می خواستم بدونم وایمکس ایرانسل در پهنای باند های بالا مانند 1m و 2m به چه صورت عمل کرده آیا کیفیت مناسبی ارائه داده؟ 1m مبین نت دارم حدود یک ماه هست به شدت قطعی داره می خوام ایرانسل خرید کنم
من در اصفهان زندگی میکنم
می خواستم بدونم وایمکس ایرانسل در پهنای باند های بالا مانند 1m و 2m به چه صورت عمل کرده آیا کیفیت مناسبی ارائه داده؟ 1m مبین نت دارم حدود یک ماه هست به شدت قطعی داره می خوام ایرانسل خرید کنم
من در اصفهان زندگی میکنم
Last edited by ahoora2007; 04-11-2011 at 10:11.
بلوار کشاورز سر کارگر تو بیلبرد یدم زده مودم جیبی وایمکس خیلی خوشگل و باحال بود اندازه یه رم ریدر بود یه خورده بزرگتر. سفید بود. ولی فکر کنم برای مبین نت بود. اگه ایرانسلم داشت خوب بود یا آزاد میخریدی اینا ست میکردن.
این مودم هی جیبی عزضه شدن؟؟؟
اگه عرضه شدن با چه طرحی بودن؟؟
من 5 ماهه از وایمکس ایرانسل 512 نامحدودش استفاده میکنم تا حالا راضی بودم فقط 3 روز تو آخر مهر بعد از ظهر ها سرعتش پایین میومد سرعت دانلودش از 60 کیلوبایت پایین تر نمیاد بعضی اوقات هم تا 200 کیلوبایت میره
فقط مبین نت این مودمهارو عرضه میکنه!!! یک ساله 128کیلوبیت حدود 200 تومن ظاهرا
تو سایتش بری توضیح داده
سلام
من اشتراک ایرانسل 512 دارم مودم out door
مشکلم اینه که وقتی حدود نیم ساعت با کامیوتر کار نمیکنم خودش هی قطع میشه؟؟؟. باید کابل اتصال به lan کامیوتر رو یه بار بیرون بکشم و دوباره جا بزنم تا وصل بشه؟؟؟
آیا در تنظیمات مودم قسمتی هست که مثلا زمان تعیین کرده باشه اگه مثلا 30 دقیقه استفاده نشد اتوماتیک ارتباط قطع بشه؟؟؟
2-من الان با زدن مودم به برق اتوماتیک وصل میشم اگه بخوام این رو به حالت کانکشن دستی ببرم باید چیکار کنم؟؟
این مودمی که اومده واسه وایکمس مبین نت یه چیزی شبیه همون مودم usb هست.
چون ایران هنوز سیستم مبایلیتی رو ارائه نمیده نمیشه مطمعن بود در یک منطقه قطعی داریم یا نداریم.
یعنی ممکنه مومد به سیستم کانکت بشه ولی بعد از چند ثانیه یا یه حرکت کوچک قطع و وصل بشه یا کم و زیاد بشه!
به نظر من فعلا زوده واسه خریدنش. تا زمانی که درست حسابی کل ایران رو ساپورت نکرده گرفتنش اونم با اشتراک 2 ساله یعنی ضرر!
فعلا ایرانسل داره خوب کار میکنه . البته من مبین نت رو باهاش کار نکردم بعضی جاهای تهران خوب آنتن میده ولی خوب چون پهنای باندش رو گشترش نداده ممکنه یکم که شلوغ شد قطعی هاش و افت سرعتش مشخص بشه..
مودم های ایرانسل با استفاده نکردن از سیستم خاموش نمیشن . میرن به حالت استندبای. مثل کامپیوتر. و وقتی هم کامپیوتر روشن شد یا آماده شد خودشون روشن میشن!
شما اگه بخوای به حالت کانکش دستی ببری دو تا حالت داره یکی شبکه رو Disalbe کنی اگه نگرانی که مطرف میشه یا اگه از مودم خارجی استفاده میکنی و وصلش کردی به یه اکسس پویت، اکسس پوینت رو خاموش کنی!
مشکل من دقیقا همینه که نمیخوام این مودم به حالت استند بای بره؟؟؟
آیا راهی نیست برای این کار؟؟
مثلا یه نرم افزار که دائم که به طور خود کار در اینترنت جستجو کنه و در ضمن حجم کمی هم داشته باشه؟؟
من میخوام به مودم وایمکسم به حالت bridge وصل شم؟؟
یعنی یه new connection بسارم و یوزر و پسورد رو بهش بدم تا هر وقت خواستم وصل بشم خودم کانکت کنم؟؟؟
فکر کنم اینطوری اون مشکلی که خود مودم بعد از یه مدت میره به حالت استند بای هم حل بشه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)