تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 564 از 1135 اولاول ... 644645145545605615625635645655665675685746146641064 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,631 به 5,640 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

صداي سوت در اين وضعيت( با توجه به تمام كارهايي كه انجام دادين) مربوط به كيفيت پايين لنت ترمزهاست.
    چه نوع لنتي استفاده كردين؟
    روي ماشين من لنت پارس سوار بوده و چون مقدار كافي بود عوض نكردم اما گاها اون صداي سوت رو داره. خيلي از دارندگان خودروهاي ديگه هم كمتر تمايل به استفاده از لنت پرس دارن چون ظاهرا كيفيت اون خيلي كم شده.
    بله ، براي چهارشاخه گاردان از گريس نسوز استفاده كنيد.
    بايد اونقدر گريس بزنين تا از محل چهارشاخه ها و سر هركدام از كنسها گريس بيرون بياد.

2. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

من لنت خارجی( چینی ) استفاده میکنم
    دفعه اول FVP خریدم که تقریبا 500 کیلومتر کار کردم دیدم اعصابم بیشتر ارزش داره رفتم یک دست لنت دیگه خریدم
    البته از کیفیت این لنت جدیده بیشتر راضی هستم! الان 3هزار کیلومتر استفاده کردم
    ایرانی رو تجربه نکردم
    بار اول خودم نصب کردم! اما بار دوم به دلیل کمبود وقت و نداشتن حوصله رفتم پیش ترمز ساز! جالبه الان که دوباره به سوت افتاده ه فروشنده قطعه میگم
    همش تاکید داره که جنسش سالم هست و من بلد نیستم نصب کنم که اینجوری میشه
    منم در جوابش گفتم همون ترمز سازی که مورد تاییدت بوده بردم! حالا چی؟؟
    جوابی که گرفتم : ماشین تو مشکل داره! ما روزی 100 تا از اینا میفروشیم کسی مشکل نداشته اولین باره که تو میای!!
    گفتم من مثل بقیه مشتری هات نیستم که ماشین رو ماهی یکبار روشن میکنن 10 کیلومتر راه میرن! من روزی 30-40 کیلومتر روی شاخش هست که راه میرم!
    به عنوان یک ماشین معمولی دارم استفاده میکنم!
    بازم حرف قبلی خودش رو تکرار کرد! منم دیگه بحث نکردم
    گفتم باشه! مشکلی نداره! ! !
    متاسفانه انصاف از بین فروشنده ها از بین رفته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by amir_toos; 02-12-2012 at 21:54.

4. 7 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این لنت متالیک که آخرین عکسه رو من روی ماشینم انداختم چند وقته جنسش خوبه سوت نمیکشه.
    فروشنده هم میگفت لنت نرمیه خوب میچسبه صدا هم نمیده ولی در عوض زود تموم میشه.

6. 7 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

این لنت متالیک که آخرین عکسه رو من روی ماشینم انداختم چند وقته جنسش خوبه سوت نمیکشه.
    فروشنده هم میگفت لنت نرمیه خوب میچسبه صدا هم نمیده ولی در عوض زود تموم میشه.
    نکنه این تموم شده؟!ً که صوت میزنه
    روزای اول که خیلی عالی بود! اصلا صدایی نبود! یک چند روزی هست که این جوری شده!
    خب میشه گفت دقیقا کارکرد یک لنت چقدر هست؟؟؟؟ مثلا 5 هزار تا عوض کنیم؟

8. 5 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

نه بابا 5 هزارتا که خیلی زوده....!
    من لنت های عقبم رو دادم جنس خوب موجود در بازار رو کوبیدن جلو هم از همین چینی ها انداختم فعلآ مشکل سوت کشیدن ندارم.

10. 6 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

قضیه این لنتهای پرچ شده یا چسبی چیه ؟
    فابریکها پرچی هستند و پارس چسبی.ممکنه چسب یه موقع ول کنه؟
    Last edited by MJ1970; 02-12-2012 at 22:15.

12. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خوشبختانه من هيچوقت در مورد لنت ترمز مشكل اينجوري و به اين شدت نداشتم،
    البته لنت پارس رو اصلا براي آمريكايي قبول ندارم ( خوشبختانه ديگه هم نميسازه!) الان با همين لنتهاي پارس كه از قديم روي ماشين بوده كماكان سر ميكنم و ميدونم تا مدتها ازش بايد استفاده كنم، اما يه زماني يه دست لنت ايراني به نام ايده آل لنت خريدم كه جنس خيلي خوبي دارن.
    از اين نوع لنت براي پژو فروخته بودم و مشتريها خيلي راضي بودن. متاسفانه به دليل ورود اجناس بي كيفيت و بسيار ارزان چيني، اين شركت نتونست از نظر قيمت با اونها رقابت كنه و ورشكست شد.
    قوطي هاي سبز رنگي داشت و شبيه والو فرانسه ساخته بودن.
    سوت كشيدن ميتونه به ديسك چرخ هم مرتبط باشه اما وقتي همه چيز نو و سالم بسته شده ديگه مشكل از خود لنت هست، و البته گاهي يه لنت صدا دار رو از روي يه ماشين باز كني و روي يه ماشين ديگه ببندي صدا نميده!!
    ( راستي چقدر جالب ميشد اگر واقعا روزي 100 دست لنت آمريكايي ميفروخت!! اين يعني تعداد آمريكاييها خيلي زياد شده و دوباره روي دور افتادن!!)
    در مورد لنتهاي چسبي ، من هيچوقت نديدم اونها كنده بشه، حتي بوده كه لنتهاي وارداتي خريدم ( براي فروشگاه) كه مدتها توي آب بودن و بخشي از اونها كمي خراب شده بوده اما هيچ مشكلي از نظر ترمز گرفتن نداشتن.
    لنتهاي پرچي هم گاهي استفاده كردم اما فرقي توي كارايي اونها نديدم. شايد بيشترين امكان خوبش اين باشه كه بتونين بعدها لنت مورد نظر خودتون رو روي كفشك خالي اون بكوبين( مثل لنتهاي عقب) كه البته اين كار جنبه اقتصادي نداره مگر اينكه واقعا ناچار بشيد.
    مثلا سالها قبل يه مدل اُلدزمبيل كوپه بود كه لنتهاي جلوي اون كمي با مدلهاي ما تفاوت داشت و اصلا گير نمي آمد و تنها شانسي كه داشت اين بود كه كفشكهاي اون سوراخدار بود و با مراجعه به لنت كوبي و نصب و پرچ كردن لنت نو روي اونها مشكل رو حل كرد.
    يه مطلبي رو هم شنيدم( كاملا مطمئن نيستم واقعا جواب بده) اينكه بعضي لنتها داراي يه شيار مركزي هستند كه لنت رو به دو بخش مجزا تقسيم ميكنن. اون شيار گويا براي عبور هوا جهت خنك شدن و البته خروج آب در هنگام خيس شدن و نهايتا خروج سريع خاك سائيده شدن لنت هست، و گفته شده كه توي كم شدن صدا خيلي تاثير داره...
    اون شيار رو ميشه راحت با يه اره آهن بر روي لنتها ايجاد كرد و اگر قصد كنار گذاشتن اين لنتهاي نو رو دارين، شايد ارزش آزمايش كردن رو داشته باشه و اين كار به رفع صداي اضافي كمك كنه و جواب بده.

14. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام جناب camaro it نظر شما رو هم درباره اون سوالی که مربوط به سیستم هوارسانی و فیلتر هوا میشه رو میخام.ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب نظر من هم دقيقا مثل فرمايش جناب حجازي هست و اون فيل تر اضافه كار خاصي بجز تصويه بيشتر هوا انجام نميده، كه در قبال كم شدن قدرت و توان موتور اصلا منطقي نيست.
    اون نوع فيل تر توي بازار اصطلاحا به فيل تر حرفه اي معروف شده و در واقع يه فيل تر با كيفيت پايين و درجه 3 هست كه براي ماشينهاي گاز سوز( بخصوص پرايد انژكتوري) ساخته شده، چون اونها مدام بخاطر برگشت و تجمع گاز در محفظه فيل تر هوا( كه پلاستيكي است) و احتراق و انفجار اون، ناچار به تعويض دوباره اون محفظه هستند و اين نوع فيل تر با جايگزين شدن، ديگه اون مشكل رو نداره و البته گويا كمي تنفس رو براي ماشين( زماني كه با گاز كار ميكنه و توان اون كمتر ميشه) بهتر ميكنه.
    اما براي خودرويي مثل شورلت اصلا منطقي نيست. واگر هم فيل تر اصلي خودش رو برداشته باشه و تنها اين فيل تر رو سر راه كارب گذاشته باشه كه ديگه خيلي بدتره!

17. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

یک قانونی هست که خودم ساختم و همیشه اونو رعایت میکنم
    هر گونه دستکاری یا تغییر یا اختلال در سیستم اصلی ( فابریک ) باعث بهم پاشیدگی خواهد شد! لذا قبل از هرگونه عملی عاقبت کار خود را پیش بینی کنید! و حدالمقدور دستکاری یا تغییری ایجاد نکنید!

19. 6 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •