تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 564 از 1081 اولاول ... 644645145545605615625635645655665675685746146641064 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,631 به 5,640 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه meisam_khoubrou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من kis 2010 رو نصب كردم ولي نميدونم چرا فايروالش روشن نميشه يا روشن هم كه ميشه جلوش ارور ميزنه ميشه لطفا راهنايي كنيد كه چيكار كنم.
    ممنون

ممنون اگه كمك كنيد كلي از طرافيكم نميدونم كدوم برنامه داره مصرف ميكنه.

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان تو نسخه 2009 ورژن 8.0.506 فایل های ویروسی رو که پاک میکنه بک آپ هاش کجا ذخیره میشه ؟
    چند تا فایل مهم پاک کرده
    ممنون
    اگه قرنطینه کنه تو مسیر زیر میریزه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

!!please help me

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان کسی اطلاعی از این نسخه داره؟

کد:
    final هست یا نه؟
    من چون خودم دیال اپم نمیتونم دانلود کنم باید منتظر بمونم توی دانلود افلاین یه نفر دانلود کنه تا من بگیریم ولی متاسفانه دیشب تا حالا روشن بوده هیچ کس این نسخه رو دانلود نکرده

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من kis 2010 رو نصب كردم ولي نميدونم چرا فايروالش روشن نميشه يا روشن هم كه ميشه جلوش ارور ميزنه ميشه لطفا راهنايي كنيد كه چيكار كنم.
    ممنون
    شما از كدوم Build نسخه 2010 استفاده ميكنيد؟ويندوز شما چيه؟آيا فايروال در سيستم خود نصب كرده ايد؟

کد:
    final هست یا نه؟
    من چون خودم دیال اپم نمیتونم دانلود کنم باید منتظر بمونم توی دانلود افلاین یه نفر دانلود کنه تا من بگیریم ولی متاسفانه دیشب تا حالا روشن بوده هیچ کس این نسخه رو دانلود نکرده
    اين نسخه نهايي نيست و بتا ميباشه و توصيه به استفاده از نسخه بتا نميشه.

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

9 Problems

سلام؛ من تنها چند روزه که از ناد 32 به کسپرسکی مهاجرت کرده م؛ چند تا سوال برام پیش اومد که فعلا نتونستم جوابشونو پیدا کنم:
    موقع نصب Kaspersky Internet Security یه جفت گزینه بودن که یکیش در اختیار گذاشتن سطح امنیتی به خود نرم افزار بود و اون یکی اختیار دادن به خود کاربر در این باره بود، البته متن انگلیسیش یادم نیست، که من اولی رو زدم ولی حالا احساس میکنم دومی رو میزدم راحت تر بودم؛ الآن وقتی نرم افزار در tray فعال باشه، موقع استفاده از آپلود سنترا و پ ر و ک س ی ها خیلی اذیت میکنه و اکثرا اونا رو از کار میندازه؛ در حالی که وقتی میبندمش راحت میتونم از اونا استفاده کنم؛ کلا دانلود فایلها رو کند و مشکل کرده؛ چند مورد هم نرم افزار ها رو توی لیست exclusion اش گذاشتم ولی کماکان مشکل دارم؛ برای رفع این مشکلات کدوم تنظیمات رو باید عوض کنم؟
    سوال دیگه م اینه که ممکنه کلید فعال سازی نرم افزار زودتر از موعد مقرری که نوشته شده پایین نرم افزار، توی بلک لیست قرار بگیره؟ (برای ناد 32 گاهی زودتر منقضی میشد)

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام؛ من تنها چند روزه که از ناد 32 به کسپرسکی مهاجرت کرده م؛ چند تا سوال برام پیش اومد که فعلا نتونستم جوابشونو پیدا کنم:
    موقع نصب Kaspersky Internet Security یه جفت گزینه بودن که یکیش در اختیار گذاشتن سطح امنیتی به خود نرم افزار بود و اون یکی اختیار دادن به خود کاربر در این باره بود، البته متن انگلیسیش یادم نیست، که من اولی رو زدم ولی حالا احساس میکنم دومی رو میزدم راحت تر بودم؛ الآن وقتی نرم افزار در tray فعال باشه، موقع استفاده از آپلود سنترا و پ ر و ک س ی ها خیلی اذیت میکنه و اکثرا اونا رو از کار میندازه؛ در حالی که وقتی میبندمش راحت میتونم از اونا استفاده کنم؛ کلا دانلود فایلها رو کند و مشکل کرده؛ چند مورد هم نرم افزار ها رو توی لیست exclusion اش گذاشتم ولی کماکان مشکل دارم؛ برای رفع این مشکلات کدوم تنظیمات رو باید عوض کنم؟
    سوال دیگه م اینه که ممکنه کلید فعال سازی نرم افزار زودتر از موعد مقرری که نوشته شده پایین نرم افزار، توی بلک لیست قرار بگیره؟ (برای ناد 32 گاهی زودتر منقضی میشد)
    اگر نسخه 2010 اين محصول را در اختيار داشته باشيد متاسفانه حتي با وجود برخي تنظيمات اجازه فعاليت به برخي برنامه را نميده كه اميدوارم در Buildهاي جديد اين مشكلات برطرف بشه.
    در مورد اون 2 گزينه نيز بايد خدمت شما عرض كنم كه براحتي ميتونيد كاري كنيد كه در مورد هركاري از شما سوال كنه ولي توجه داشته باشيد در اين صورت با پيغامهاي بسيار زيادي روبرو ميشيد كه ممكنه زياد براي شما خوشايند نباشه و براي پاسخ به برخي از آنها نيز بايد اطلاعات كافي داشته باشيد.براي اين منظور وارد بخش تنظيمات يا همون Settings بشيد و از گزينه Protection در سمت راست از بخش Interactive Protection گزينه Select action Automatically تيكش را برداريد و همه پنجره ها را Apply و Ok كنيد.
    در مورد كليد فعال سازي هم به همين صورته كه فرموديد.با شناسايي كليدهايي كه بصورت غيرقانوني استفاده ميشوند كليد در ليست سياه قرار ميگيره.كليدي ممكنه تا 2 سال ديگه هم اعتبار براش نوشته شده باشه ولي فردا در ليست سياه قرار بگيره.

8. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما از كدوم Build نسخه 2010 استفاده ميكنيد؟ويندوز شما چيه؟آيا فايروال در سيستم خود نصب كرده ايد؟
    build 9.0.0.463 مستقيم از خود سايتش دانلود كردم.ويندوزم هم xpsp2 هستش.نه هيچ فايروال ديگه اي نصب نيست حتي واسه خوده ويندوز هم خاموشه روشن هم ميكنم همين ارور رو ميده.
    خسته شدم. لطفا بگيد چيكار كنم.

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کد:
    final هست یا نه؟

رسما که اعلام نشده.
    آخرین ورژن رسمیش 9.0.0.463 هستش.

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

build 9.0.0.463 مستقيم از خود سايتش دانلود كردم.ويندوزم هم xpsp2 هستش.نه هيچ فايروال ديگه اي نصب نيست حتي واسه خوده ويندوز هم خاموشه روشن هم ميكنم همين ارور رو ميده.
    خسته شدم. لطفا بگيد چيكار كنم.
    با توجه به اشكالات گزارش شده از نسخه 2010 توصيه ميكنم از نسخه 8.0.506 كه نسخه كاملا پايداري ميباشه استفاده كنيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •