تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 564 از 2199 اولاول ... 6446451455456056156256356456556656756857461466410641564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,631 به 5,640 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

شما هنوز نمیدونید سرویس من چی هست بعد میگی نون خور مبیننت ! من 512 یک ساله دارم
    تا حالا هم قعطی نداشم ! سرعتمم هم پیج هم دانلود 1کیلو هم پایین نیومده !! :|
    حالا اینکه خیلی ها ناراضی هستند ، به این علت هست که کسی که از سرویسش ناراضی هست دنبال جایی هست ببینه ایا کسی هست که از سرویسش ناراضی باشه یا مشکل از خودشه ! اینطوری مشه که همه اینجا جمع میشن ، البته ناراضی ها ! خوب یک سری هم قبل از اینکه سرویسشونو بخرن مثل خود من ! اومدم اینجا ! دیدم همه ناراضی هستند ! گفتم خوب یه مسئله منطقی هست که همه ناراضی ها یک جا جمع میشود و از سویسشون انتقاد میکنن !
    فرداش از شرکت همآویز خریداری کردم که 4ساعته هم واسم وصل کردند !
    تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتم ، تائیدشم میکنم ! حالا اینکه میگی کارمند نور چشمی ، حالا مبیننت گیره که فروش 10-20 بیشتر داشته باشه ؟ حالا من بیام بگم راضی هستم ! همه میرن میخرن ؟ یه Provider سراسری گیر 10-20-30-40 نفره ؟؟؟
    اگه اینطوره این همه تبلیغ و بیلبورد واسه چیه ؟
    جالا بفرضم اینطور باشه ! فروشش بیشتر بشه ، پولی میره تو جیب کارمنداش ؟؟ یا مبیننت اینقدر بیکاره ، یک نفرو استخدام کنه بیاد تو فروم p30world تبلیغ کنه که مثلا 20تا فروش بیشتر داشته باشه؟
    حرفهاتون اصلا منطقی نیست ! خیلی بچه گونس ! فکر کن بعد حرف بزن، ( حرف دهنتونم مزه مزه کن بعد بریز بیرون )
    راستی از کجا معلوم شما نون خور ایرانسل نباشی ؟؟
    از دوستان دیگر ، بابت غلط املایی که احتمالا در متن هست عذر خواهی میکنم ، کیبورم فارسی نداره ، با تشکر
    من تست ها رو حفظ نمی کنم.پست یکی دیگه رو درباره تست یکی دیگه نقل قول کردم اومدی با تندی جواب دادی منم فکر کردم همون سرویس رو داری.
    فقط نمی دونم خودت نمی خوای مودب باشی یا کلا اینجوری هستی.این جمله که رنگش رو عوض کردم آخه یعنی چی؟اگه به بد دهنی و توهین باشه که منم بلدم هزار حرفی بزنم.به هر حال این وسط نمی خوام اسپم بدیم.اگه هنوز مشکل داری به پروفایلم پست بده وگرنه که والسلام.
    در باره مبین نت هم که نظرامون رو گفتیم.اگر هم جزو بهترین isp ها باشه نباید کیفیت سرویسهاش اینقدر ناراضی داشته باشه(و اینهم درست که اینجا اکثرا ناراضی ها جمع میشن)اما باید منطقی دید.هنوز همین تهران بطور صد در صد تحت پوشش نیست.تجربه ها نشان داده که وقتی یه شرکت دولتی موقعیتی انحصاری داشته باشه به ضرر مشتری تموم شده تا وقتی که رقیب خصوصی براش پیدا بشه و رقابت ایجاد بشه تا در نهایت محصولی با کیفیت بالاتر و قیمت پایینتر به مردم برسه(بطور مثال رقابتی که در بخش سیمکارت موبایل ایجاد شد و انحصاری که هنوز در بخش خودرو وجود داره)
    midunam behtar mishe vali masalan rate downloade 1mb mishe 256kB?

ba eshterake 1be4

tuye ping ham tasir dare?
    لطفا فارسی تایپ کنید.
    ببینید اینکه سرویس یک مگابیت بشه 256 در صورتی هست که یک منطقه کاملا اشباع شده باشه.اون وقت شما با 3 نفر دیگه از یک پهنای باند استفاده می کنید.در این حالت اگر هر چهار نفر اون هم بطور همزمان در حال دانلود باشید سرعت دالود شما حد اقل 256 مگابیت(32 کیلو بایت)خواهد بود.
    در حال حاضر سرویس اکثر کاربران روی بالاترین سرعت قرار داره.
    پینگ هم باید کمتر بشه چون تعداد شیرینگ کمتر میشه و روی یک پهنای باند افراد کمتری هستند.

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اینترنت به دلیل قطعی فیبر جاسک فجیره کند شد.

3. 5 کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام :

قاعدتا باید سرعت بیشتر میشد ولی برای من کمتر شد..من 1مگ داشتم تست سرعت 1.7 بود ولی الان میزته 1.2 بعضی وقتها هم 1 در کل اینترنت ایران بهتر از این نمیشه..
    دوست عزیز الان باتوجه مشکل سراسری اینترنت کشور نمیشه درموردش یه نتیجه واقع بینانه گرفت
    بهتره بعد رفع مشکل سراسری و برطرف کردن پارگی خط که با لنگر کشتی بودهدوباره مقایسه کنین

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظور من روی قسمت دوم شما هستش که چند نفر با هم وصلیم به وایفای و میخوام روی سرعت هاشون کنترل داشته باشم
    ادرس روتر که دادید بلد بودم دوست من ، قسمتش رو میخوام بدونم کدوم قسمتش هست
    اونجوری بعید میدونم بشه که از کامپیوتر خودتون رو بقیه محدویت بزارین!
    فک کنم اول باید اینترنتو با کارت شبکه وایرلس دریافت کنین و بعد از طریق کامیوترتون و اون کارت شبکه اینترنتو بین بقیه شیر کنین،بعید میدونم از رو مودم مبین نت بشه
    ولی بازم باید اساتید نظر بدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

agha alan 1be 4shode baraye shoma fatghi karde ?hade axar sorate dl 1mb cheghade ba eshterake 1be 4????????

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

agha alan 1be 4shode baraye shoma fatghi karde ?hade axar sorate dl 1mb cheghade ba eshterake 1be 4????????

حداکثر سرعت هیچ تغییری نمیکنه.

توضیح:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    kerman

پيش فرض

والا قاعدتا نبايد حداكثر سرعت فرقي كنه ولي صحبتي كه من با پشتيباني مبين نت كردم گفت 2 برابر ميشه!!
    گفتم من 1 mb دارم الان با 135 دانلود كنم گفت اگه تمديد جديد كنين حدود 230 ميشه!!!
    البته فكر نكنم اينجوري باشه!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

!!!!!!!!!!!!!!!!!be man ham goftan sorate dl 2barabar mishe

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا قاعدتا نبايد حداكثر سرعت فرقي كنه ولي صحبتي كه من با پشتيباني مبين نت كردم گفت 2 برابر ميشه!!
    گفتم من 1 mb دارم الان با 135 دانلود كنم گفت اگه تمديد جديد كنين حدود 230 ميشه!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!be man ham goftan sorate dl 2barabar mishe
    احتمالا خالی بستن،مخصوصا اینکه گفتن اگه تمدید کنین!
    چون وقتی 1 به 4 میشه واس اوناییم که قبلا ثبت نام کردننم 1 به 4 میشه،مثه اون طرحشون که جمعه ها تا ساعت 2 رایگان بود اما وقتی برداشته شد واس همه برداشته شد

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

البته پشتیبانی حرف های بی اساس زیاد میزنه. اما اگر اینطور باشه که گفتن احتمالاً محدودیت پهنای باند که الان هست روبر میدارند و کاربر میتونه در زمانی که بار کمتری روی شبکه است از سرعت بیشتر از قرارداد استفاده کنه.
    مثل خیلی از ISP های دیگه.

---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------

احتمالا خالی بستن،مخصوصا اینکه گفتن اگه تمدید کنین!
    چون وقتی 1 به 4 میشه واس اوناییم که قبلا ثبت نام کردننم 1 به 4 میشه،مثه اون طرحشون که جمعه ها تا ساعت 2 رایگان بود اما وقتی برداشته شد واس همه برداشته شد
    اینطور که کاربران با طرح های قدیمی میگن جمعه ها هنوز براشون رایگانه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •