سلام.
دقيقا همينطوره.البته تجربه شخصيمو تو تاپيك V20 گذاشتم ، ولي بقول يكي از اساتيد و دوستان ميگه تصويرشون تومني 100 دلار آمريكا فرق ميكنه .( دلار كانادا هم نه، دلار آمريكا ).
سلام.
دقيقا همينطوره.البته تجربه شخصيمو تو تاپيك V20 گذاشتم ، ولي بقول يكي از اساتيد و دوستان ميگه تصويرشون تومني 100 دلار آمريكا فرق ميكنه .( دلار كانادا هم نه، دلار آمريكا ).
این چیزی که دارن می گن اشتباه محضه! این تی وی کاملا برای بازی کردن مناسبه و اینکه مثلا کنسولها توش قشنگ نیستن( که کاملا باز حرف غلطیه) ربطی به تی وی نداره بلکه به رزولوشن پایین کنسول ها مربوطهسلام بچه ها می گم پس c6960 فقط باسه خونه و دیدن فیلم خوبه برای بازی کردن اصلا مناسب نیست
حالا صرف داره بگیرم یا نگیرم یکی می شه یک چیزی بگه من دلم قطعی بشه
شما وقتی پلاسما هم بگیری دقیقا همین مشکل رو داری و پلاسما برات معجزه نمی کنه. اصلا به همین خاطر هست که می گن PC گرافیک بهتری نسبت به کنسول داره چون فول اچ دی هست و مثل کنسولا 720 نیست
تنها برتری پلاسما توی زمان پاسخگوییش هست که شبیه تی وی های CRT می مونه و پایین هست و البته رنگ های واقعی داره ولی یه گیمر نیاز به رنگ های واقعی نداره چون براش اهمیتی نداره و به جاش روی LED رنگ های زیبا تر با کنتراست بالاتر داریم
اصلا شما برو از جلو پلاسما ببین. کنار LED زار میزنه! مصرف بالا وزن زیاد
من همین 6960 رو دارم و یه گیمری هستم که تقریبا تمام کنسول های این نسل و نسل پیش رو دارم و وقت های خالیم رو بعد از کار فقط بازی می کنم
این تی وی با صفحه براقی که داره بازی ها رو چند برابر زیبا تر می کنه. روش الان دارم درت 3 می رم با PC و تصویرش با لبای آدم بازی می کنه!
حتی انچارتد 2 که 720 هست بازم روی این تی وی میری زیبای خاص خودش رو داره
به نظر من اگه پولت کمه که 6260 هم گرفتی ضرر نکردی چون تفاوت آنچنانه ای با 6960 نداره. البته به نظر من قید سینما رو بزن و یه 3 بعدی بگیری بهتره چون آنچارتد 3 داره میاد و واقعا 3 بعدی رفتن این بازی یه دنیای دیگه ای داره واسه خودش
در کل نظر من رو میخوای توی خرید LED سامسونگ شک نکن
![]()
خیلی از توضیحاتت ممنونم
من خودم از این تلویزون خوشم اومده و می خوام همین 6960 رو بگیرم
فقط الان مشکلم سینما خانواده اش بید که نمی دونم
شما می توانید کمی کمکم کنید
سه بعدی نه به علت خونه نمی شه گرفت
پس این بهترینه
ار توضیحاتتون خیلی ممنون
اطمینان کامل بهم دادی دمت گرم
می گم سایتی جایی هست میز هایش هم گذاشته باشه بروم ببنم
منم وقتی با یک ال سی دی و بعد با یک پلاسما یا CRT HD بازی کردم متوجه این موضوع شدم دلیل اصلیش کنتراست هست باعث میشه بازیها بیش از حد حالت غیر طبیعی داشته باشن و کمی Flat به نظر بیان البته من این تجربه با چند مدل LCD و LED مختلف داشتم ولی نمیدونم چقدر ممکنه عمومیت داشته باشه.
Last edited by *Alucard*; 12-07-2011 at 16:08.
چرا میگی 3بعدی نمیشه خرید با این پول!!!؟(البته از بانه و بدون گارانتی)
این قیمتا رو همین امروز از بانه گرفتم
hx800-40 3Dsony:1190
ex720-40 3Dsony:1320
ex520-40 2Dsony:1140
اقا شما کجا بیدید که این قیمت ها رو دقیق دارید
یعنی الان هم بانه هستید
خوب من فقط می خوام بدونم چه قدر مه صرفه بروم بانه و از اونجا بگیرم همین C6960 سامسونگ رو
نه بابا بانه نیستم که؛تهرانم.
اینارو تلفنی پرسیدم
سایتهاشونو واست خصوصی میکنم...![]()
Aref جان ممنونم بابت جوابت ولی من همون طور که گفتم سه بعدی نمی خوام باشه و تو نمایندگی ها هم پیدا بشه با همون قیمتی که گفتم......
این ویژگی هایی که بالا نوشتم خیلی برام مهمه...
معلوم شد که هنوز خدا قسمتت نکرده بشینی روی یه پلاسمای ننه بابا دار گیم بازی کنی وگرنه هیچ وقت به ژیان نمیگفتی ماشین
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
اگه دنبال مصرف برق کمتری edge led مصرف برقش کمتر از full led هست.
آقا من یی ال سی دی سامسونگ مدل D550 از بانه خریدم، 40 اینچه، پشتش زده made in malaysia ! مگه سامسونگ کره ای نیست؟ بعد فروشنده میگفت D550 بانه ای معادل C585 با گارانتی هستش! یعنی چی؟ 770 تومن خریدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)