خوشبختانه من هيچوقت در مورد لنت ترمز مشكل اينجوري و به اين شدت نداشتم،
البته لنت پارس رو اصلا براي آمريكايي قبول ندارم ( خوشبختانه ديگه هم نميسازه!) الان با همين لنتهاي پارس كه از قديم روي ماشين بوده كماكان سر ميكنم و ميدونم تا مدتها ازش بايد استفاده كنم، اما يه زماني يه دست لنت ايراني به نام ايده آل لنت خريدم كه جنس خيلي خوبي دارن.
از اين نوع لنت براي پژو فروخته بودم و مشتريها خيلي راضي بودن. متاسفانه به دليل ورود اجناس بي كيفيت و بسيار ارزان چيني، اين شركت نتونست از نظر قيمت با اونها رقابت كنه و ورشكست شد.
قوطي هاي سبز رنگي داشت و شبيه والو فرانسه ساخته بودن.
سوت كشيدن ميتونه به ديسك چرخ هم مرتبط باشه اما وقتي همه چيز نو و سالم بسته شده ديگه مشكل از خود لنت هست، و البته گاهي يه لنت صدا دار رو از روي يه ماشين باز كني و روي يه ماشين ديگه ببندي صدا نميده!!
( راستي چقدر جالب ميشد اگر واقعا روزي 100 دست لنت آمريكايي ميفروخت!! اين يعني تعداد آمريكاييها خيلي زياد شده و دوباره روي دور افتادن!!)
در مورد لنتهاي چسبي ، من هيچوقت نديدم اونها كنده بشه، حتي بوده كه لنتهاي وارداتي خريدم ( براي فروشگاه) كه مدتها توي آب بودن و بخشي از اونها كمي خراب شده بوده اما هيچ مشكلي از نظر ترمز گرفتن نداشتن.
لنتهاي پرچي هم گاهي استفاده كردم اما فرقي توي كارايي اونها نديدم. شايد بيشترين امكان خوبش اين باشه كه بتونين بعدها لنت مورد نظر خودتون رو روي كفشك خالي اون بكوبين( مثل لنتهاي عقب) كه البته اين كار جنبه اقتصادي نداره مگر اينكه واقعا ناچار بشيد.
مثلا سالها قبل يه مدل اُلدزمبيل كوپه بود كه لنتهاي جلوي اون كمي با مدلهاي ما تفاوت داشت و اصلا گير نمي آمد و تنها شانسي كه داشت اين بود كه كفشكهاي اون سوراخدار بود و با مراجعه به لنت كوبي و نصب و پرچ كردن لنت نو روي اونها مشكل رو حل كرد.
يه مطلبي رو هم شنيدم( كاملا مطمئن نيستم واقعا جواب بده) اينكه بعضي لنتها داراي يه شيار مركزي هستند كه لنت رو به دو بخش مجزا تقسيم ميكنن. اون شيار گويا براي عبور هوا جهت خنك شدن و البته خروج آب در هنگام خيس شدن و نهايتا خروج سريع خاك سائيده شدن لنت هست، و گفته شده كه توي كم شدن صدا خيلي تاثير داره...
اون شيار رو ميشه راحت با يه اره آهن بر روي لنتها ايجاد كرد و اگر قصد كنار گذاشتن اين لنتهاي نو رو دارين، شايد ارزش آزمايش كردن رو داشته باشه و اين كار به رفع صداي اضافي كمك كنه و جواب بده.