تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 564 از 1126 اولاول ... 644645145545605615625635645655665675685746146641064 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,631 به 5,640 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بله قبول شدین . . . تا اونجاییکه خبر دارم دیگه نمیتونه نمره میان ترم شما رو تغییر بده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خدا رو شکر قبول شدم خدایی این ترم سوالات مبانی خیلی سخت بود سر جلسه پوستم کنده شد
    پیام نور کار نشد نداره بعده امتحانات میان ترم ها رو باز میکنن
    راستی مبانی 3 واحده اگر من بر فرض مثال 2 نمره از استاد بگیرم تو معدل این ترم چقدر تاثیر داره ؟ میشه حساب کرد ببینم ارزش رو انداختن رو داره یا نه
    ممنون ابلیس جان

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

خدا رو شکر قبول شدم خدایی این ترم سوالات مبانی خیلی سخت بود سر جلسه پوستم کنده شد
    پیام نور کار نشد نداره بعده امتحانات میان ترم ها رو باز میکنن
    راستی مبانی 3 واحده اگر من بر فرض مثال 2 نمره از استاد بگیرم تو معدل این ترم چقدر تاثیر داره ؟ میشه حساب کرد ببینم ارزش رو انداختن رو داره یا نه
    ممنون ابلیس جان
    اگه میتونی حتما این کارو کن چون خیلی تاثیر داره ولی مطمئنم استاد هیچوقت این کارو نمیکنه . . . چون تغییر دادن میان ترم اونم این وقت از ترم برای استاد گرون تموم میشه و باید جواب پس بده و دلیلشو ارائه بده به مسئولین بالا رتبه . . . شما سعیتو بکن اما از دید من امکان پذیر نیست . . .

3. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    من امتحان مقاومت مصالح رو شدم 5.13 از نمره امتحان و 4.75از نمره میانترم و حالا نمرم شده9.88
    میخواستم بپرسم این امکان سیستم که نمره های بالای9.75رو 10 میزنه و قبولی رد میکنه،براب من هم صادقه؟(آخه چند نفر بهم گفتن این سیستم فقط برای وقتیه که نمره پایانی بالای9.75 شده باشه)
    گیج شدم والا!!

ممنونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سلام
    من امتحان مقاومت مصالح رو شدم 5.13 از نمره امتحان و 4.75از نمره میانترم و حالا نمرم شده9.88
    میخواستم بپرسم این امکان سیستم که نمره های بالای9.75رو 10 میزنه و قبولی رد میکنه،براب من هم صادقه؟(آخه چند نفر بهم گفتن این سیستم فقط برای وقتیه که نمره پایانی بالای9.75 شده باشه)
    گیج شدم والا!!

ممنونم
    حالا من با اطمینان بهت میگم که خیالت راحت شه :
    هر چی باشه تو خونه ی ما همه پیام نوری هستند

مطمئن باش اگر در سرجمع ( میان ترم + پایان ترم ) نمرت بالای 9.50 بشه . . . سیستم به طور خودکار 10 رد میکنه و قبول میشی
    حالا این در مورد شما هم صدق میکنه دوست عزیز
    موفق باشی

6. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

حالا من با اطمینان بهت میگم که خیالت راحت شه :
    هر چی باشه تو خونه ی ما همه پیام نوری هستند

مطمئن باش اگر در سرجمع ( میان ترم + پایان ترم ) نمرت بالای 9.50 بشه . . . سیستم به طور خودکار 10 رد میکنه و قبول میشی
    حالا این در مورد شما هم صدق میکنه دوست عزیز
    موفق باشی
    دوست من مطمئنی؟
    گفتیم حالا که کم شدیم استاد به میانترممون اضافه کنه ولی مدیر گروه گفت پورتال رو بستن و نمیشه میانترم وارد کنه!یکی از دوستام0.66کم داره و امیدش به اینه که میانترمو بهش بده.بنظرت واقعا بسته شده؟چیکار میتونیم بکنیم که پورتال بازبشه(به قول مدیرگروه)و بتونه نمرشو بگیره؟

ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

دوست من مطمئنی؟
    گفتیم حالا که کم شدیم استاد به میانترممون اضافه کنه ولی مدیر گروه گفت پورتال رو بستن و نمیشه میانترم وارد کنه!یکی از دوستام0.66کم داره و امیدش به اینه که میانترمو بهش بده.بنظرت واقعا بسته شده؟چیکار میتونیم بکنیم که پورتال بازبشه(به قول مدیرگروه)و بتونه نمرشو بگیره؟

ممنون
    تو چند پست بالاتر به یکی از دوستان گفتم که استاد دیگه نمیتونه میان ترم رو دست بزنه . . . سایت از بالا بسته شده و اجازه تغییر رو ندارن . . . در مورد نمره که بالای 9.50 رو سیستم 10 میده مطمئنم . . .

9. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

در مورد دوستتون هم که 0.66 صدم کم داره باید بگم امیدی به تغییر میان ترم نیست . . . اگه امتحان تشریحی داره اعتراض بزنه شاید استاد 1 نمره اضافه کنه تا قبول بشه در غیر اینصورت اگه کامل تستی باشه کاری نمیشه کرد متاسفانه

11. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه azaramir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه سوال بعضی از این تستی هارو که با اساتید گروه ازمایشی دارم زده از 14 نمره حالا میانترم داره اساتید گروه ازمایشی 6نمره دیگش کو

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

یه سوال بعضی از این تستی هارو که با اساتید گروه ازمایشی دارم زده از 14 نمره حالا میانترم داره اساتید گروه ازمایشی 6نمره دیگش کو
    اونایی رو که زده اساتید گروه آزمایشی یعنی این ترم کلاس براش نزاشتن و استادی تعریف نشده پس نتیجه میگیریم که میان ترم نداری و پایان ترم هر چی نمره بیاری مستقیم ضربدر 10 تقسیم بر 7 میشه . . . موفق باشی
    Last edited by Eblis 2011; 25-06-2012 at 11:41.

14. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

چقد اين ترم سخت دادن امتحانا رو

امروز نرم افزار 1 داشتم اصلا اين طراح خيلي شوخ طبعي به خرج داده بود تو طرح سوال :|

16. این کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •