من تست ها رو حفظ نمی کنم.پست یکی دیگه رو درباره تست یکی دیگه نقل قول کردم اومدی با تندی جواب دادی منم فکر کردم همون سرویس رو داری.
فقط نمی دونم خودت نمی خوای مودب باشی یا کلا اینجوری هستی.این جمله که رنگش رو عوض کردم آخه یعنی چی؟اگه به بد دهنی و توهین باشه که منم بلدم هزار حرفی بزنم.به هر حال این وسط نمی خوام اسپم بدیم.اگه هنوز مشکل داری به پروفایلم پست بده وگرنه که والسلام.
در باره مبین نت هم که نظرامون رو گفتیم.اگر هم جزو بهترین isp ها باشه نباید کیفیت سرویسهاش اینقدر ناراضی داشته باشه(و اینهم درست که اینجا اکثرا ناراضی ها جمع میشن)اما باید منطقی دید.هنوز همین تهران بطور صد در صد تحت پوشش نیست.تجربه ها نشان داده که وقتی یه شرکت دولتی موقعیتی انحصاری داشته باشه به ضرر مشتری تموم شده تا وقتی که رقیب خصوصی براش پیدا بشه و رقابت ایجاد بشه تا در نهایت محصولی با کیفیت بالاتر و قیمت پایینتر به مردم برسه(بطور مثال رقابتی که در بخش سیمکارت موبایل ایجاد شد و انحصاری که هنوز در بخش خودرو وجود داره)
لطفا فارسی تایپ کنید.
ببینید اینکه سرویس یک مگابیت بشه 256 در صورتی هست که یک منطقه کاملا اشباع شده باشه.اون وقت شما با 3 نفر دیگه از یک پهنای باند استفاده می کنید.در این حالت اگر هر چهار نفر اون هم بطور همزمان در حال دانلود باشید سرعت دالود شما حد اقل 256 مگابیت(32 کیلو بایت)خواهد بود.
در حال حاضر سرویس اکثر کاربران روی بالاترین سرعت قرار داره.
پینگ هم باید کمتر بشه چون تعداد شیرینگ کمتر میشه و روی یک پهنای باند افراد کمتری هستند.