ببینم بازی رو گرافیک من اجرا میشه
1GIG 9500 : VGA
4 GIG : RAM
ببینم بازی رو گرافیک من اجرا میشه
1GIG 9500 : VGA
4 GIG : RAM
بهادر جان عکس ها رو با فرمت JPEG Image سیو کن تا راحت لود بشه. اوکی
دوستان عزیز اگر پچ سالم و درست پیدا کردید بذارید
در ضمن یه جا بذارید مجبور نشیم تو 20 صفحه دنبالش بگردیم
فوقش چند روز ديگه آپشن فايل كامل مياد
منم سفارش دادم از پرديس ، شنبه ميرسه
اگه ميدونستم p30world رشته الآن ميگرفتش
بچه ها همونطوریکه میبینید گفته شده تمام نقل و انتقالات به روز نیستن . کونامی پچی رو در روز انتشار بازی منتشر میکنه که تمام نقل و انتقالات به روز میشه .
من که ابدا دنبال پچ های دست ساز نخواهم رفت فقط پچ های گیم پلی و دیتابیس خود کونامی رو دانلود می کنم و به امید خدا با کیت سرور موارد لایسنس نشده رو برطرف می کنم بدون هیچ دستکاری و نو آوری حتما هم می ذارم توی تاپیک تا دوستانی که علاقه دارن به دست نخورده بودن حالش رو ببرن
من که نگفتم سرعت چند برابر شده .
سرعت بازی افزایش داشته منظورم اینه که چندین انیمیشن جدیدتر از عکس العمل بازیکنان به هنگام حرکت اضافه شده که دید بازی رو تند تر میکنه همچنین مقداری هم فکر کنم بخاطر توانایی زیاد بازیکن ها باشه ولی در هر صورت افزایش سرعت خفیفی رو شاهد هستیم.
و اما درمورد بخش مستر لیگ که خیلی قشنگ طراحی شده و بخش متمایز خودش رو konami نسبت به فیفا امسال متمایزتر کرده وخیلی برتر از فیفا شده البته من زیاد با گزینه های مختلفش ور نرفتم ولی در کل مثل همون چیزیه که آدام از بخش مستر لیگ توصیف کرده.
زیباییه کار توی این بازی از حد خودش بالا تر رفته و این افزایش نه تنها از نظر کیفی بوده بلکه از نظر کمی و شبیه سازیه هرچه بیشتر خیلی تلاش شده به نحوی که دیگه بردن تیم مقابل کار آسونی قلمداد نمیشه البته در حالت top player و این خیلی زیباتر و جذابتر خواهد بود در حالت super star که من فکر میکنم با بردن یک جام جهانی به بازی اضافه بشه.
و دیگه اینکه تیمهای زیادی به بازی اضافه شده و بخش ادیت هم تقویت چشم گیری به خودش دیده.
من واقعا به همه ی شما دوستان و به خودم تبریک میگم که در زمان حاضر میتونیم با یکی از شگفتی های این قرت رو به رو باشیم...
زمان بازی تا چند دقیقه میره
یعنی 90 دقیقه ای هم هست
دوستان تو نسخه بدون دزدی
این نقل و انتقالات درسته
این نسخه چون دزدی هست اینطوریه
تو نسخه 2009 هم همینطور بود
بهادر جان بابا چرا هر چی میپرسیم درجه سوپر استار داره چیزی نمیگی
اینم خیلی جالبه من واقعا نگران واقعی نبودن قیمت نقل و انتقالات بازیکنان بودم .
thank god, the transfer prices rice to prices such as 40-45 mill for player like benzema
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)