تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 564 از 2403 اولاول ... 6446451455456056156256356456556656756857461466410641564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,631 به 5,640 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

خبر *** خبر
    همین الان وارد کنتر پنل خودم در شاتل شدم با یک پیغام روبرو شدم. خیلی خلاصشو اینجا می ذارم:
    "خرسندیم به اطلاع شما برسانیم بر اساس ارزیابی انجام شده میان کلیه ی شرکت ها و سازمان های کشور، شرکت شاتل موفق به دریافت تندیس دیموند و کسب رتبه برتر در بین تمامی شرکت های فناوری ارتباطات گشته است."
    به خاطر همین 3گیگ ترانسفر به کاربراش هدیه داده
    بچه های شاتلی برین روز هم دانلود کنید، حالشو ببرین
    ویرایش: البته هنوز به حساب ها این 3گیگ اضافه نشده، تا ببینیم کی اضافه می کنن
    Last edited by ramin2020; 20-08-2010 at 00:39.

2. این کاربر از ramin2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

خبر *** خبر
    همین الان وارد کنتر پنل خودم در شاتل شدم با یک پیغام روبرو شدم. خیلی خلاصشو اینجا می ذارم:
    "خرسندیم به اطلاع شما برسانیم بر اساس ارزیابی انجام شده میان کلیه ی شرکت ها و سازمان های کشور، شرکت شاتل موفق به دریافت تندیس دیموند و کسب رتبه برتر در بین تمامی شرکت های فناوری ارتباطات گشته است."
    به خاطر همین 3گیگ ترانسفر به کاربراش هدیه داده
    بچه های شاتلی برین روز هم دانلود کنید، حالشو ببرین
    ویرایش: البته هنوز به حساب ها این 3گیگ اضافه نشده، تا ببینیم کی اضافه می کنن
    دلت رو خوش نکن...به ما نمیرسه

*: منظور از دوره جاری سرویس، دوره ای است که آغاز آن قبل از 1/6/1389 و پایان آن پس از تاریخ 1/6/1389 باشد.

ویرایش: نه اشتپ کردم...مثه اینکه میرسه
    ایول شاتل بابا از 1 شهریر 3 گیگ مجااااااااانی؟؟؟؟

داره خودمونی میشه behnam_gunner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

الان اول کار شاتله شما اینو در نظر بگیرید شاتل بره چند تا کاربر این سرویس رو میده اندیشه بره چند تا خیال میکنین اگه شاتل کاربراش ده برابر شن اونا هم میرن سرورشون رو ده برابر قوی میکنن همین اندیشه اون اوایل سرعت 2 مگا بیت در ثانیه رو میداد که باید تو خواب شاتل این سرویس رو رو خط 128 بده تازه من میگم من الان ماهی 40000 تومن میدم به جز ساعت 1 تا 4 صبح 21 ساعت دیگه رو با سرعت 1 مگابیت در ثانیه دان میکنم پینگ من هم از 500 بالاتر نمیره حالا واقعا شاتل با این قیمت این سرویس رو به من میده من همین فردا میام شاتل.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

الان اول کار شاتله شما اینو در نظر بگیرید شاتل بره چند تا کاربر این سرویس رو میده اندیشه بره چند تا خیال میکنین اگه شاتل کاربراش ده برابر شن اونا هم میرن سرورشون رو ده برابر قوی میکنن همین اندیشه اون اوایل سرعت 2 مگا بیت در ثانیه رو میداد که باید تو خواب شاتل این سرویس رو رو خط 128 بده تازه من میگم من الان ماهی 40000 تومن میدم به جز ساعت 1 تا 4 صبح 21 ساعت دیگه رو با سرعت 1 مگابیت در ثانیه دان میکنم پینگ من هم از 500 بالاتر نمیره حالا واقعا شاتل با این قیمت این سرویس رو به من میده من همین فردا میام شاتل.
    عزیز شما مثل اینکه در جریان نیستی. شاتل رشت که مثل اندیشه یه isp محلی نیست. اصلا اینا هیچ قدرتی برای تغییر یا کم و زیاد کردن سرویس ندارن. منظورم اینه که شاتل این 3گیگ رو برای همه کاربراش در کل ایران داده. حالا شما پز سرور اندیشه رو بده!
    ما هم که همیشه گفتیم، کسایی که سرعتشون توی اندیشه خوبه اشتباهه عوض کردن شرکتشون. حالا شما یه نفر که شانسی سرویست خوب در اومده نمی تونی بقیه رو مجبور به موندن کنی. اگه باور نداری که سرویس اندیشه بیشتر جاها بده از کسایی که اومدن شاتل و می خوان بین شاتل سوال کن.
    برای بار هزارم: ما به کسی اجبار نمی کنیم بیاد شاتل یا پارس یا اندیشه، فقط داریم می گیم هر کی از کدوم منطقه می تونه یه سرویس بهتری بگیره. خوشبختانه تعریف سرویس بهتر برای همه فرق می کنه، مثل سرعت بالا، پینگ کم، dc کمتر، پشتیبانی بهتر، ... پس به همه شرکتها مشتری میرسه، خدا بده برکت
    درود بر شرکتی که سرویس بهتری به کاربراش میده

---------- Post added at 02:21 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------

راستی بچه ها سرعت دانلود من از تورنت پایینه، حداکثر 30 . متوسط 10.
    کاری باید بکنم که زیاد بشه؟ من تازه با تورنت کار می کنم!

6. این کاربر از ramin2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

عزیزم من هم میگم که ما ایرانیها تا وقتی که این جوری فکر کنیم وضعمون بهتر از این نمیشه ببین چقدر وضعمون داغونه که وقتی یه شرکت میاد 3 گیگ رایگان میده بال در میاریم میریم اسمون (قصد توهین ندارم خودمم همین جوریم)

در مورد تورنت هم سعی کن فیال هایی رو بزاری بره دانلود که seeders زیاد داشته باشه دیگه حداقل 20 تا سرعت خوبی داره ولی کلا سعی کن فایلها رو همزمان دان کنی من که حدود 10 تا رو همزمان میزارم سرعت میچسبه تا اخر ولی از 4 تا به بالا پیشنهاد میشه

8. این کاربر از behnam_gunner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ببین ما ایرانیها چقدر داغونیم که وقتی یه شرکت میاد 3 گیگ رایگان میده به ما از شادی بال در میاریم(خودمم همین جوریما)
    تازه من اصلا در مورد اون 3 گیگ حرف نزدم من گفتم این شرکت که پهنای باندش صد در صد توسط مخابرات تعیین میشه در صورت زیاد شدن کاربرا همون پهنی باند تقسیم میشه بنابراین مطمئنا با زیاد شدن کاربر سرعت کم میشه هر چند با روندی نا محسوس این اندیشه هم یه روزه این طوری نشد که..
    تازه بره من یکی هم شانسی خوب نشده من حداقل 20 تا از دوستام اندیشه دارن که به جز چندتاشون بقیه همه تقریبا راضیا
    یه چیز دیگه هم در مورد شاتل بگم که من اول میخواستم همین شاتل رو بگیرم قبل اینکه شما اصلا بدونین قراره اینجا شعبه بزنه توی نمایشگاه جاده تهران هم یه غرفه داشتن من اون جا کلی صحبت کردم و گفتن حداکثر یه ماه دیگه شرکتمون تو رشت فعال میشه ولی نمیدونم چرا این یه ماه شد 5 ماه خوب به این هم میگن یه جور مشتری مداری
    در مورد تورنت هم فایلهایی رو بگیر که سیدرز بالا داشته باشه و لیپرز پایین و سعی کن حداقل 5 تا فایل رو با هم بزاری بره دانلود
    Last edited by behnam_gunner; 20-08-2010 at 01:52.

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

ماام اومدیم شاتل ببینیم چیه ازش تعریف می کنن
    البته از اونجایی که قصدم خراب کردن شاتل هست (لول) 64 کیلو نا محدود گرفتم تا هروقت سرعت از 8 کیلو بایت کمتر شد برم به مرجع قضایی (لول) شکایت کنم
    فردا پس فردا وصل میشه

11. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokhblash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اره یه ای دی بود که اسمش شاتل رشت بود همش تعریف میکرد من بهش گفتم شما کارمند شاتلی اون دیگه مطلب نمیده شخص دیگه ای هم بود اطلاعات خوبی داشت بهش نمیخورد یوزر معمولی باشه مرسی که اطلاع دادی
    بریم دعا کنیم بقیه isp ها ازین کارا یاد نگیرن

نکته دوم امروز تصویب شد که اینترنت ارزون بشه isp ها هم گفتن همین که تو این مدت گرون نکردیم خودش یه نوع تخفیفه اما مصوب شد که هزینه ها 20 درصد کم بشه 20:30 امروز گفت
    تا ببینیم چی پیش میاد
    درود
    دوست من isp ها زیر با نمیرن چون خیلی هاشون در معرض ورشکستگی هستن تازه این 20% رو مدت هاست میگن توی یه روز نامه به نقل از یکی از این مدیران isp ها گفته: ما دو سال پیش وقتی قیمت پورتا رو ارزون کردن زیر ساخت زیر بار نرفت هنوزم اون تخفیف نصیبمون نشده تا برسه به الان...عزیزم لپ مطلب نهایتا طبقه گفته خودشون 7% قیمت نهایی برای کاربر ایرانی کم میشه اونم بستگی به شرکت داره کلا این قصه اینترنت ایران سر درازی داره
    بدرود
    یعنی حرفای 2:30 رو باور داری!!!!!!!!!

13. 2 کاربر از shahrokhblash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Phonix Live's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان سرعت من با شروع ماه رمضون کم شده، میگم شاید ماه رمضون تموم بشه سرعت به حالت اول برگرده
    گویا مردم همگام با راز و نیاز و خوردن سحری مشغول استفاده از اینترنت هم هستند
    الان هم سرعت 20+50 هستش

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من نمیدونم چرا نصف پست هام رو میزنه پس از بررسی مدیر فروم نمایش داده خواهد شد اخرش هم نمیزارن رو فروم
    Last edited by behnam_gunner; 20-08-2010 at 10:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •