زلزله اومد
اره
سیلوانه
4.6 ریشتر
-------------------------------------------------
دوستان چرا از صبح هیچ سایت خارجی باز نمیشه ؟؟
چون دارن اینترنت رو انگولک میکننسایت های ایرانی هم به زور باز میشدن چه برسه به خارجی
الان یه مقدار اینترنت بهتر شده اینم احتمالا به خاطر زلزله است مردم فرار کردنفقط ما آنلاینیم
![]()
Last edited by ittools; 27-09-2013 at 14:21.
آقا ما به کی باید بگیم ماهی اینهمه پول میدیم اینترنت نمیدن بهمون !!!!
خط رو برداشتن فیبر کردن خوب توانایی ندارید بزارید بریم از شرکت های خصوصی بگیریم![]()
آره والله تازه میخوان گرون هم بکنن ! از 1 به 10 میخوان بکنن 1 به 8
اصلا به اوضاع مشتری هم رسیدگی نمیکنن به پشتیبان میگم مشکل نویز دارم وصل کن بخش فنی میگه نمتونم وصل کنم ! احتمالا برم امور مشترکین خیابان ارتش ببینم اونجا رئیس امور مشترکین چی میگه آدم منطقی به نظر میاد شاید فرجی شد
من از پستهای شما متوجه شدم زلزله اومده،انشالله بدون خسارت بوده باشه،مردم به اندازه کافی بدبختی و گرفتاری دارن
این مخابرات هم که روز جمعه رو واسمون جمعه سیاه کرد! یعنی رسما نت تعطیل،به زور میشه پیج باز کرد
سرعت دانلود هم که کلا ترکیده و بیشتر از 20 نمیشه.من بعد از این پست مودم رو خاموش می کنم تا شب چون مطمئنم تا شب وضعیت درست بشو نیست
مخابرات از ساعت 11 به بعد فاجعه ....
پارس انلاین خوبه ....
پارسال تو زلزله تبریز من حیرت زده شدم!!!
چون موقع زلزله داشتم گیم بازی میکردم( حالم بد بود برای سرگرمی داشتم گیم میزدم) موقع زلزله بار اول هیچی حالیم نشد
دومی که چند دقیقه بعدش ترش اومد فاز از کله همه پروند چون 6.5 بوداون موقع الفرار!!!
ولی 2 دقیقه بعدش که اومدم ببینم چه خبره !!! دیدم همه تلفن ها قطعه ولی تو این بهبوهه ADSL وصل بود و داشت عین موشک کار میکرد
ولی امان از دل غافل که به 1 دقیقه نکشید برق رو قطع کردن
![]()
Last edited by fanoostalaei; 27-09-2013 at 17:09.
کسی آذربایجان غربی های وب داره؟ کیفیتش چجوریاست؟ توی این استان "طرح دینامیت" روزا و شبا سرعتش چنده؟
در مورد کیفیت های وب فک کنم چون بصورت سراسری تو کل کشور سرویس میده همه جا تقریبا یکسان باشه
برای همین بهتره به تاپیک های وب سر بزنید
اما در مورد سرعت دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا این سرویس شبانه رایگان نداره در عوض طرح فشفشه داره که می تونید حجم با قیمت خیلی مناسب بخرید و در مدت معینی
استفاده کنید یه چیز تو مایه های شارژ شگفت انگیز
Last edited by urumchi; 27-09-2013 at 17:42.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)