تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 564 از 4428 اولاول ... 6446451455456056156256356456556656756857461466410641564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,631 به 5,640 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من خیلی ناراضی هستم
    چون اگه روز معمولی بود اولا دانلود تو ساعتی بود که کمترین پول برق میاد یعنی کم باری یعنی همون 1 تا 6 صبح اما الان اگه بخوایم کلا استفاده کنیم تو اوج بار هم میره و این یعنی پول بیشتری هم باید ازمون بگیرن فقط فرقش اینه که دوستای مفت خور تر از خودشون تو اداره برق این پول رو میگیرن.
    من محاسبه کردم و دیدم از ساعت 1 تا 6 صبح تو این 11 روز سرعت دانلودم نصف روز های معمولی در ساعت 1 تا 6 صبح بوده من 24 ساعت روشن که گذاشتم کلا تا الان فقط 30 گیگ دانلود کردم و این در حالی هست که پول برق زیادی هم باید داد در قبال این 24 ساعت در حالی که روز های معمولی در ساعت 1 تا 6 صبح معمولا 1 گیگ دانلود میکردم و گاهی حتی تا 2 گیگ که البته شاید فقط یک تا دو روز در ماه اینجوری بود و اکثرا زیر 1 گیگ و نزدیک به 1 گیگ بود.در نتیجه اگه روز معمولی بود تا الان حدود 11 گیگ باید مصرف میکردم و خوب منی که ترافیکم 8 گیگ هست احتمالا 2 گیگ هم از ترافیک مصرف میکردم و حدودا رو هم رفته 15 گیگ تو این 11 روز باید مصرف میکردم.حالا خودتون ببینید.روزی 5 ساعتبا مصرف کم برق در 11 روز میشه 15 گیگ حدودا دانلود کرد اما الان در این 11 روز 24 ساعته که روشن بوده دو برابر اون یعنی 30 گیگ دانلود شد که اگه بخوایم مقایسه کنیم در کل همه ما یا اکثر ما که مثل من بودن ضرر کردن و یه چیزی هم باید از جیب بدن. در نتیجه این طرح احمقانه نوروزی اینا نه تنها به نفع کسی حتی خودشون نبود بلکه همه هم ضررر کردن اما فقط اداره برق این وسط سود میکنه.
    واقعا مملکته داریم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یکی این رو به من بگه چطور ممکنه که روز های معمولی وقتی ساعت 1 میشد سرعتم از 144 به 40 میرسید با اینکه همه اونهایی که میخواستن دانلود کنن این کار رو میکردنو دانلودشون رو انجام میدادن.اما در این 11 روز وقتی ساعت 1 میشد سرعتم از مثلا 45 که تا قبل از 1 فرض کنید بود(اکثرا کمتر از این هم بود) یه دفعه به 25 میرسید و اکثرا تا ساعت 6 در همین سرعت هم باقی میموند.
    مگه تعداد کاربرا در این مدت بیشتر شد؟ که افت سرعت هم بیشتر شد؟خدای نکرده خیلی ها رفتن مسافرت و سرعت باید بر بالا نه اینکه در بین 1 تا 6 پایین تر هم بیاد
    این نشون میده و ثابت میکنه که این افزایش تعداد کاربرا و دانلود اونها نیست که در روز های معمولی از ساعت 1 سرعت رو کم میکنه بلکه اینها خودشون واسه اینکه ما مصرف کمتری بکنیم از قصد سرعت رو میارن پایین اما به ما میگن که چون تعداد کاربرا میره بالا به همین دلیل سرعت میاد پایین.
    این همون گران فروشی هست.دوست خودم تو یه کشور درجه 2اروپایی اینترنت نامحدود داره و سرعت دانلودش 8 گیگ تا 10 گیگ هست( همون که مال ما حداکثر واسه 128 به 1 گیگ میرسه) اون دوستم در ماه 20 دلار میده یعنی حدود 20 هزار تومن اما من اینجا برای این اینترنت در پیت نزدیک 30 هزار تومن میدم.واقعا این گران فروشی نیست؟ این دزدی نیست؟
    واقعا برای این مردم متاسفم که هر چقدر هم بزنن تو سرشون متوجه نمیشن.من که دیگه تمدید نمیکنم.با دایل آپ وصل بشم خیلی بهتره تا این شکل ازم دزدی بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من در این 11 روز کلا 35 گیگ دانلود کردم که اگه روز معمولی بود و از 1 تا 6 دانلود میکردم حدود 15 گیگ میتونستم بگیرم در این 11 روز.یعنی حدودا فقط دو برابر دانلود کردم در حالی که کامپیوتر 24 ساعت 11 روز روشن بود و در نتیجه در کل ضرر کردم چون حتی در ساعت اوج مصرف برق هم روشن بوده و در نتیجه پول برق بیشتری(خیلی بیشتری) باید پرداخت کنم و این یعنی در کل من یکی که ضرر کردم و یه چیزی هم باید از جیب بدم و این پول میره تو جیب افرادی که مثل همین مفت خور ها هستن فقط فرقشون اینه که اونها اسمشون اداره برق هست و اینها اداره مخابرات.
    اگه تصمیم داشتم که در این 11 روز فقط از 1 تا 6 دانلود میکرم مطمین باشید بیشتر از8 گیگ نمیتونستم بگیرم.
    چون محاسبه کردم و با توجه به این نوسانات عجیب و غریب سرعتم در این مدت نسبت به روز های معمولی خیلی کمتر بود که در بالا هم بهش اشاره کردم.
    من موندم شما یی که توانش رو ندارید مگه مجبورتون کردن که مجانی کنید؟
    اینقدر اعصابم خرابه ممکنه یه جایی یه محاسبه رو اشتباه کرده باشم اما در کل نتیجه کلی که گرفتم اینه که اولا در ساعت 1 تا 6 سرعت نسبت به قبل خیلی کمتر بود و دوم اینکه در کل با محاسبه همه جوانب من یکی که ضرر کردم.خود شما هم محاسبه کنید و ببینید ضرر کردید یا نه.مطمینم همتون ضرر کردید.

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

چند روز سرعتم روی 20 و 30 بود.
    الان اومده روی 200
    امیدوارم کمتر نشه !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

برای ارتقا سرعت سرویسم از 128 به 256 مدارک خاصی میخواد؟ یا همین الان میتونم از طریق سایتشون سرعتو ارتقا بدم؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

برای ارتقا سرعت سرویسم از 128 به 256 مدارک خاصی میخواد؟ یا همین الان میتونم از طریق سایتشون سرعتو ارتقا بدم؟
    معمولا چیزی نمیخوان ولی میگن اگه داری بیار و الا مشکل خاصی نداره اگه مدارکی هم نداشته باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

معمولا چیزی نمیخوان ولی میگن اگه داری بیار و الا مشکل خاصی نداره اگه مدارکی هم نداشته باشید
    مرسی، البته مدارک که فکر کنم یه کارت دانشجویی هم کافی باشه
    میخوام بدونم یعنی همین الان میتونم سرعتم رو ارتقا بدم؟ یعنی سریع اعمال میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سرعت منم بهتر شده!
      محتوای مخفی: اینجا.... 

.
    .
    .
    من که با پارس زیاد دانلود نکردم...(فقط 2-3 روز اول)
    در عوضش آپلودش خیلی خیلی بهم حال داد....(آپش 512 بود)
    دوست عزیز شما از چه سرویسی استفاده میکنید؟چیکار کردید اینقدر سرعتتون بالاست!

خوش به حال دوستانی که میگن سرعت ما خوبه.من که در تمام 24 ساعت سرعتم بیشتر از 20 نمیره!

داره خودمونی میشه KimNaMGil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

هی وای من!
    روزای آخر هم سرعت پایینه
    10 کیلوبایت
    14 کیلوبایت همه ش همین قدر............

داره خودمونی میشه KimNaMGil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوست عزیز شما از چه سرویسی استفاده میکنید؟چیکار کردید اینقدر سرعتتون بالاست!

خوش به حال دوستانی که میگن سرعت ما خوبه.من که در تمام 24 ساعت سرعتم بیشتر از 20 نمیره!
    واقعا از چه سرعتی استفاده میکنید(سرویس)؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •