خوب بستگی به خود دستگاه داره که ساپورت کنه یا نه.
فرضا من گوشیمو مستقیم وصل میکنم به TV مثل یه کول دیسک میشناسه
خوب بستگی به خود دستگاه داره که ساپورت کنه یا نه.
فرضا من گوشیمو مستقیم وصل میکنم به TV مثل یه کول دیسک میشناسه
با عرض سلام
یکی به من کمک کنه
من توی اصفهان X.Vision گرفتم ولی فقط 8 کانال دارم: 7 تا تلویزیونی و 1 رادیویی
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برو به آدرس وبلاگ مادیران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سوالت رو ازشون بپرس . حتما" راهنماییت میکنن .
جهت انتن رو کمی تغییر بده.
دوست عزیز یه سر به آدرس وبلاگ مادیران بزن و ازشون آدرس چند تا نماینگی فروش xvision رو بپرس حتما" راهنماییت میکنن و پیداش میکنی.
آدرس وبلاگشون : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by LeiliBaManAst; 16-01-2012 at 09:59.
این دستگاه ها که فرمودید فقط چیپشون مال ali هست نه کلشون
کارخانه های سازنده هم متفاوت هستند
یه سوال دیگه هم یادم اومد!
این پلیر از روی هارد اکسترنال ایمیج های بلوری رو با منوی کامل ساپورت میکنه یا نه؟
دوستان؟با سلام خدمت دوستان.می خواستم از دوستانی که سینمای خانگی پایونییر مدل bcs 717 دارن خواهش کنم ببینن وقتی صدای موزیک رو زیاد می کن ساب خرخر می کنه یا نه.البته در حال عادی به چشم نمی یاد ولی اگه بهش نزدیک شید نشون میده.موزیک بازی nfs shift2 که مثل موزیک عادی زیاد صدای مید و تربل نداشت باعث شد تا من به خرخرش پی ببرم.به نظر می یاد که مشکل از بدنست که با صدای زیاد به خرخر می افته و اگه پشت ساب رو فشار بدید کمی کمتر می شه.می خوام بدونم فقط مال من اینطوری هست و خرابه یا این مدل پایونیر کلا دارای این ایراد هست.لطفا از موزیک تکنو استفاده کنید.ممنون می شم دوستان کمک کنن.
آقای hakr و abc2000 می شه لطفا کمکم کنین؟![]()
پایونیر بلندگوی وایرلس نداره.سونی هم محصولات خوب تولید می کنه منتها به نظرم گرونه ولی با توجه به خواسته های شما فکر کنم بهترین گزینه ای که دارید همین مدل سونی باشه.
سلام مجدد
من هم srt و sub رو روی همه فرمت های تصویری تست کردم. بدون مشکل اجراش کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)