من خیلی ناراضی هستم
چون اگه روز معمولی بود اولا دانلود تو ساعتی بود که کمترین پول برق میاد یعنی کم باری یعنی همون 1 تا 6 صبح اما الان اگه بخوایم کلا استفاده کنیم تو اوج بار هم میره و این یعنی پول بیشتری هم باید ازمون بگیرن فقط فرقش اینه که دوستای مفت خور تر از خودشون تو اداره برق این پول رو میگیرن.
من محاسبه کردم و دیدم از ساعت 1 تا 6 صبح تو این 11 روز سرعت دانلودم نصف روز های معمولی در ساعت 1 تا 6 صبح بوده من 24 ساعت روشن که گذاشتم کلا تا الان فقط 30 گیگ دانلود کردم و این در حالی هست که پول برق زیادی هم باید داد در قبال این 24 ساعت در حالی که روز های معمولی در ساعت 1 تا 6 صبح معمولا 1 گیگ دانلود میکردم و گاهی حتی تا 2 گیگ که البته شاید فقط یک تا دو روز در ماه اینجوری بود و اکثرا زیر 1 گیگ و نزدیک به 1 گیگ بود.در نتیجه اگه روز معمولی بود تا الان حدود 11 گیگ باید مصرف میکردم و خوب منی که ترافیکم 8 گیگ هست احتمالا 2 گیگ هم از ترافیک مصرف میکردم و حدودا رو هم رفته 15 گیگ تو این 11 روز باید مصرف میکردم.حالا خودتون ببینید.روزی 5 ساعتبا مصرف کم برق در 11 روز میشه 15 گیگ حدودا دانلود کرد اما الان در این 11 روز 24 ساعته که روشن بوده دو برابر اون یعنی 30 گیگ دانلود شد که اگه بخوایم مقایسه کنیم در کل همه ما یا اکثر ما که مثل من بودن ضرر کردن و یه چیزی هم باید از جیب بدن. در نتیجه این طرح احمقانه نوروزی اینا نه تنها به نفع کسی حتی خودشون نبود بلکه همه هم ضررر کردن اما فقط اداره برق این وسط سود میکنه.
واقعا مملکته داریم؟