تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 564 از 4105 اولاول ... 6446451455456056156256356456556656756857461466410641564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,631 به 5,640 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

معاف از رزم اینطوری که من شنیدم اول اینکه رژه و برنامه های نظامی نداری ( حتی تو یگان)
    نگاهبانی با اسلحه هم نداری!
    ولی خوب کلا معاف از رزم شدن چیزی جز بدبختی نداره. دوست خودم معاف از رزم بود همش نگهبان سرویس و اینا بود. یا اینکه مقسم بود واسه غذا دادن و غذا گرفتن ( ساعت 4 صبح نیم ساعت زودتر باید بیدار میشد تو سرما و گرما و تاریکی میرفت صبحونه می آورد)
    ولی خوب فرق چندانی نداره.
    فقط واسه دیپلمه ها توی یگان پاسدارخونه و اینجور جاها که کار با اصلحه داره رو بهت نمیدن!

2. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    بچه ها امکان خرید خدمت هم هست یا نه ؟
    از راه های غیر قانونی و ... هم اگه بشه پولشو میدم
    مرسی
    خدمت رو نمیشه خرید ولی کادر پزشکی و مسولین معافی رو میشه خرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

پيش فرض

سلام دوستان،
    بلاخره منم دارم دفترچمو تکمیل میکنم که برم خدمت
    یه سوال داشتم، البته شاید یکم تکراری باشه اما ممنون میشم کمک کنید.
    وقتی میخوایم دفترچه رو بفرستیم، دانشجوی اخراجی یا انصرافی، واسه مدرک تحصیلی چیو باید بفرستم؟ البته مدرک معادل ندارم و مدرکم میشه همون دیپلم. الان من چجور مدرکیو بفرستم؟ کپی گواهی موقت پیش دانشگاهیم کافیه؟ باید برم جایی برگه خاصی بگیرم؟ دانشگاه یا دبیرستان؟
    اینم بگم که دفترچه ای که خریدم قدیمیه که میدونم فرقی نداره. البته دفترچه جدیدو دانلود کردم. ممنون میشم اگه بگید واسه دانشجوهای اخراجی و انصرافی چیا رو لازمه بفرستیم.
    باتشکر،
    sorry اگه تکراری بود.
    ----------
    و دیگه اینکه توی فرم اول تو قسمت وضعیت تحصیلی چی بزنم؟ اگه بزنم اخراج بعد مدارک دیپلم رو بفرستم مشکل پیش نمیاد؟
    میشه بگید دقیقا باید چه مدرکیو بفرستم؟
    دوستان، ممنون میشم اگه به این سوالم توضیحات بیشتری بدین. آخه میخوام زودتر بفرستم دفترچمو که زودتر تموم شه!
    راستی کسی واسه 1/9/90 اعزامی داریم اینجا؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

معاف از رزم اینطوری که من شنیدم اول اینکه رژه و برنامه های نظامی نداری ( حتی تو یگان)
    نگاهبانی با اسلحه هم نداری!
    ولی خوب کلا معاف از رزم شدن چیزی جز بدبختی نداره. دوست خودم معاف از رزم بود همش نگهبان سرویس و اینا بود. یا اینکه مقسم بود واسه غذا دادن و غذا گرفتن ( ساعت 4 صبح نیم ساعت زودتر باید بیدار میشد تو سرما و گرما و تاریکی میرفت صبحونه می آورد)
    ولی خوب فرق چندانی نداره.
    فقط واسه دیپلمه ها توی یگان پاسدارخونه و اینجور جاها که کار با اصلحه داره رو بهت نمیدن!
    دوست عزیز تو نیروانتظامی تا جایی که من اطلاع دارم و چند تا یگانی که دیدم اصلا معاف از رزم معنایی نداره و هیچ فرقی نمیکنه که معاف از رزم باشی یا نه

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

دوستان، ممنون میشم اگه به این سوالم توضیحات بیشتری بدین. آخه میخوام زودتر بفرستم دفترچمو که زودتر تموم شه!
    راستی کسی واسه 1/9/90 اعزامی داریم اینجا؟
    سلام.
    شما ابتدا باید برید دانشگاهتون و با اونجا تسویه حساب کنین و سپس اونا به شما برگه ی گواهی انصراف یا اخراج از تحصیل رو میدن. اون برگه رو به همراه گواهی پیشدانشگاهیتون رو باید بفرستید برای نظام وظیفه. مدرک هم میشه همون دیپلم. میتونین هم از ابتدا فقط گواهی دیپلمتون رو بفرستین ولی به خاطر این سالهایی که دانشگاه بودین و سربازی نرفته بودین 3 ماه اضافه سنواتی میخورین. ولی همونطور که گفتم، با برگه ای که از دانشگاه میآرین مبنی بر گواهی انصراف از تحصیل چون تاریخ انصراف روش خورده از اون تاریخ تا 4 ماه فرصت دارین که دفترچه رو بفرستین و اضاف نخورین.

این شرایطی که گفتم همه اش با توضیحات مفصل تر تو همون دفترچه نوشته. یه مطالعه بکنین همه چی دستتون میآد.

موفق باشین.
    90/8/30

7. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

من خودم با برگ سبز گواهينامه گرفتم.
    فقط بايد يه جوري باشه كه زودي بتوني گواهينامه رو بگيري و به خدمت نخوري!
    البته توي همون خدمت هم ميشه ادامه ي مراحل رو گذروند.

عقد و ازدواج و سند هم مشكلي ندارن همزمان با خدمت.
    عقد و ازدواج كه اصلاً ربطي به پايان خدمت نداره. رفيقم همزمان با خدمتش عقد كرد.
    سند هم فك كنم با يه گواهي در حال خدمت كه از طرف نيروي انساني يگانت واست صادر ميشه فك كنم حل بشه.

---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

[/COLOR]

ضمن تایید صحبت های دوستمون فقط اضافه کنم که اگر غیبت داشته باشید تحت هیچ شرایطی در حین خدمت نمیتونید معرفی نامه برای گواهینامه و سایر موارد بگیرید
    آقادمتون گرم ، الان میرم اقدام میکنم . اشتباه نکنید اگه الان هم برم خاستگاری تا بعد از سربازی هم نمیتونم برم خونه خودم ، میخوام برم گواهینامه بگیرم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من حدود دو ماه و نیمه دیگه اعزام میشم و غیبت هم ندارم .
    حالا میخواستم بدونم که نمیشه مثلا با برگ سبز یا چیز دیگه رفتو گواهینامه گرفت .
    چون من همین الانشم دارم رانندگی میکنم و بعلت نداشتن گواهینامه ممکنه برام مشکل پیش بیاد . ( هر چند باعث شده بعضی از این راه های مخفی رو یاد بگیرم )

با تشکر
    چون غیبت نداری میزارن گواهینامه شرکت کنی.برگ سبز نمیخواد. تو دو ماه هم میتونی گواهینامتو بگیری اگه زود بجنبی. اگرم نتونستی، حین خدمت میتونی بگیری نگران نباش.

10. این کاربر از Ra1den بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض چند تا سوال قبل فرستادن دفتر چه

من 2 سال هست که بسیج فعال هستم می خواستم ببینم باید از کجا نامه بگیرم برای اینکه کسری بخورم ؟؟
    و اینکه حداکثر میزان کسری با داشتن کارت بسیج فعال چقدر است ؟؟ { شنیدم 1 سال 45 روز و حداکثر 6 ماه کسری }

و اینکه چون مدرک لیسانس دارم و اینکه بسیج بودم میتونم هر جا که بخوام سربازی باشم ؟؟ یعنی برای مثال اهل شیرازم ولی می خوام تو اصفهان باشم !!! میشه ؟؟
    راهی هست که بتونم محل سربازیم رو عوض کنم یا از اول اونجا بیوفتم ؟؟

و اینکه اخر نفهمیدم الان 18 ماه هست خرمت یا 24 :( ؟؟!!

اها . اگر همسر داشته باشی میتونی روی اینکه کجا خدمت کنی تصمیم بگیری یا اینکه همون حوالی باشی ؟!!
    Last edited by s-a-l-i-m; 21-11-2011 at 11:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

من 2 سال هست که بسیج فعال هستم می خواستم ببینم باید از کجا نامه بگیرم برای اینکه کسری بخورم ؟؟
    و اینکه حداکثر میزان کسری با داشتن کارت بسیج فعال چقدر است ؟؟ { شنیدم 1 سال 45 روز و حداکثر 6 ماه کسری }

و اینکه چون مدرک لیسانس دارم و اینکه بسیج بودم میتونم هر جا که بخوام سربازی باشم ؟؟ یعنی برای مثال اهل شیرازم ولی می خوام تو اصفهان باشم !!! میشه ؟؟
    راهی هست که بتونم محل سربازیم رو عوض کنم یا از اول اونجا بیوفتم ؟؟

و اینکه اخر نفهمیدم الان 18 ماه هست خرمت یا 24 :( ؟؟!!

اها . اگر همسر داشته باشی میتونی روی اینکه کجا خدمت کنی تصمیم بگیری یا اینکه همون حوالی باشی ؟!!
    الان پادگانها پر لیسانس است و فرقی نمیکنه بسیج باشی یا .... پس نمیتونی هر کجا دلت خواست اونجا رو انتخاب کنی.(بالاخره سربازیه دیگه) پس معلوم نیست کجا میوفتی.
    راه هم برای اینکه جایی که میخوایی بیوفتی یکیش امریه گرفتن از ادارجات و دیگری داشتن پارتی هست.
    خدمت برای فوق دیپلم به پایین 18 ماه و برای لیسانس 17 ماه و برای فوق لیسانس 16 ماه و برای دکتری 15 ماه و برای فوق دکتری 14 ماه است.
    اگه همسر داشته باشی شرایط فرق میکنه و معمولا سعی میکنن حوالی محل زندگیت بیوفتی.
    در کل پارتی داشته باشی از همه مهمتره.

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام
    زنگ زدم یگان خدمتی میگم کارت من حاضر نشد؟!میگه باید از طریق نیرو انتظامی شهرتون پیگیری کنی؟!
    نداجا چه ربطی به نیرو انتظامی داره؟!الان به نظر شما چی کار کنم؟کجا برم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •