سلام دوستان:
یه تم برای MusicBarExtended و SnowCover4 ساختم گفتم اینجام بذارم شاید خوشتون بیاد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان:
یه تم برای MusicBarExtended و SnowCover4 ساختم گفتم اینجام بذارم شاید خوشتون بیاد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قضیه نداره ...ممنون ...اما فروشنده بهم سیدی نداد ؟ چه سی دی هست ؟ قضیش چی ؟
فروشنده هیچ سی دی نمیده.حتما با این دوستمون همینطوری دلخواه داده ...
شما باید از برنامه هایی مث jet audio یا Total Video Converter یا Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter برای تبدیل ویدئوهاتون استفاده کنی ...
یا اینکه برنامه هایی بگیری که بتونه فرمت های دیگه ای رو هم پخش کنه رو آیپادت مث mplayer و OPlayer ...
(شخصا OPlayer رو ترجیح میدم.هم ipa هست،هم قویه )
دوستان من هر كاري مي كنم نمي تونم ويدئو تو آيپادم بريزم حتي ويدئو ها تو آيتونز هم ميرن ولي وقتي سيتك ميكنم تو آبپاد نمي رن همشون هم mp4هستن
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
احمد چي كار كنم؟
ممنون آقا احمد
oplayer رو گرفتم ..فقط آخه آیتونز اصلا ویدئویی به غیر از mp4 قبول نمی کنه ؟ مثلا چه جوری می تونم ویدئو flv رو رو با آیتونز بریزم که تو مرحله ی بعدی با oplayer اجرا کنم ؟
ممنون![]()
تو الان ويدئو رو add to library مي كني بهد سينك مي كني راحت مي ره تو آيپادتپس چرا من همين كارو مي كنم نميره تو آيپادم؟؟؟
![]()
توش برنامه برای تبدیل داشت اما عیب نداره شما میتونی خودت دانلودش کنی ماله من اسمش هست amadis video to iphone converter که من برای آیپادم ازش استفاده میکنم
سلام به همه ی دوستان
بچه ها من می خوام آیپاد بگیرم ، میشه اونایی که واردن کمکم کنن ؟
آیپاد و آیفون فرقشون فقط تو اینه که اولی سیم کارت نمی خوره دومی میخوره ؟
آیپاد همه ی برنامه های آیفون رو ساپورت می کنه ؟ دوربین داره ؟ از لحاظ ظاهری آیپاد چه فرقی با آیفون داره ؟
آیپاد 4 با آیپاد 3 چه فرقی می کنه ؟
بعد قیمت آیپاد نسل 3 ، 8 گیگ و نسل 4 ، 8 گیگ چنده ؟
اگه من 8 گیگ بگیرم بعدا می تونم ارتقا بدم به 16 ؟
ممنون از همتون دوستان ، ببخشین سوالام زیاد بود
1)چند تا فرق ديگه داره مثلا فقط آيفون gpsداره آيفون دوربين 5 داره ولي آيپاد دوربينه ضعيف تري داره آيفون فلاش داره
2)آره به جز برنامه هايي كه به زنگ زدن اس ام اس يا جي پي اس نياز داره-داره-آيپاد خوشگل تره(تو اينترنت عكساشون ريخته يكم بگرد)
3)آيپاد سه دوربين جلو وعقب نداره و همچنين آيپاد 3 ميكروفون براي دستور هاي صوتي نداره سايز آيپاد 4 هم يكم (خيلي كم) كوچكتر از آبپاد3 هست
4) به نظر من 8 گيگ نگير چون در واقع 6.5 گيگ هست كه واسه برنامه هاي اپل خيلي كمه(براي مثال fifa 11يك گيگ حجم داره)
5)نه نمي توني بايد بسوزي و بسازي
دوستان هيچكسي نمي دونه برا چي من نمي تونم ويدئو بريزم تو آيپادم به كمك نيازمندم![]()
دوست عزیز لطف می کنی قیمتشون رو هم بگی ؟ 8 و 16 گیگ ، آیپاد 3 و4
آره باید ادد لایبرری کنی ...ادد فایل. ببین بعدش که آیپاد را وصل می کنی به آیتونز میری رو آیپاد ...اونجا چند تا گزینه هست ....مثلا : اپ و موزیک و فوتوز و موووی و ... رو Movies کلیک کن ....سمت راست بالا می زنه چند تا ویدئو انتخاب کردی . پایین دکمه ی سینس رو بزن ....تا اوکی دیسکانکت صبر کن .
من همین کارو می کنم ...و بدون مشکل ویدئو می ریزم
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
آیپاد 3 رو اصلا قیمت ندارم .
سری 4 8 گیگ اون موقع ( حدود 2-3 هفته پیش ) 280-290 تومن بود . سری 4 اصلا 16 گیگ نداره ....تا اونجایی که من می دونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)