با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوش بحال شما تبریزی ها و کلا آذربایجان شرقی!
والا اینجا کسی از ماکسنت خیری ندیده!
ساعت 2 به بعد سرعت میشه 5 کیلوبایت!
ip که رفته بندرعباس! و پینگ هم چند برابر شده!
فکر کنم این بیانگر همه چیز باشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب عزیزان یا باید قیمت رو افزایش بدن یا سرعت رو کاهش چون هزینه هاشون به خاطر هدفمندی و اینا بالا رفته. شرکت های دیگه هم کم کم این کارو فکر کنم بکنن. اگه ممکنه یه نفر سرعت مکس نت محدود و نامحدود 256 رو بزاره . plz
هزینه اینترنت افزایش پیدا نکرده. بعد هم برای واحدهای صنفی با خدمات خاص، امکاناتی درنظر میگیرن. ساده اندیش نباشیدو فکر نکنید که برای اونها هم برق رو به صورت پلکانی حساب میکنن. کاربران اکثرا (در همه نقاط کشور ) از وضع اینترنت ناراضی هستن دیگه افزایش قیمت شرکتها به ضرر خود شرکت تموم میشه
نامحدود داره . برای اطلاع از قیمت به سایت زیر برید .
در ضمن برای من هیچ تغییری در سرعت رخ نداده . در ضمن دولت 30 درصد کل یارانه ها رو برای بخش های صنعتی اختصاص داده تا تغییر قیمت رخ نده . یعنی برق و سایر چیز های اونا تغییری نکرده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعت نامحدود مکس نت و تمام شرکت ها حقیقی هست . یعنی 1 مگ بخری سرعتت 128 میشه و 256 بخری سرعتت 32 میشه . البته در سرویس نامحدود . ولی در محدود سرعت تمام سرویس های مکس به جز کلاسیک 116 کیلوبایت هست . البته برای بعضی ها ( که به سرور بندر عباس وصلن ) کم شده که این به مکس نت ربطی نداره و تقصیر آسیاتک هست که مکس پهنا رو از اونا می خره .![]()
ببخشید سرعت کلاسیک مگه چند هست؟
و چرا مثلا مارو به بندرعباس وصل کردن؟
فکر کنم روزا 116 و شبا 50 . البته مطمئن نیستم ها .
نمی دونم چرا وصل کردن . زنگ بزن بگو وضعم اینجوره ببین چی می گن .![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)