آقا بالاخره رسيد حالا بايد صبر کنم تا ساعت 1 شه مغازه رو ببندم برم
يه سوال كليدى الان اگه من نصبش كنم بعد يه مدتaccelerator pack رو روش نصب كنم اشکالى داره
آقا بالاخره رسيد حالا بايد صبر کنم تا ساعت 1 شه مغازه رو ببندم برم
يه سوال كليدى الان اگه من نصبش كنم بعد يه مدتaccelerator pack رو روش نصب كنم اشکالى داره
آره , چراکه نه (به قول ندامون) D: شما آموزش های شبیه ساز رو بگذرون , بعد هر موقع راه افتادی ACC نصب کن ویرایش : این آره ینی مشکل نداره
---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------
همون جور که مهدی عزیز گفت , باید از FMC این کارا رو بکنی . PMDG تو نسخه های قبلی یه منو به اون بالای صفحه اضافه کرده بود که از اونجا کنترل میشد این کارا اما تو 737 همه option هارو , آورده تو FMC . برای همین گفتم PMDG-737NGX-Introduction رو حتما بخونین
Last edited by amir_0098; 29-08-2011 at 10:36.
اقامرسی
راستی در مورد کنکورتم به خودت سخت نگیر من امسال کنکوری بودم وای چه سال خوبی بود هیییییییییییییییی
بالاخره نصبش کردم دوتا درسامم گزروندم چه حالى ميده
لينك اين 3 تا رو تو صفحه اول چك كنيد خبرشو بهم بدين فکر كنم خرابه follow me,tehran pack,3d shakwave light
اصلا فکر نمی کردم 737 اینقدر حال میده
کاشکی PMDG تمام هواپیما های بازی رو دوباره طراحی میکرد
یا توی همین Microsoft Flight یه همکاری بکنه
خیلی خوب میشد
لینک دانلود همین 737 که میگید خیلی حال میده رو لطف میکنید تا ما هم یه خورده حال کنیم...؟؟![]()
دوستان لطفاً کمکم کنید اشکم داره درمیاد! 2.43 گیگابایت Acceleration Pack دانلود کردم ولی نصب نمیشه!
زبانش اسپانیایی هست و فقط میگه نصب شروع نشد، به راهنما یا سایت پشتیبانی مراجعه کنید!چکار کنم؟
این کار انجام شد هواپیما به طور کامل خاموش شد اما نمیدونم چرا وقتی میزنی باطری را روشن کنی هیچ اتفاقی نمیوفته یعنی توی همون مرحله اول میمونم
http://thepiratebay.org/torrent/6587204/PMDG_737_NGX_800_900_COMPLETE_COMPLETOلینک دانلود همین 737 که میگید خیلی حال میده رو لطف میکنید تا ما هم یه خورده حال کنیم...؟؟![]()
اینم پچ(فکر کنم کرک مشکل داره ولی پچ سالمه چون با کرک نتونستم استارت بزنم ولی با پچ شد)
اگه پسورد خواست by6800ultra
http://www.4shared.com/file/oRv9huT2/pmdg737ngxpatcher-patch.html
با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FSX نصب هست؟دوستان لطفاً کمکم کنید اشکم داره درمیاد! 2.43 گیگابایت Acceleration Pack دانلود کردم ولی نصب نمیشه!
زبانش اسپانیایی هست و فقط میگه نصب شروع نشد، به راهنما یا سایت پشتیبانی مراجعه کنید!چکار کنم؟
جای خالی برای نصبش دارید؟
اگه اره فایل خرابه
اگه بخواید میتونید بخریدش اگه خواستید بگید آدرس رو بدم
باطری و STBY Power رو روشن کنید و تنظیمات FMC رو انجام بدیدی تا Allign بشه و نمایشگر ها روشن میشناین کار انجام شد هواپیما به طور کامل خاموش شد اما نمیدونم چرا وقتی میزنی باطری را روشن کنی هیچ اتفاقی نمیوفته یعنی توی همون مرحله اول میمونم
بله نصب هست. بله 83 گیگ خالی دارم رو اون درایو. مطمئنید فایل خرابه؟
آدرس بفرمایید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)