SX210 IS کنون![]()
SX210 IS کنون![]()
قصد خرید S2500 فوجی فیلم داشتم یکی از دوستان به من پیشنهاد داد فقط کنون بخرم
و برای 1 ماه کنون Ixus 110is به من داده با توجه به قیمت 300 هزار تومانی که داره عکس زیاد جالبی نمیگیره ولی فیلمبرداری واقعا خوبی داره از این اندازه اونم دوربین عکاسی واقعا همچین انتظاری واسه فیلمبرداری نداشتم مخصوصا اگه روی HD باشه
سوالم اینه که بهترین دوربین فیلمبرداری ، عکاسی تا 300 تومن چیه؟؟؟
(اگه کسی فوجی 2000 یا 2500 داره در مورد فیلمبرداریش توضیح بده لطفا)
Last edited by amin_caragt2; 19-05-2010 at 13:02.
من که از فوجی خیلی راضیم . کنون بیشتر پول اسمشو میگیره . رو همون اس 2500 فکر کن . میتونی بری جمهوری پاساژ حافظ یه تست هم ازش بگیری . فوجی به این معروفه که با حداقل قیمت بیشترین کیفیت و امکانات رو به شما میده . به حرف فروشنده ها هم اصلا گوش نکن چون دو حالت داره یا اصلا هیچی حالیشون نیست یا اینکه میخوان جنس موجود خودشون رو که به تعداد هم هست رد کنن بره .
سپاس
من با دوربینهای مختلفی در زمان خدمت سربازی کار کردم H5 sony - g10 g9 canon - d400 canon - ...
ولی واقعا فیلمبرداری IXUS 110 واقعا یک مورد استسنایی --حالا خنده دار قضیه اینجاست که دوربین فیلمبرداری حرفه ای PD170 سونی که پرطرفدارترین دوربین حدود 3 ملیون تومنی هستش عمرا تو کیفیت فیلمرداری به گرد پای این مدل کامپکت عکاسی 300 تومنی هم نمیرسه حتی تو بهترین شرایط نور در روز اصلا قابل قیاس نیستندفقط دوربین PD170 امکانات وسیع فیلمبرداری حرفه ای رو داره ولی از کیفیت هیچ خبری نیست
زیاد نمیخوام حرفه ای باشه . کیفیت عکساش خوب باشه و فیلم برداریش هم نرمال باشه.
استاد ميشه يه کم هم از فيلمبرداريو کيفيت فيلمبرداريش بگي.واينکه وايد نبودنش تا چه حد آزار دهنده و مشخصه
/
سلام به نظر من میتونید به
panasonic tz7 و canon sx200 فکر کنید
هر دو دوربینهای خوبی هستند و کیفیت فیلمبرداری خوبی هم دارند
من کیفیت عکسهای tz7 رو دیدم واقعا در رده عالی قرار میگیره و نویز کمی هم داره
گفتم که فیلم برداریش خوبه و تنها اشکالی که داره اینه که وقتی زوم میکنی یه خورده دیر دوزاریش میفته و فوکوسش خیلی سرسع نیست .
کی میگه واید نیست . شما اسم فاصله کانونی 30 رو چی میزاری ؟ نه خیلی هم عالیه و همونطورکه قبلا هم گفتم زیر 30 عکس دیگه حالت طبیعیه خودش رو نداره .
سپاس![]()
نظرتون در مورد سونی چطوره ؟
میشه یکی هم ما رو راهنمایی کنه؟![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)