تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 564 از 577 اولاول ... 64464514554560561562563564565566567568574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,631 به 5,640 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان من از آریافون سرویس دارم و بخاطر سرویس دهی بی کیفیت که خیلی قطعی داره و گران کردن قیمتها میخوام از شرکت دیگه ایی سرویس بگیرم .

نداگستر توی سایتش زده بالاتر از 128 به کاربر خانگی نمیده واقعا همین طوره ؟ اگر اینطور هست سرعت 128 اون چنده ؟ شبانه تخفیف یا رایگان نداره ؟ در کل کیفیتش خوبه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_es66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    در قفس تن (مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک)

پيش فرض

نداگستر نامحدود کی استفاده کرده 128 نامحدود سرعت دانلود و شبانش خوبه؟
    ببین اصلا نداگستر نا محدود نداره اگه دقیق بخونی یا بهشون زنگ بزنی تازه متوجه میشی من خودم حتی از پارس انلاین پرسیدم این سرویس ناحدود ه طوریه که زدید نامحدود بعد جلوش زدید 10 گیگ گفت تا 10 گیگ رو 1 مگ بسته میشه 10 گیگ دانلود کردید میره 128 یعنی سرعت تقریبا 16kb البته سرویس 128 رو میگفت ولی در کل صبا نت همین که بعد سرعتش کم بشه رو هم نداره بازم میتونی تماس بگیری دقیق بپرسی
    Last edited by Mohammad_es66; 05-03-2014 at 13:31.

3. 2 کاربر از Mohammad_es66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_es66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    در قفس تن (مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک)

پيش فرض

دوستان من از آریافون سرویس دارم و بخاطر سرویس دهی بی کیفیت که خیلی قطعی داره و گران کردن قیمتها میخوام از شرکت دیگه ایی سرویس بگیرم .

نداگستر توی سایتش زده بالاتر از 128 به کاربر خانگی نمیده واقعا همین طوره ؟ اگر اینطور هست سرعت 128 اون چنده ؟ شبانه تخفیف یا رایگان نداره ؟ در کل کیفیتش خوبه ؟
    من که 2 مگ دارم هیچ جواز کسب و کارت دانشجویی و ... ازم نخواستند سرعت روزانه و شبانه من هم هیچ تغییری نداره شباش هم از 2 تا 7 رایگانه من هم که الان 8 ساله adls دارم و از رنگین کمان شبکیه لایزر و شاتل داشتم از اونا خیلی سرتره البته میتونم بگم برای من این شکلی بوده پشتیبانیش هم خوب بوده مثلا 2 بار سرعت اینترنتم کم شد زنگ زذم به محض اینکه فهمیدند مشکل از طرف من نیست فرداش کارشناس فرستاند مخابرات در صورتی که من شاتل داشتم ساعت 2 نصف شب باید با کارشناسشون چت میکردم و اخر هم یه مشت ... تحویلم میدادند ولی اگه قصد خرید کردید حتما قیمت هارو بررسی کنید چون قیمتاشون واقعا بیحسابه حتی من تهرانم زنک زدم جوابی برام نداشتند مثلا قیمت 2 مگ 3 ماهه 6 گیگ رو زده 56000 هزار بعد 9 گیگ رو زده 76800 در صورتی که شما 6 گیگ بخری بعد 3 گیگ هم شارژکنی میشه 70310
    Last edited by Mohammad_es66; 05-03-2014 at 13:37.

5. این کاربر از Mohammad_es66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bookmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

ببین اصلا نداگستر نا محدود نداره اگه دقیق بخونی یا بهشون زنگ بزنی تازه متوجه میشی من خودم حتی از پارس انلاین پرسیدم این سرویس ناحدود ه طوریه که زدید نامحدود بعد جلوش زدید 10 گیگ گفت تا 10 گیگ رو 1 مگ بسته میشه 10 گیگ دانلود کردید میره 128 یعنی سرعت تقریبا 16kb البته سرویس 128 رو میگفت ولی در کل صبا نت همین که بعد سرعتش کم بشه رو هم نداره بازم میتونی تماس بگیری دقیق بپرسی
    10G منظور فقط دانلود فایل هست یا کلا حجم ارسال ودریافت بازکردن صفحات روهم شامل میشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من که 2 مگ دارم هیچ جواز کسب و کارت دانشجویی و ... ازم نخواستند سرعت روزانه و شبانه من هم هیچ تغییری نداره شباش هم از 2 تا 7 رایگانه من هم که الان 8 ساله adls دارم و از رنگین کمان شبکیه لایزر و شاتل داشتم از اونا خیلی سرتره البته میتونم بگم برای من این شکلی بوده پشتیبانیش هم خوب بوده مثلا 2 بار سرعت اینترنتم کم شد زنگ زذم به محض اینکه فهمیدند مشکل از طرف من نیست فرداش کارشناس فرستاند مخابرات در صورتی که من شاتل داشتم ساعت 2 نصف شب باید با کارشناسشون چت میکردم و اخر هم یه مشت ... تحویلم میدادند ولی اگه قصد خرید کردید حتما قیمت هارو بررسی کنید چون قیمتاشون واقعا بیحسابه حتی من تهرانم زنک زدم جوابی برام نداشتند مثلا قیمت 2 مگ 3 ماهه 6 گیگ رو زده 56000 هزار بعد 9 گیگ رو زده 76800 در صورتی که شما 6 گیگ بخری بعد 3 گیگ هم شارژکنی میشه 70310
    سرعت 2 مگ برای شما چنده ؟ سرعت 1 مگش چنده ؟

چرا تعرفه هاش را اینطوری زده ؟ مثلا 1 ماهه 1 مگ 10 گیگ 50000 ؟؟؟ !!! کی تو 1 ماه 10 گیگ استفاده میکنه ؟ خوب بزارن 1ماهه 3 - 4 گیگ نه 3 ماهه 3 گیگ !

هرچقدر هم حجم بیشتر بخریم گرون تر میشه !

فقط قیمت 3 ماهه ها خوبه ولی بقیه شدیدا بالاست !

اگر هم 3 ماهه بگیرم 3 گیگ 11000 شبها 2تا 7 رایگانه ؟ توی سایت که جایی ننوشته رایگان هم داره ؟

البته من ماهی 3 گیگ استفاده میکنم .

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

سرعت 2 مگ برای شما چنده ؟ سرعت 1 مگش چنده ؟

چرا تعرفه هاش را اینطوری زده ؟ مثلا 1 ماهه 1 مگ 10 گیگ 50000 ؟؟؟ !!! کی تو 1 ماه 10 گیگ استفاده میکنه ؟ خوب بزارن 1ماهه 3 - 4 گیگ نه 3 ماهه 3 گیگ !

هرچقدر هم حجم بیشتر بخریم گرون تر میشه !

فقط قیمت 3 ماهه ها خوبه ولی بقیه شدیدا بالاست !

اگر هم 3 ماهه بگیرم 3 گیگ 11000 شبها 2تا 7 رایگانه ؟ توی سایت که جایی ننوشته رایگان هم داره ؟

البته من ماهی 3 گیگ استفاده میکنم .
    کلا تعرفه های خیلی بدی داره صبانت
    فعلا ترافیکش رو 20 درصد ارزون کرد صبر کنید شاید سرویس هاشم تغییر داد

3 ماهه سه گیگ شبانه رایگان نداره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سرعت های شاتل خوبه ؟ سرویس های 128 - 512 - 1024 شاتل سرعت روزانه و شبانه دانلودش چنده ؟

شاتل شبانه در ماه چقدر اجازه ی دانلود میده و بعد از چند گیگ دانلود سرعت را کم میکنه ؟

شرکت بهتری سراغ ندارید که قیمتهاش بهتر باشه ؟

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من میخوام از نداگستر اینترنت بخرم، چند سوال داشتم
    1 - میخواستم ببینم از کجا باید مطمئن بشم توی منطقه ما هم سرویس میدن؟ البته توی سایتش زده پشتیبانی میکنیم ولی چند سال پیش هم که از شاتل خریدم گفتند پشتیبانی میکنیم ولی وقتی مودم رو آوردند و خواستند نصب کنند گفتند نمیشه
    2 - برای سرعت 1 مگ باید مجوزی چیزی داشته باشیم؟ یا همینطوری میدن؟
    3 - قطع شدن زیاد نداره؟
    4 - با سرعت 1 مگ از ساعت 2 تا 7 تقریبا چند مگابایت میشه دانلود کرد؟

ممنون میشم برای این موارد راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام من نت شاتل art 6 دارم دو هفته با سرعت حدود 200 دانلود کردم و دو هفته سرعتم از 10 تا 50 بود ! شبا که عملا نت نداشتم . من دانلود برام مهمه از کدوم شرکت سرویس بگیرم ؟ من طرف خاقانی ساکن ام , مرکز مخابراتی شهید قندی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان میشه در مورد شرکت های ارائه دهنده وایرلس اطلاعاتی بگذارند کدومشون خوبه شبانه رایگان دارند ؟تعرفه ها چقدر ؟...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •