تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 564 از 940 اولاول ... 64464514554560561562563564565566567568574614664 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,631 به 5,640 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوبل شد! شرمنده
    Last edited by Spaniuly; 16-01-2009 at 12:32.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان این تراینر 4 کاره هه برای اونایی که پچ 178 مگ گیم اکسس رو نصب کردن کار نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چرا من الان هرکاری میکنم اثر نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟
    درسته اثر نمیکنه برای من هم بعد استفاده از cv0f دیگه کار نکرد ترینر +4

همگی خوندید این مطلب رو؟
    من امروز متوجه چیز مهمی شدم کسانی که بازی رو آپدیت کردند یعنی اون لایسنس 170 مگی که بازی دانلود میکنه رو روی بازیشون دارند نمیتونن به طور کامل از کیت سرور استفاده کنند فقط gdb به درستی کار میکنه دلیلش اینه که کیت سرور همراه با سایر img ها زیر سایه فایل cv0f.img قرار میگیرند دقیقا به همین دلایل بود که من نمیتونستم لوگوها رو وارد کنم چون باید توی کیت سرور فایل های bin جدید cv0f رو که اسمهاشون unnamed_1169.bin و unnamed_1170.bin هست توی این مسیر کپی کنم : Kitserver\img\cv0f.img نه توی cv05.img چون بی فایده خواهد بود حتی در مورد img فایل pdata هم این مسئله صادق هست دقیقا به همین دلیل بود که که من حتی با تغییر نام های other league a , b به نتیجه نمیرسیدم چون با حضور فایل cv0f که 170 مگ حجمش هست و بعدا به بازی اضافه شده عملا فولدر img کیت سرور تابع bin فایل های موجود در cv0f میشه و تمامی تغییرات از جمله لوگوی تیمها اسامی تیمها و... باید در مسیر kitserver\img\cv0f.img قرار بگیرند البته با unname متناسب با bin فایلهای موجود در cv0f.img با این حساب به یه نتیجه کلی می رسیم کسانی که نتونستن از بورگوم استفاده کنن و ادعا میکردند که تغییری در بازیشون ایجاد نمیشه و لوگوها اشتباهی هستند دقیقا به واسطه حضور فایل دانلود شده cv0f.img هست در واقع اگه اون فایل رو دانلود نکنن یا از محلش بر دارند میتونن شاهد تغییرات بورگوم باشن. البته به نظر میرسه جناب بورگوم هم این مسئله رو متوجه شده باشند و من حدس میزنم الان ایشون سخت مشغول ساختن پچ جدیدشون هستن که متناسب با cv0f باشه و با حضور این فایل پچشون کار بکنه. موفق باشید رفقا
    Last edited by Spaniuly; 16-01-2009 at 13:17.

3. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

همگی خوندید این مطلب رو؟
    سلام krauser جان ......

حرف شما درسته من که بازی رو آپدیت کردم و موقعی که از کیت سرور استفاده میکنم لباس تیمها درسته اما لوگوها درست نمیشه .....هر کار کردم درست نمیشه ......

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام krauser جان ......

حرف شما درسته من که بازی رو آپدیت کردم و موقعی که از کیت سرور استفاده میکنم لباس تیمها درسته اما لوگوها درست نمیشه .....هر کار کردم درست نمیشه ......
    راهش این هست :
    برای لوگوها باید با ggs فایل cv0f.img رو وا کنی دو تا فایل unnamed_1169 , 1170 رو اکسپورت کنی لوگوهای موجود در این فایل ها رو تغییر بدی و توی مسیر \kitserver\img\cv0f.img کپی کنی هر دورو

برای اصلاح اسم ها هنوز فایل بین رو کشف نکردم نمیدونم توی کدوم فایل bin اسامی تیم ها ذخیره شده اگه میدونی راهنمایی کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بابا جوابه من چی شد؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

کرسپو خان شما وقتی این فایل unnamed_14 رو توی این فولدر کپی می کنی تغییر پیدا می کنه فکر نمی کنم تغییر پیدا کنه توی 21 اون دو مورد 149 و 150 هیچ ربطی به other league A یا b نداره اون اصلا یه چیز دیگه اس من کماکان فکر می کنم از جای دیگه ای اسم اونها عوض میشه
    عجیبه. به گمونم تمام این مشکلات بر میگرده که ما نسخه اورجینال نداریم و شما دارین و شاید مسیرش فرق می

کنه؟ (که 90% بعید می دونم!) ماله خودم جواب میده و آی دی 149 و 150 هم دقیقاً مربوط به این دو لیگ هست.

شما فایل خودتو آپ کن تا یه نیگا بهش بندازم.

من موقع نصب این پچ با ارور پایین مواجه شدم خواهش میکنم هر کدوم از دوستان که میدونن راهنمایی کنند خیلی گیرم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به این سئوال بارها توضیح داده شده. از این روش بازیتون رو آبدیت نکنید!!!!!!!

دوستان و اساتید کیت سرور باید عرض کنم من یکی در مورد وارد کردن لوگوی تیم ها با کیت سرور تسلیم شدم من دقیقا باید چطوری با کیت سرور لوگوها رو وارد کنم؟ اگه کسی واقعا بلده و این کار رو کرده بیاد توضیح بده والا من که نتونستم راهی که من رفت این بود کجای کارم اشکال داره؟

لوگوهای تیمها رو با برنامه ggs توی bin file های unnamed 5 و 6 ذخیره می کنم بعد میرم داخل کیت سرور و داخل فولدر img فولدری به نام cv0a.img باز میکنم و هر دو فایل unnamed_5 , unnamed_6 رو کپی میکنم اونجا ولی باز هم وقتی داخل بازی می رم تغییری در لوگوها اعمال نمیشه چرا؟
    شما نباید لوگوها رو توی مسیر قبلی بازی کپی کنی و باید توی مسیری که بعد از آبدیت ایجاد میشه (یعنی cv0f)

کپی کنی. چون بازی بعد از آبدیت مسیر فایلاشو از روی این می خونه!

من امروز متوجه چیز مهمی شدم کسانی که بازی رو آپدیت کردند یعنی اون لایسنس 170 مگی که بازی دانلود میکنه رو روی بازیشون دارند نمیتونن به طور کامل از کیت سرور استفاده کنند فقط gdb به درستی کار میکنه دلیلش اینه که کیت سرور همراه با سایر img ها زیر سایه فایل cv0f.img قرار میگیرند دقیقا به همین دلایل بود که من نمیتونستم لوگوها رو وارد کنم چون باید توی کیت سرور فایل های bin جدید cv0f رو که اسمهاشون unnamed_1169.bin و unnamed_1170.bin هست توی این مسیر کپی کنم : kitserver\img\cv0f.img نه توی cv05.img چون بی فایده خواهد بود حتی در مورد img فایل pdata هم این مسئله صادق هست دقیقا به همین دلیل بود که که من حتی با تغییر نام های other league a , b به نتیجه نمیرسیدم چون با حضور فایل cv0f که 170 مگ حجمش هست و بعدا به بازی اضافه شده عملا فولدر img کیت سرور تابع BIN فایل های موجود در cv0f میشه و تمامی تغییرات از جمله لوگوی تیمها اسامی تیمها و... باید در مسیر kitserver\img\cv0f.img قرار بگیرند البته با unname متناسب با bin فایلهای موجود در cv0f.img با این حساب به یه نتیجه کلی می رسیم کسانی که نتونستن از بورگوم استفاده کنن و ادعا میکردند که تغییری در بازیشون ایجاد نمیشه و لوگوها اشتباهی هستند دقیقا به واسطه حضور فایل دانلود شده cv0f.img هست در واقع اگه اون فایل رو دانلود نکنن یا از محلش بر دارند میتونن شاهد تغییرات بورگوم باشن. البته به نظر میرسه جناب بورگوم هم این مسئله رو متوجه شده باشند و من حدس میزنم الان ایشون سخت مشغول ساختن پچ جدیدشون هستن که متناسب با cv0f باشه و با حضور این فایل پچشون کار بکنه. موفق باشید رفقا
    خوبه دیگه، خودتم مشکلو فهمیدی. خوشحالم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ناجی خان همون پست بالایی جوابت رو دادم شرمنده یادم رفته بود

و کرسپوی عزیز تر از جان حالا بگو ببینم اسامی تیمها توی کدوم فایل img ذخیره شده البته احتمالا فایل BIN که حاوی اسامی تیمها هست توی cv0f.img باشه فقط مشکل اینه که توی cv0f نزدیگ 1700 تا bin فایل هست حالا تو کدومه من نمیدونم شانسی مال لوگو ها رو پیدا کردم 1169 و 1170 هست شمارشون مال اسامی رو میدونی بگو مال لیگ ها رو هم میخوام توی pdata 14 بود ولی توی cv0f نتونستم اون رو هم پیدا کنم کاش یکی بود کل محتویات اون cv0f رو میتونست توضیح بده

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

و کرسپوی عزیز تر از جان حالا بگو ببینم اسامی تیمها توی کدوم فایل img ذخیره شده البته احتمالا فایل BIN که حاوی اسامی تیمها هست توی cv0f.img باشه فقط مشکل اینه که توی cv0f نزدیگ 1700 تا bin فایل هست حالا تو کدومه من نمیدونم شانسی مال لوگو ها رو پیدا کردم 1169 و 1170 هست شمارشون مال اسامی رو میدونی بگو مال لیگ ها رو هم میخوام توی pdata 14 بود ولی توی cv0f نتونستم اون رو هم پیدا کنم کاش یکی بود کل محتویات اون cv0f رو میتونست توضیح بده
    نمیدونم.

برای تغییر اسم تیم ها شما باید آپشن فایل رو با PES2009Editor تغییر بدی!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نمیدونم.

برای تغییر اسم تیم ها شما باید آپشن فایل رو با PES2009Editor تغییر بدی!!!!!!!!!!!
    ولی pes editor که اصلا روی آپشن فایل اعمال نمیشه open زدنی فایل Edit رو میخواد باز کنه نه option

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

4039عزیز

برای گرفتن سی دی باید چی کار کنم؟ بازم از جواب ندادت ممنون
    توی پیام خصوصی یک آدرس و یک اسم گیرنده بنویس.من هفته آینده برات میفرستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •