دوستان اصلن میدونید اینترنت به طور کامل درست شده
دوستان اصلن میدونید اینترنت به طور کامل درست شده
از چه نظر درست شده ؟؟؟؟
دمت گرم درست شد
5v5 کار نمیکنه
Last edited by bahman_0121; 13-06-2013 at 21:58.
یه چند ساعت درست شده بود الان برگشته دوباره به حال 10 ثانیه![]()
به به خدا را شکر انگار بحث گرونی هارد و مودم و عرض یابی اقتصاد مملکت تموم شد و ((حالا از بحث های انتخاباتی چشم پوشی کنیم))
آره دیــــــــــــــــــــگه اینا مشکل نداره ولی اگه من بیام بگم مثلا امروز به کاتا شماره دادم می خواهیم با هم رفیق بشیم و این حرفا مشکل داره!!!!!!!!!!!!!
راستی انگار من یه پستی دیدم از یکی از ناظر های عزیز:!
شما توجه نکنید فک کنم خطای دید من بودهدوستان مثل اینکه تا تاپیک قفل نشه از بحث های بیهوده و نامربوط به تاپیک دست بر نمیدارن.اگه تکرار بشه مجبور میشم تاپیک رو قفل کنم.
لطفا همکاری کنید.متشکرم.
فقط از خدا می خواهم که هرچه زودتر این نت ها درست بشند که دیگه راستی راستی داریم لول را فراموش می کنیم حالا لااقل قدیما یه بنده خدایی بود
میومد ترول میکرد حداقلش ترولش درباره تاپیک بود((خدا بیامرزتش))اما انگار راستی راستی تاپیک داره ....
آخه یکی نیست به من بگه مردتیکه تو فضولی؟؟اینجا هم ادمین داره هم ناظر تو چرا دخالت می کنی!!!!
مردتیکه تو فضولی؟؟اینجا هم ادمین داره هم ناظر تو چرا دخالت می کنی!!!!آخه یکی نیست به من بگه مردتیکه تو فضولی؟؟اینجا هم ادمین داره هم ناظر تو چرا دخالت می کنی!!!!
بیا گفتم.
np.
Last edited by AlbisQT; 14-06-2013 at 00:41.
نمیدونم من اشتباه کردم یا نه اما این Aatrox اگه لول 18 باشه و این Blood Well پر باشه 1134 دمیج هیل میده اگه ضربه Fatal بخوره.![]()
گذارش شماره دو باورتون نمیشه الان 05:30ساعت بدون لگ دارم بازی میکنم 26.6 شدم با jax خب این نشون میده ما ایرانیا لگ نباشیم نمیذاریم تو lOl خارجیا نفس بکشن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)