی میاد پاین تر

2. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست گرامی خط هایی که کشش ریت رو نداشته باشن برای تو هم شاید پیش اومده
    crc ارورش بالاتر میره و اینطوری به ضرر خودتون میشه ترافیکتون هدر میره و سرعتتون خیلی میاد پاین تر
    سرعت که ثابته روی 4.7 ست هست و همیشه هم کل پهنای باند رو میگیرم ، تا الان هم ترافیک هدر بره ندیدم البته crc بعد از گذشت 4 روز اتصال مداوم فقط 150 تا ارور داده
    حالا غیر فعالش میکنم ببینم نتیجش چی میشه
    Last edited by AVAVA; 09-01-2018 at 21:14.

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سرعت که ثابته روی 4.7 ست هست و همیشه هم کل پهنای باند رو میگیرم ، تا الان هم ترافیک هدر بره ندیدم البته crc بعد از گذشت 4 روز اتصال مداوم فقط 150 تا ارور داده
    حالا غیر فعالش میکنم ببینم نتیجش چی میشه
    بحثی به غیر فعال بودنش ندارم قابلیت خوبیه که خودمم الان دارم استفاده میکنم +2 db اضافه کردم ریت رو اخرین حد 17404 رسیده
    ولی بحثی که هست یهو 10+ بهش اضافه کنید مشکل ساز میشه ریت رو شاید ببره بالاتر ولی خط نکشه خراب میکنه
    crc ارور ها بالا بره وضع خراب میشه یهو 50 هزارتا crc ارور بشه همینطوری هی crc ارور میده خط نکشه که ترافیک رو الکی هدر میده

5. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بحثی به غیر فعال بودنش ندارم قابلیت خوبیه که خودمم الان دارم استفاده میکنم +2 db اضافه کردم ریت رو اخرین حد 17404 رسیده
    ولی بحثی که هست یهو 10+ بهش اضافه کنید مشکل ساز میشه ریت رو شاید ببره بالاتر ولی خط نکشه خراب میکنه
    crc ارور ها بالا بره وضع خراب میشه یهو 50 هزارتا crc ارور بشه همینطوری هی crc ارور میده خط نکشه که ترافیک رو الکی هدر میده
    برای مدولاسیون adsl و adsl 2 plus تا 10+ جواب میده اما برای g.dmt نه جواب نمیده ولی چون فاصله مرکز مخابراتی تا منزل 3.5 کیلومتره نیاز دارم کشش خط را بالا ببرم الان کشش خط من روی 8 مگه اما من اینترنت را روی 4.7 ستش کردم snr هم روی 19 هستش بهترین حالتش اینکه غیر فعال باشه اما خوب بسته به شرایط ادم عمل میکنه
    ولی یه سوال دارم یه قسمتی از کابل تلفن از کنار برق رد شده و اینو همه میدونن که برق باعث نویز میشه اما وقتی فاصله میندازم بین کابل تلفن و کابل برق کیفیت خط به شدت افت میکنه ، واقعا دلیلش رو نمیدونم ، کابل هم مال 6 سال پیشه ، منظورم از کابل همون کابلیست که از جعبه تقسیم مخابراتی تا ورودی درب منزل میاد نه سیم کشی داخلی خونه ،، احتمال داره که کابل فرسوده شده باشه؟ در ضمن کابل هوایی هست و از این 4 رشته هاست...
    Last edited by AVAVA; 10-01-2018 at 00:33.

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

برای مدولاسیون adsl و adsl 2 plus تا 10+ جواب میده اما برای g.dmt نه جواب نمیده ولی چون فاصله مرکز مخابراتی تا منزل 3.5 کیلومتره نیاز دارم کشش خط را بالا ببرم الان کشش خط من روی 8 مگه اما من اینترنت را روی 4.7 ستش کردم snr هم روی 19 هستش بهترین حالتش اینکه غیر فعال باشه اما خوب بسته به شرایط ادم عمل میکنه
    ولی یه سوال دارم یه قسمتی از کابل تلفن از کنار برق رد شده و اینو همه میدونن که برق باعث نویز میشه اما وقتی فاصله میندازم بین کابل تلفن و کابل برق کیفیت خط به شدت افت میکنه ، واقعا دلیلش رو نمیدونم ، کابل هم مال 6 سال پیشه ، منظورم از کابل همون کابلیست که از جعبه تقسیم مخابراتی تا ورودی درب منزل میاد نه سیم کشی داخلی خونه ،، احتمال داره که کابل فرسوده شده باشه؟ در ضمن کابل هوایی هست و از این 4 رشته هاست...
    2 زوج هست اصلا نباید کنار برق باشه
    شما از سر در تست گرفتی با مودم؟ از سیم مشکی رنگ مخابرات ی سیم جدا بگیر وصل کن اون موقع
    شما احتمالا سیمی که تست گرفتین باید مورد داشته باشه
    جالبه این چیزی که میگین
    من فاصلم نزدیک به 1 کیلومتره تا مرکز سیم یه مدت تو پریز وصل میکردم کشش خط نهایت 8 مگ بود سیم جدا کشیدم نزدیک به 18 مگ شده

- - - Updated - - -

8. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

2 زوج هست اصلا نباید کنار برق باشه
    شما از سر در تست گرفتی با مودم؟ از سیم مشکی رنگ مخابرات ی سیم جدا بگیر وصل کن اون موقع
    شما احتمالا سیمی که تست گرفتین باید مورد داشته باشه
    جالبه این چیزی که میگین
    من فاصلم نزدیک به 1 کیلومتره تا مرکز سیم یه مدت تو پریز وصل میکردم کشش خط نهایت 8 مگ بود سیم جدا کشیدم نزدیک به 18 مگ شده

- - - Updated - - -
    اره من خط ورودی به منزل تست گرفتم به مخابرات گفتم بیاد درستش کنه میگه وظیفه ما اینکه فقط بوق خط را چک کنیم باقیش هیچ ربطی به ما نداره به شاتل زنگ زدم گفتم که من کابل بخرم کارشناس حضوریتون میتونه تعویض کنه گفت هیچ ربطی به ما نداره
    خو لامصبا من چطور این کابل که از باکس مخابراتیه عوض کنم
    هیچ عزیز این روزگار منه کابل فاصله بدم از برق خطم بدتر میشه جالبه که همسایمون که adsl داره گفت که اولین باره میبینم
    مونده که برم کابل بگیریم و یه نصاب پیدا کنم بیاد عوض کنه....
    اینم وضعیت خط من به نظرت کابل را عوض کنم خطم 8 مگ رو میکشه؟

10. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

اره من خط ورودی به منزل تست گرفتم به مخابرات گفتم بیاد درستش کنه میگه وظیفه ما اینکه فقط بوق خط را چک کنیم باقیش هیچ ربطی به ما نداره به شاتل زنگ زدم گفتم که من کابل بخرم کارشناس حضوریتون میتونه تعویض کنه گفت هیچ ربطی به ما نداره
    خو لامصبا من چطور این کابل که از باکس مخابراتیه عوض کنم
    هیچ عزیز این روزگار منه کابل فاصله بدم از برق خطم بدتر میشه جالبه که همسایمون که adsl داره گفت که اولین باره میبینم
    مونده که برم کابل بگیریم و یه نصاب پیدا کنم بیاد عوض کنه....
    اینم وضعیت خط من به نظرت کابل را عوض کنم خطم 8 مگ رو میکشه؟
    نویز خطتتون ۴۵ هست خیلی افتضاح هست
    برای من ۲۸ هست باید هرطور هست جدا کنید از سیم برق
    خیر کشش ۸ مگ رو نداره در حال حاظر نداره
    نویزتونو کمتر کنین
    و از سیم دو زوج مستقیم بگیرید بکشید بیشتر هم میتونید ریت بگیرید بیشترین نویز احتمالا بخاطر سیم کشی از کنار برق هست جداش کنید
    باید بهتر بهشه

12. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نویز خطتتون ۴۵ هست خیلی افتضاح هست
    برای من ۲۸ هست باید هرطور هست جدا کنید از سیم برق
    خیر کشش ۸ مگ رو نداره در حال حاظر نداره
    نویزتونو کمتر کنین
    و از سیم دو زوج مستقیم بگیرید بکشید بیشتر هم میتونید ریت بگیرید بیشترین نویز احتمالا بخاطر سیم کشی از کنار برق هست جداش کنید
    باید بهتر بهشه
    میدونم که الان 8 مگ رو نمیکشه جدا کردنش کاری نداره کسی رو فعلانه نیافتم بیاد اون باکس رو بازش کنه سیم من رو جا بزنه تا بتونم بکشم ، اره فکر خودم همینه دور روج بگیرم و مستقیم بکشم صبح ها روی 10 مگه به مرور کم میشه اکثر اوقات روی 8 مگه شب هم میاد طرفای 7.5 مگ بعدش دوباره تکرار میشه
    حالا اون عدد 45 چقدر میاد پایین یا چقدر میتونه پایین بیاد ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

بستگی به فاصله ات از مرکز داره میتونه بیارتش پاین تر در حد ۳۸ اینا
    ولی نهایت میتونه مکس ریتت رو شاید به ۱۲ و یا یخورده بالاتر بکشه همه چی به سر در خونتون بستگی داره
    از خود تقسیم سیمی که مخابرات داده تست بگیر

15. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه baran_xrain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان، من مشکلم قطعی مکرر در طول روز هست. سرعت 16 از مخابرات گرفتم که انگار روی 12 بسته شده. میخواستم بدونم با عوض کردن سرویس دهنده امکان داره مشکل رفع بشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •