سلام
چرا بابا قطع که میتونی بکنی
البته چند ماه پول نریزی خودشون قطع میکنن
نه سیم نمیخواد
فقط یه سیم از پریز تلفن به مودم
همین
مودم وایرلس هم زیاد اطلاعات ندارم
ولی اگه خواستی مودم adsl خوب بخری Asus am602 حرف نداره
سلام
چرا بابا قطع که میتونی بکنی
البته چند ماه پول نریزی خودشون قطع میکنن
نه سیم نمیخواد
فقط یه سیم از پریز تلفن به مودم
همین
مودم وایرلس هم زیاد اطلاعات ندارم
ولی اگه خواستی مودم adsl خوب بخری Asus am602 حرف نداره
به نظر من شاتل سرویس های اقتصادیش عالیه
شبانه رایگان هم داره
خداییش بهترین سرویس دهنده هم هست
از این ارزون ترم هست مثل صبانت ولی کیفیت اینو نداره
دوستان من ميخوام اينترنت wifi (وايرلس) آوا گستر بگيرم
كسي اينجا استفاده ميكنه ؟ راضي هستيد ؟
شاتل سرویس 1 مگ هم به دانشجوها میده ؟ یعنی اصلا سرویس 1 مگ داره ؟
من دارم با صبانت سرویس 1 مگ قرارداد میبندم اگه شاتل داشته باشه میرم سراغ شاتل !
یه سوال دیگه ! توی تاپیکنوشته شده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.... خب من مهر شرکت رو دارم ولی نمیفهمن که این خط مربوط به شرکت نیست و واسه خونست ؟مهر شركت كه مشخصه فقط كافيه موقع ثبت نام مهرو شماره ثبت شركت را همراه داشته باشيد
راستی سرعت دانلود 1 مگ چقدر هستش ؟؟؟؟؟؟
مخلصیم .
Last edited by S A M S U N G; 09-12-2009 at 22:38.
4 شماره اول خط 2275
مرکز مخابرات دستغیب
توان پرداختی تا 20 تومان
ممنون میشم کمک کنید که از dial up راهت شم
دوست عزیز
شاتل سرویس 1 مگ داره و نامحدود هست ولی قیمتش فوق العاده بالاست ماهی 400 هزار تومان !!!!
به فرض هم که به شما بدند واقعا یه دلیل و یه جیب بسیار قوی میخواد که هزینه اش را تقبل کنه !
1مگ یعنی 1024 کیلوبیت بر ثانیه که تقشیم بر 8 میکنیم میشه 128 کیلوبایت در ثانیه یعنی در حالت نرمال در هر 15 دقیقه 100 مگابایت میگیره !
تا آنجا که من میدونم مالکیت خط به نفع شرکت مورد نظر شرط نیست و با یه نامه ی رسمی که این خط را به عنوان خطی که به منظور ای دی اس ال درخواستی در نظر گرفته شده معرفی کند کافی است.
من شک دارم بهتره وستانی که تجربه و اطلاعاتشو دارند بگند ما هم روشن بشیم.
مرسی دوست عزیز .
صبانت 1 مگ 6 ماهه رو 106 هزار تومن میده ( 12 گیگ با شیانه رایگان ) .
صبانت چطوره ؟ من واسه دانلود میخوام . مثلا شبی حداقل 1 گیگ .
مخلصیم .
به نظرم مناسب هست. چون شبها فکر کنم حدود 5-6 ساعت دانلود رایگان داره. ولی بدیش اینه که 1 ماهه نمیده که آدم تست کنه چطوریه نخواست از ماه بعد نگیره! من که نظرم اینه که شما 3 ماهه قرار داد ببندی و از 4-5 تومان تفیف بگذری که اگر بد بود بتونی یه کاریش بکنی.
من پارس آنلاين گرفتم 256/256 خيليم عالي سرعن دانلود 180 تا 250 ميره 6 گيگ هم گرفتم 3 ماه 34000 تومان
برای منطقه تهرانپارس خدمات و مچ بودن کدام شرکت بهتر است با پیش شماره7729 زیاد هم گران نباشد ثبات هم داشته باشد
البته من 10 تا 15 صفحه از این پست را خواندم ولی نتونستم نتیجه گیری کنم که کدوم شرکت خدمات و کیفیت و قیمت مطلوب تری ارایه می دهد من کارم هم وب گردی هم داون لود به خصوص آپدیت و نرم افزار
یکی میگه داتک یکی میگه صبا یکی میگه شاتل در مجموع کمک و راهنمایی کنید ممنون میشم البته من قبلا جایی سپنتا 128داشتم 3
ماهه نا محدود می گرفنم خوب بود ولی خیلی گران بود(79900)الان برای خانه می خوام 128 یا 256 ولی قیمت مناسبتر حجمی یا نامحدود ممنون
یا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)