تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 564 از 577 اولاول ... 64464514554560561562563564565566567568574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,631 به 5,640 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

چه عجب دوباره داره توی این تاپیک یک سوال و جوابی رد و بدل میشه! مدت ها بود متروکه شده بود! خدا رو شکر

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

سلام.
    من چند نسخه از توزیع اوبونتو رو رو فلش بوت کردم که نصب کنم ولی یک سری هاش که کلا بوت نمیشه ( در صورتی که روی ورچوال ماشین راحت بوت میشه )
    اوبونتو و لوبونتو موقع بوت ارور سکتور میده و اصلا به مرحله شروع کار نصب یا ورود به محیط لایو نمیرسه.
    مینت هم که کلا بعد ازو شماره معکوس خودش بعد از بوت مینت هیچ حرکتی نمیکنه

من نمیدونم مشکل کجاست !!! چون بوت فلش مشکلی نداره به نظر من !!!؟
    سلام. خوب بدون هیچ پیغام یا سرنخ نمیشه راهنمایی کرد متاسفانه. تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که از توی تنظیمات bios گزینه uefi یا secure boot رو غیر فعال کنید. اگر همچین گزینه ای وجود داره

من گیفیت صفحم خیلی پایین هست توی ابونتو چجوری باید درایو صفحه رو نصب کنم ?
    gtx 850 m + hd 4600?
    سلام
    محتویات فایل var/log/Xorg.0.log/ رو اینجا قرار بدید تا بررسی کنیم مشکل از کجاست

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوستان من از اوبونتو 14 به 15.4 از آپگرید کردم و با ی مشکلی مواجه شدم ک سرچ زدم دیدم باگه باگه بی پدر مادری هم هست خیلی رو اعصابه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای حل اینا باید چیکار کرد فقط باید صبر کرد؟ تا کی؟ بعد اگه من دبیان بریزم اینجور مشکلات ندارم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

دوستان من از اوبونتو 14 به 15.4 از آپگرید کردم و با ی مشکلی مواجه شدم ک سرچ زدم دیدم باگه باگه بی پدر مادری هم هست خیلی رو اعصابه
    برای حل اینا باید چیکار کرد فقط باید صبر کرد؟ تا کی؟ بعد اگه من دبیان بریزم اینجور مشکلات ندارم؟
    سلام
    معمولا این جور باگ ها سریع رفع میشن... حالا چرا این مورد خیلی طول کشیده ممکنه به خاطر این باشه که پیدا کردنش مشکل باشه
    یه راه حل پیشنهادی اینه که کلا network-manager رو حذف کنید و مستقیما با استفاده از ip و iw و wpa_supplicant به شبکه متصل بشید.
    اگر براتون مقدور نیست میتونید یه نگاهی به wicd هم بندازید

معمولا توزیع هایی که مبنای کارشون stable بودن هست مثل debian centos gentoo slackware و .. از این قبیل باگ ها کمتر دارن اما برنامه های مخازنشون ممکنه کمی قدیمی باشن
    استفاده از ubuntu LTS هم که مبنای stable بودن داره هم میتونه جزو گزینه هاتون باشه

5. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام
    معمولا این جور باگ ها سریع رفع میشن... حالا چرا این مورد خیلی طول کشیده ممکنه به خاطر این باشه که پیدا کردنش مشکل باشه
    یه راه حل پیشنهادی اینه که کلا network-manager رو حذف کنید و مستقیما با استفاده از ip و iw و wpa_supplicant به شبکه متصل بشید.
    اگر براتون مقدور نیست میتونید یه نگاهی به wicd هم بندازید

معمولا توزیع هایی که مبنای کارشون stable بودن هست مثل debian centos gentoo slackware و .. از این قبیل باگ ها کمتر دارن اما برنامه های مخازنشون ممکنه کمی قدیمی باشن
    استفاده از ubuntu LTS هم که مبنای stable بودن داره هم میتونه جزو گزینه هاتون باشه
    ممنون
    آره جالبه critical هم زده ولی چندین هفته هیچ اقدامی برای رفعش ندیدم بشه
    یه سوال این network-manager حذف کنم بعد با wicd میتونم وصل بشم به نت مشکلی پیش نمیاد؟ من الان wicd network manager نصب دارم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

ممنون
    آره جالبه critical هم زده ولی چندین هفته هیچ اقدامی برای رفعش ندیدم بشه
    یه سوال این network-manager حذف کنم بعد با wicd میتونم وصل بشم به نت مشکلی پیش نمیاد؟ من الان wicd network manager نصب دارم
    بستگی داره منظورتون از مشکل چی باشه. احتمالا باید یکسری تنظیماتی براش انجام بدید.
    در بدترین حالت میتونید دوباره network-manager رو نصب کنید

8. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

بستگی داره منظورتون از مشکل چی باشه. احتمالا باید یکسری تنظیماتی براش انجام بدید.
    در بدترین حالت میتونید دوباره network-manager رو نصب کنید
    آقا من قبلا open suse داشتم ی نواری پایین داشت مث ویندوز که برنامه minimize میکردی آیکونش میرفت پایین میزدی برنامه برمیگشت به صفحه! حالا تو اوبونتو نوار سمت چپه درست؟ مشکلم اینه که وقتی برنامه ای minimize میکنم باید یه ساعت تو نوار دنبالش بگردم چون خیلی از نرم افزارایی که نصب شده تو نواره اونم قاطیشونه! باید چیکار کرد ک سریع دسترسی داشته باشم اینجوری بین آیکونا گیر نشم؟ میخواین عکس بذارم متوجه بشین؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

آقا من قبلا open suse داشتم ی نواری پایین داشت مث ویندوز که برنامه minimize میکردی آیکونش میرفت پایین میزدی برنامه برمیگشت به صفحه! حالا تو اوبونتو نوار سمت چپه درست؟ مشکلم اینه که وقتی برنامه ای minimize میکنم باید یه ساعت تو نوار دنبالش بگردم چون خیلی از نرم افزارایی که نصب شده تو نواره اونم قاطیشونه! باید چیکار کرد ک سریع دسترسی داشته باشم اینجوری بین آیکونا گیر نشم؟ میخواین عکس بذارم متوجه بشین؟
    سلام
    توی opensuse به صورت پیشفرض KDE استفاده شده که اونجوری هست
    تو اوبونتو Unity هست که همونجوریه شبیه مکوسیکسه
    والا من با unity کار نکردم که نظر بدم ولی فکر نکنم بشه با تنظیمات عوضش کرد. احتمالا باید DE رو عوض کنید و KDE یا XFCE نصب کنید. شاید دوستانی که با unity کار کردن بهتر بتونن راهنمایی کنن

11. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

احساس میکنم درست شده بعد از حدف و نصب مجدد network-manager
    چجوریشو نمیدونم ولی از اونجایی که فقط برای کسایی که از اوبونتو 14 به 15 مهاجرت کردن این مشکل پیش اومده جای تعحبی هم نداره اینطوری حل بشه

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

آقا ی سوال چرا تو اوبونتو اسکرین شات میگیرم با فرمت png وقتی تو ویندوز بازش میکنم میگه خرابه (با هر نرم افزاری) و نشون نمیده ولی تو لینوکس یا حتی تو اینترنت ک آپلود میکنم درست نشون میده
    راه حل چیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •