تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 564 از 870 اولاول ... 64464514554560561562563564565566567568574614664 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,631 به 5,640 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

5

دوستان عزیز من چندین ساله که به دقت فوتبال ایران وجهان رو دنبال میکنم،
    حرف یا مفت و صدتا یه غاز هم نمیزنم ،

عادل فردوسی پور از طرفداران یکی از تیمهای پایتخته و 2سالی میشه که دیگه نمیتونه حتی تو اجرای برنامه 90علاقه و بی طرفیشو حفظ کنه و این مساله آخر سر کار دستش میده ؛
    من خودم برنامه 90 رو رنسانس فوتبال ایران میدونم که فردوسی پور دون کیشوت اونه وفوتبال ایرانو حتی معتاد به 90 و فردوسی پور می بینم ولی این عدم بی طرفیشو هنگام اجرا اصلا صلاح نمیدونم و نمیپسندم .

فقط یکی دو نشونه بهتون میدم خودتون تحقیق کنید ببینید راست میگم یا نه :
    کساییکه 90 دیشبو دیدن میتونن بگن چرا عزاداری بود اصلا از برنامه غصه غم میریخت بیرون ؟
    آخرش که خیلی با حال بود با مونتاژ یه گزارش وپخش نصفه نیمه مصاحبه یکی از طرفین (ج-ز) و خداحافظی سریع واینکه این مسایل همیشه اواخر فصل مطرح میشه و یه چیزه عادیه ،ماله کشید به اصل ماجرا تا آخرین کمکهاشم به تیم محبوبش بکنه،
    ولی امان از روزی که این اتفاق در باشگاه رقیب می افتاد ؛زنگ میزد نصفه شب خونه بالا تا پایین باشگاه و میگفت :آقا اونجا چه خبره ؟ -خاب چه خبری می خواستی باشه ...خبرای زیادیه تا دنبال چی باشی -...
    در حقیقت انحراف (نخواستم به پاس زحماتش لفظ فساد رو بکار ببرم)حتی در اجرای پر بیننده ترین برنامه تلوزیونی اتفاق می افته (البته بسیار بسیار زیرکانه و نامحسوس )دیگه چی بگیم از پشت پرده قراردادها ودلالیهاوعزل ونصبها
    حالا بعدا اگه دیدم طالب هست و خودمم حسشو داشتم یکسری از مستنداتشو براتون میذارم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

عصرایران - در پی فشارهای وارده بر برنامه 90 ، بازار شایعات درباره عادل فردوسی پور ، مجری این برنامه نیز داغ شده است به گونه ای که حتی خبر بازداشت وی نیز بر سر زبان ها افتاد؛خبری که توسط معاون دادستان تهران تکذیب شد.

با این حال ، از شامگاه گذشته ، خبر تأیید نشده ای بر سر زبان ها افتاده ، مبنی بر این که جریان مخالف برنامه 90 ، سرانجام توانست مسوولان صدا و سیما را به حذف عادل از این برنامه متقاعد کند.
    پیشتر ، مسوولان صدا و سیما در مقابل تقاضاهای مکرر برخی مسوولان مبنی بر سپردن تریبون 90 به یک مجری دیگر مقاومت کرده بودند ولی خبرهای تأیید نشده ، خبر از شکست این مقاومت و عقب نشینی سیمایی ها در مقابل عوامل برون سازمانی می دهند.

بر اساس شایعات موجود ، عادل تا زمان نامعلومی ممنوع التصویر شده و تنها مجاز خواهد بود مسابقات فوتبال را گزارش کند زیرا در گزارش فوتبال ، تصویرش دیده نمی شود!

با این حال ، پیگیری های خبرنگار عصرایران ، برای تأیید یا تکذیب این خبر به جایی نرسید و شنیده ها و خبرهای غیر رسمی موجود ، تنها به ابهامات بیشتر انجامید به گونه ای که از یک سو گفته می شود این ممنوع التصویر شدن ، بعد از پایان لیگ برتر اعمال می شود ولی برخی می گویند از دوشنبه آینده ،عادل حق اجرای برنامه 90 را نخواهد داشت و حتی گفته می شود که از خیابانی هم برای جانشینی این برنامه دعوت شده است.

90 ، پربیننده ترین برنامه ورزشی سیماست و مسؤولان صدا و سیما تا کنون رویکرد مناسبی در تهیه و اجرای برنامه و حمایت از آن در برابر فشارهای خارجی داشته اند و حتی سخن از تهیه برنامه "90 سیاسی" نیز در میان بود که البته در حد سخن باقی ماند.

به هر حال باید منتظر توضیح مسوولان و یا دستکم فرارسیدن شب پخش برنامه شد تا ببینیم آیا آنچه از دیشب در میان محافل خبری و ورزشی پیچیده ، شایعه است یا آن که واقعیت دارد؟!و البته امیدواریم که شایعات موجود رنگ واقعیت به خود نگیرند.

عین این.

البته طنزه

خبر:(طنز)
    عادل فردوسی پور معروف به عادل نود و باندش که قصد بر اندازی ورزشی را داشتند متلاشی شد!
    مدیر شبکه سه فعالیت عادل فردوسی پور در آن شبکه را تکذیب کرد!
    یک منبع آگاه:عادل فردوسی پور مدارک محرمانه تیم ملی را در اختیار آمـریکـا قرار می داد!
    عادل فردوسی پور در راه زندان به دلیل سرما خوردگی درگذشت!

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ديشبم تصوير نداشت تو برنامه 90 فقط صدا بود !!!

داره خودمونی میشه 3phase boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا بعضی از این حرکات رو باید گفت: جاهلی قرن 21
    مثل تعویض سرمربی از یه صبح تا بعد از ظهر .
    در ضمن اون مجله(همشهری جوان) قبلا بارها از دایی حمایت کرده بود.

مسئولان هفته نامه همشهری جوان با توجه به انتشار عكس روی جلد شماره 206 روی برخی از سایت ها كه شبهه برانگیز بود، متنی را منتشر كردند.

به گزارش فارس، در متن ارسالی آمده است: هنوز مدت زیادی ازبركناری علی دایی نمی گذرد كه برخی رسانه‌ها دفاع كردن از او را آغاز كرده اند. مجله همشهری جوان نیز در شماره 206 خود با جلدی كاملا متفاوت به دفاع از علی دایی پرداخته است.

در ادامه متن آمده است: هر چند از تصویر نمادین "اعلامیه قتل دایی "در صفحه اول استفاده شده است؛ اما در همان تیتر با مطرح كردن موضوع قتل، افكار عمومی را متوجه اتفاقی مشكوك كرده است. روی جلد تلاش شده بركناری علی دایی به قتل او تشبیه شود و در داخل پرونده به دنبال مسئول قتل او بگردند.

مسئولان همشهری جوان تاكید كردند: در این میان هرچند در پرونده به خصوصیات اخلاقی دایی پرداخته شده و سرمربی تیم ملی به عنوان یكی از مسوولان ماجرا معرفی شده است؛ اما در پایان مسوول اصلی اتفاق رخ داده برای سرمربی تیم ملی فدراسیون فوتبال معرفی شده است.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by 3phase boy; 14-04-2009 at 14:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

1

ديشبم تصوير نداشت تو برنامه 90 فقط صدا بود !!!
    یعنی چی ؟ منظورت اینه که دل و دماغ اجرای برنامه رو نداشت .

کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض حرف های سیاسی مایلی کهن نمایندگان را عصبانی کرد!

عصرایران- سرمربی تیم ملی فوتبال که برای تشریح برنامه های خود در جلسه فراکسیون ورزش مجلس حاضر شده بود، به دلیل حاشیه روی و بیان موضع گیری های سیاسی، نمایندگان را عصبانی کرد.
    به گزارش خبرنگار عصرایران، مایلی کهن ظهر امروز در جلسه فراکسیون ورزش حاضر شده بود و اما به جای ارائه برنامه های فوتبالی به بیان مسایل سیاسی و اظهارنظرهای انتخاباتی روی آورده بود.
    وی گفت: دو دوره به خاتمی رای دادم اما در دوره قبل به احمدی نژاد رای داده بودم.
    این دست سخنان مایلی کهن اعتراض نمایندگان مجلس را برانگیخت و یکی از نمایندگان خطاب به مایلی کهن گفت: شما با این حرف هایتان حاشیه سازی می کنید.
    نماینده مردم ملایر نیز با فریاد خطاب به مایلی کهن گفت: آقای مایلی کهن شما خوب هستید اما خیلی ساده اید.
    مایلی کهن از این گفته نماینده مجلس برآشفته شد و خطاب به او گفت: من ساده ام؟! من آدم سیاسی هستم اما سیاسی باز نیستم.
    در این هنگام ونایی از واکنش مایلی کهن خشمگین شد و با فریاد از او خواست نمایندگان مجلس را تحقیر نکند.
    دهقان، گوینده خبرهای ورزشی سابق و نماینده فعلی مجلس هم خطاب به نمایندگان معترض گفت: شما دارید سیاسی کاری می کنید؛ بگذارید مایلی کهن حرفش را بزند.
    حسن بنایی نماینده ملایر بار دیگر خطاب به مایلی کهن گفت: این جلسه برای حمایت از شما برگزار شده بود اما از یک مربی حرفه ای بعید است که این جملات را بگوید که من به دفتر احمدی نژاد رفتم یا عادل فردوسی پور بی طرف نیست و یا رسانه ملی یار تیم ملی نیست.
    وی ادامه داد: اینها ربطی به فوتبال ندارد و شما می گویید احتیاجی به حمایت کسی ندارید و یار دوازدهم تیم ملی هم کشک است.
    این عضو فراکسیون ورزش خطاب به مایلی کهن تاکید کرد: چه بخواهی و چه نخواهی چشممان کور، دندمان نرم، باید کمکت کنیم چون تیم ملی فوتبال کشورمان را دوست داریم و مردم به آن حساس هستند.
    علی مطهری نماینده مردم تهران هم نداشتن سعه صدر کافی را نقطه ضعف مایلی کهن عنوان کرد.
    گفتنی است، مایلی کهن در این جلسه بسیار عصبی بود و به همین دلیل نمایندگان نسبت به او معترض شده بودند که باید با سعه صدر بیشتر فعالیت کند.
    مایلی کهن در اظهارات خود درباره نحوه انتصابش گفت: می گویند من با دستور احمدی نژاد سرمربی تیم ملی شده ام در حالی که من چند ماه قبل برای گرفتن دستور بازسازی خانه یکی از خویشاوندان نابینایم در دهات ، پیش احمدی نژاد رفتم اما با وجود دستور رییس جمهور مشکل او حل نشد و در نهایت هم فامیل ما فوت کرد و هنوز آن نامه در پیچ و خم اداری گرفتار است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

3

من اینارو نمیدونم

الان تیم ملی یه روحیه نا آرام و کله خرابی میخواد تا روحیه مبارزه طلبیش بره بالا

وفکر نکنه با یه گل بازی تموم میشه وتا دقیقه 90 بره با دو کره اونجا بجنگه

این حالت رو عمدا یا سهوا در چند برخورد اخیر مایلی کهن میبینم

ودر مجموع میدونم این روح نا آرام به تیم هم منتقل میشه و یخورده بچه ها هم به غیرت میان ،

بنابر این شخصا حضورشو تو این مقطع مفید میبینم .
    Last edited by aliaskon; 14-04-2009 at 18:31.

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

9

واقعا تعجب میکنم چی شده انقدر عصبی شده تو مصاحبهاشم خیلی عصبی بود بعد 90 دقیقا این جوری شده

فکر کنم چند روز دیگه خبرای خوبی برسه

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من برای مملکتی که فقط درد فوتبالیش حالیشه منتنفرم!یعنی چه مربی یه تیم فوتبال و مجلس و سیاست اه اه اه فوتبال زده شدیم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

8

eblis جون سلام

با جمع بندی ولحن قشنگ نوشتارت خیلی حال کردم (دکمه تشکر نبود یه تشکر خشک وخالی کنیم )

منتظر این سبک حرفات (که به نظرم هم انصاف توش هست هم شیرینی کلام) هستیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •