سپاس ار شما دوست عزیز
نظرتون در مورد dt 990 pro و ad700x چیه؟ ضمنا میتونم بجای اون آمپی که پیشنهاد دادید از یه کارت صدا مثله creative z استفاده کنم؟
سپاس ار شما دوست عزیز
نظرتون در مورد dt 990 pro و ad700x چیه؟ ضمنا میتونم بجای اون آمپی که پیشنهاد دادید از یه کارت صدا مثله creative z استفاده کنم؟
تشکر فراوان بابت راهنماییتون.
مدلش MDX 600 هست که از محصولات ارشیویه و تولیدش متوقف شده.
نظرتون در مورد denon چیه یه مدل 300usb داره که به نظر نمیاد.
من در نظر دارم یک creative x7 هم برای کامپیوترم بخرم به نظرتون اون کیفیت لازم رو داره که ازش به عنوان یک dac حرفه ای استفاده کنم؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
ad700x توی ایران ندیدم. متأسفانه آشنایی به اندازه کافی ازش ندارم که بتونم نظر بدم.
dt990 هم گزینه بسیار عالی هست. ولی صداش بیس بیشتر و تریبل بیشتری از dt880 داره. اگر از ریزر بدتون نیومده بود، مطمئناً dt990 یا dt770 رو پیشنهاد می کردم چونکه صدای اون دو تا از 880 جذاب تر و فان تر هست. ولی dt990 حتی از 770 هم بیس و تریبل بیشتری داره. خودتون برید و تست کنید بهتره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد کارت صدا، من دقیقاً نمی دونم از کدوم مدل کارت صدا استفاده می کنید، باید قدرت خروجی اون کارت صدا در 250 اهم رو بدونم تا بتونم نظر بدم که آیا حدوداً dt990, dt880 رو می تونه درایو کنه یا نه. می تونم بهتون fiio e18 رو پیشنهاد کنم که هم دک/آمپ خیلی خوبی داره، و هم در حد بسیار خوبی اون سری بیردینامیک ها رو درایو می کنه. از اون طرف حتی با یکسری دیوایس های اندرویدی می شه ازش به عنوان دک/آمپ استفاده کرد.
متأسفانه اطلاعات خودم رو در حد جامع نمی بینم که در مورد همه محصولاتی که شما نام می برید، نظری بدم که خودم بهش اعتماد داشته باشم.
mdx 600، من ریویو خاصی ازش پیدا نکردم. اون مدل ها رو هم تا حالا چیزی ازشون نخوندم. شما اول باید تعیین کنید دک می خواید؟ چه قیمتی می خواید؟
دک ارزون بسیار خوب در مقابل قیمت schiit modi 2 uber رو می شناسم.
سلام
دوستان هدفون تا 60 65 چی پیشنهاد میدین؟
خودم نظرم انرژی سیستم 410 هست
موارد مصرف(بترتیب اولویت):
گیم
فیلم
موزیک
والا داک رو برای یک امپ لامپی که دارم میخرم میخوام. امپ Bayandor تولید برو بچس ایرانی که البته تو همین انجمن هم هستند.
تا 1.5 یا حتی دو تومن هم حاضرم هزینه کنم.
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
سلام به همه دوستان! من قصد حرید یه هدفون دارم برای گوشیم! تا حدود 100-120 میخواستم نظرتون رو در مورد کریتیو ma-330 و 660i2 بدونم! 660رو نوشته فقط برای ایپاد هستش روی گوشی های اندروئیدی یعنی مشکلی ایجاد میکنه یا دگمه هاش کار نمیکنه؟ اخه من هدفون خود اپل 5 رو تست کردم صداش فوق العاده بود و دگمه هاش کار نمیکرد! یعنی اینم اینجوری میشه؟؟ ممنون میشم اگه مدل دیگه ای میشناسید بهم بگید! بیس و شفافیت خیلی برام مهمه! ممنون میشم نطرتون رو بدونم چون قصد حرید دارم فوری! پیشاپیش ممنونم!![]()
سلام به دوستان اهل صدا
تو یه سایتی ep-830 کریتیو رو با گارانتی سیب زرد گذاشته 58 تومن. میخواستم ببینم این اصله و این ایرفون ارزون شده یا کپیه و ارزش خرید نداره؟
الان 3590 دارم و قبلش هم ep-630 داشتم که کیفیت اتصالاتش یکم کمتر بود به نظرم. یه شیائومی پیستون2 هم گرفتم به گوشیم نمیخوره.
حالا 3590 رو بگیرم یا 830 ؟
با تشکر
سلام دوستان.
در رنج 300 تومن برای In Ear چه پیشنهادی دارید؟
در ابتدا تفکیک صدا برام مهمه و بعد راحتی دیوایس.
----
یک سوال جانبی هم داشتم!
آیا ممکنه این هندزفری ها بعد از چند سال استفاده افت کیفیت پیدا کنند؟
مثلا من در حال حاضر یدونه CX215 دارم که دوساله دارم ازش استفاده میکنم و چند وقته احساس میکنم صدای خیلی تیزی پیدا کرده و موزیک گوش دادن باهاش سخت شده و حتی گوش رو اذیت میکنه
ممنون![]()
دوستان یک سوال دارم که شاید خیلی به اینجا مربوط نباشه اما بی ربط هم نیست! برای اندروید چه پلیری نصب کنم که بهترین بازده و اکولایزر حرفه ای داشته باشه ؟
فیلیپس 3590
توی ایران، دک/آمپ هدفون به تازگی وارد شده. دیگه دک رو فکر نکنم چیز قیمت مناسبی توی ایران باشه. اون چیزهایی که هست، دک/آمپ هستن. اگر از اونور آب می تونید تهیه کنید، schiit modi 2 Uber خیلی چیز خوبیه در مقابل قیمتش.
من همیشه نظرم رو فیلیپس 3590 بوده
830 با گارانتی شاب بود که اصل بود. تقلبیش خیلی زیاده.
Neutron و poweramp خوبن. ولی اگر sync گوشی روشن باشه، به سرعت می فهمن که ورژن کرک شدست.
jetaudio هم خیلی خوبه.
Last edited by rave-87; 28-04-2015 at 22:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)