دوست گرامی خط هایی که کشش ریت رو نداشته باشن برای تو هم شاید پیش اومده
crc ارورش بالاتر میره و اینطوری به ضرر خودتون میشه ترافیکتون هدر میره و سرعتتون خیلی میاد پاین تر
دوست گرامی خط هایی که کشش ریت رو نداشته باشن برای تو هم شاید پیش اومده
crc ارورش بالاتر میره و اینطوری به ضرر خودتون میشه ترافیکتون هدر میره و سرعتتون خیلی میاد پاین تر
سرعت که ثابته روی 4.7 ست هست و همیشه هم کل پهنای باند رو میگیرم ، تا الان هم ترافیک هدر بره ندیدم البته crc بعد از گذشت 4 روز اتصال مداوم فقط 150 تا ارور داده
حالا غیر فعالش میکنم ببینم نتیجش چی میشه![]()
Last edited by AVAVA; 09-01-2018 at 21:14.
بحثی به غیر فعال بودنش ندارم قابلیت خوبیه که خودمم الان دارم استفاده میکنم +2 db اضافه کردم ریت رو اخرین حد 17404 رسیده
ولی بحثی که هست یهو 10+ بهش اضافه کنید مشکل ساز میشه ریت رو شاید ببره بالاتر ولی خط نکشه خراب میکنه
crc ارور ها بالا بره وضع خراب میشه یهو 50 هزارتا crc ارور بشه همینطوری هی crc ارور میده خط نکشه که ترافیک رو الکی هدر میده
برای مدولاسیون adsl و adsl 2 plus تا 10+ جواب میده اما برای g.dmt نه جواب نمیده ولی چون فاصله مرکز مخابراتی تا منزل 3.5 کیلومتره نیاز دارم کشش خط را بالا ببرم الان کشش خط من روی 8 مگه اما من اینترنت را روی 4.7 ستش کردم snr هم روی 19 هستش بهترین حالتش اینکه غیر فعال باشه اما خوب بسته به شرایط ادم عمل میکنه
ولی یه سوال دارم یه قسمتی از کابل تلفن از کنار برق رد شده و اینو همه میدونن که برق باعث نویز میشه اما وقتی فاصله میندازم بین کابل تلفن و کابل برق کیفیت خط به شدت افت میکنه ، واقعا دلیلش رو نمیدونم ، کابل هم مال 6 سال پیشه ، منظورم از کابل همون کابلیست که از جعبه تقسیم مخابراتی تا ورودی درب منزل میاد نه سیم کشی داخلی خونه ،، احتمال داره که کابل فرسوده شده باشه؟ در ضمن کابل هوایی هست و از این 4 رشته هاست...
Last edited by AVAVA; 10-01-2018 at 00:33.
2 زوج هست اصلا نباید کنار برق باشه
شما از سر در تست گرفتی با مودم؟ از سیم مشکی رنگ مخابرات ی سیم جدا بگیر وصل کن اون موقع
شما احتمالا سیمی که تست گرفتین باید مورد داشته باشه
جالبه این چیزی که میگین
من فاصلم نزدیک به 1 کیلومتره تا مرکز سیم یه مدت تو پریز وصل میکردم کشش خط نهایت 8 مگ بود سیم جدا کشیدم نزدیک به 18 مگ شده
- - - Updated - - -
اره من خط ورودی به منزل تست گرفتم به مخابرات گفتم بیاد درستش کنه میگه وظیفه ما اینکه فقط بوق خط را چک کنیم باقیش هیچ ربطی به ما ندارهبه شاتل زنگ زدم گفتم که من کابل بخرم کارشناس حضوریتون میتونه تعویض کنه گفت هیچ ربطی به ما نداره
خو لامصبا من چطور این کابل که از باکس مخابراتیه عوض کنم
هیچ عزیز این روزگار منه کابل فاصله بدم از برق خطم بدتر میشه جالبه که همسایمون که adsl داره گفت که اولین باره میبینم
مونده که برم کابل بگیریم و یه نصاب پیدا کنم بیاد عوض کنه....
اینم وضعیت خط من به نظرت کابل را عوض کنم خطم 8 مگ رو میکشه؟
![]()
نویز خطتتون ۴۵ هست خیلی افتضاح هست
برای من ۲۸ هست باید هرطور هست جدا کنید از سیم برق
خیر کشش ۸ مگ رو نداره در حال حاظر نداره
نویزتونو کمتر کنین
و از سیم دو زوج مستقیم بگیرید بکشید بیشتر هم میتونید ریت بگیرید بیشترین نویز احتمالا بخاطر سیم کشی از کنار برق هست جداش کنید
باید بهتر بهشه
میدونم که الان 8 مگ رو نمیکشه جدا کردنش کاری نداره کسی رو فعلانه نیافتم بیاد اون باکس رو بازش کنه سیم من رو جا بزنه تا بتونم بکشم ، اره فکر خودم همینه دور روج بگیرم و مستقیم بکشم صبح ها روی 10 مگه به مرور کم میشه اکثر اوقات روی 8 مگه شب هم میاد طرفای 7.5 مگ بعدش دوباره تکرار میشه
حالا اون عدد 45 چقدر میاد پایین یا چقدر میتونه پایین بیاد ؟
بستگی به فاصله ات از مرکز داره میتونه بیارتش پاین تر در حد ۳۸ اینا
ولی نهایت میتونه مکس ریتت رو شاید به ۱۲ و یا یخورده بالاتر بکشه همه چی به سر در خونتون بستگی داره
از خود تقسیم سیمی که مخابرات داده تست بگیر
سلام دوستان، من مشکلم قطعی مکرر در طول روز هست. سرعت 16 از مخابرات گرفتم که انگار روی 12 بسته شده. میخواستم بدونم با عوض کردن سرویس دهنده امکان داره مشکل رفع بشه؟
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)