سلام
برای من خود کیبورد سمت چپش البته متمایل به وسط بالا رفته.چرا؟
یه چیز دیگخ وفقتی تایپ می کنم کیبورد سمت چپش کلا با دکمه ای که فشار میدم بالا و پایین ممیره.میدونید چرا اینجوریه؟
لطفا من رو هم کمک کنید
سلام
برای من خود کیبورد سمت چپش البته متمایل به وسط بالا رفته.چرا؟
یه چیز دیگخ وفقتی تایپ می کنم کیبورد سمت چپش کلا با دکمه ای که فشار میدم بالا و پایین ممیره.میدونید چرا اینجوریه؟
لطفا من رو هم کمک کنید
دوستان لطف کنن راهنماییم کنن
به نظر من طراحی لپ تاپا لنوو اصلا خوب نیساز لحاظ شخت افزار خوبن اما از لحاظ زیبایی و مقاوم بودن و صفحه نمایش افتضاحن
![]()
سلام
1.از خودسایت لنوو میتونی دانلود کنی تو قسمت ساپورتش support اینم لینکش ک اگه ویندوزت 8 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.کلا ایجوریه شما شارژو بکن بزار یکم درصدش بیاد پایین به زیر 50 اونوقت دوباره بزن بهشارژ تا 60 پر میشه اینم به خاطر اینکه بین 50 تا 59 میمونه اگه برای پند لحطه از شارژ قطع کنی ولی وقتی بره زیر 50 در جا دوباره تا 60 پر میشه
3.شما صفحه اولو بخون توضیح دادن بچه ها
4.مهم نیس صدای هارده ماله همه اینجوریه
[QUOTE=donkeyoxte;8086785]سلام
1.از خودسایت لنوو میتونی دانلود کنی تو قسمت ساپورتش support اینم لینکش ک اگه ویندوزت 8 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.کلا ایجوریه شما شارژو بکن بزار یکم درصدش بیاد پایین به زیر 50 اونوقت دوباره بزن بهشارژ تا 60 پر میشه اینم به خاطر اینکه بین 50 تا 59 میمونه اگه برای پند لحطه از شارژ قطع کنی ولی وقتی بره زیر 50 در جا دوباره تا 60 پر میشه
3.شما صفحه اولو بخون توضیح دادن بچه ها
4.مهم نیس صدای هارده ماله همه اینجوریه[/QUOTE
دست گلت درد نکنه
اما نصب نشدا دالی رو میگم
سلام رفقا...خوبید؟؟؟
مام بالاخره گیر کردیم!!!
این بلوتوث من سالم بوده،درایورشو بیست بار نصب کردم ولی جدیدا قاطی کرده اصن تو گزینه های Send To بلوتوث نیست!!!
دستگاه رو اضافه میکنه حتی،فایلم میگیره و سند تو نداره که باهاش بفرستم فایلی رو...
چه کنم عزیزان؟؟
دقیقا منم همین مشکلو دارم ...اولین بار امتحانش کردم درست بود اما چن وقته نه می تونم چیزی بفرستم ونه چیزی بگیرم.... اساتید اگه کسی راه حلی به ذهنش میرسه لطف کنید بگید.خدا خیرتون بده
تو پوشه system32 که برید،برنامه fsquirt.exe هست،با اون میشه گرفت و فرستاد ولی بازم من نمیتونم بفرستم!!!!!
حالا فعلا بلوتوث اکسترنال PC خونه رو زدم....
اینم دو تا عکس ازdevice manager
دستت درد نکنه آره حالا شد بفرستم ...چرا به صورت معمولی نمیشه فرستاد؟حالا اگه بخوایم یه فایلی رو بگیریم باید چی کار کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)