تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 564 از 1635 اولاول ... 6446451455456056156256356456556656756857461466410641564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,631 به 5,640 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام

یه دوربین دیجیتال میخوام بگیرم زیر 400 ت ، سبک باشه ، کم حجم باشه .
    من نمی خوام عکاسی حرفه ایی باش بکنم، ساده باشه ولی از نظر کیفیت عکس عالی باشه و ضمناً کیفیت فیلم برداریش هم خوب باشه.
    SX210 IS کنون

پروفشنال amin_caragt2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز *کرج*

پيش فرض

قصد خرید S2500 فوجی فیلم داشتم یکی از دوستان به من پیشنهاد داد فقط کنون بخرم

و برای 1 ماه کنون Ixus 110is به من داده با توجه به قیمت 300 هزار تومانی که داره عکس زیاد جالبی نمیگیره ولی فیلمبرداری واقعا خوبی داره از این اندازه اونم دوربین عکاسی واقعا همچین انتظاری واسه فیلمبرداری نداشتم مخصوصا اگه روی HD باشه

سوالم اینه که بهترین دوربین فیلمبرداری ، عکاسی تا 300 تومن چیه؟؟؟
    (اگه کسی فوجی 2000 یا 2500 داره در مورد فیلمبرداریش توضیح بده لطفا)
    Last edited by amin_caragt2; 19-05-2010 at 13:02.

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من که از فوجی خیلی راضیم . کنون بیشتر پول اسمشو میگیره . رو همون اس 2500 فکر کن . میتونی بری جمهوری پاساژ حافظ یه تست هم ازش بگیری . فوجی به این معروفه که با حداقل قیمت بیشترین کیفیت و امکانات رو به شما میده . به حرف فروشنده ها هم اصلا گوش نکن چون دو حالت داره یا اصلا هیچی حالیشون نیست یا اینکه میخوان جنس موجود خودشون رو که به تعداد هم هست رد کنن بره .
    سپاس

پروفشنال amin_caragt2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز *کرج*

پيش فرض

من که از فوجی خیلی راضیم . کنون بیشتر پول اسمشو میگیره . رو همون اس 2500 فکر کن . میتونی بری جمهوری پاساژ حافظ یه تست هم ازش بگیری . فوجی به این معروفه که با حداقل قیمت بیشترین کیفیت و امکانات رو به شما میده . به حرف فروشنده ها هم اصلا گوش نکن چون دو حالت داره یا اصلا هیچی حالیشون نیست یا اینکه میخوان جنس موجود خودشون رو که به تعداد هم هست رد کنن بره .
    سپاس
    من با دوربینهای مختلفی در زمان خدمت سربازی کار کردم H5 sony - g10 g9 canon - d400 canon - ...

ولی واقعا فیلمبرداری IXUS 110 واقعا یک مورد استسنایی --حالا خنده دار قضیه اینجاست که دوربین فیلمبرداری حرفه ای PD170 سونی که پرطرفدارترین دوربین حدود 3 ملیون تومنی هستش عمرا تو کیفیت فیلمرداری به گرد پای این مدل کامپکت عکاسی 300 تومنی هم نمیرسه حتی تو بهترین شرایط نور در روز اصلا قابل قیاس نیستند فقط دوربین PD170 امکانات وسیع فیلمبرداری حرفه ای رو داره ولی از کیفیت هیچ خبری نیست

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

چه انتظاری از دوربینت داری؟
    زیاد نمیخوام حرفه ای باشه . کیفیت عکساش خوب باشه و فیلم برداریش هم نرمال باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    من راهنمای S200 رو از سایت فوجی دانلود کردم . 144 صفحه بود .
    به نظر من تو غیر SLR ها رقیب تداره . هر چی باهاش کار میکنم بیشتر لذت میبرم . وقتی میرم سراغش میبینم که 4 ... 5 ساعت گذشته و من اصلا گذشت زمان رو حس نکردم . از بس که لذت بخشه . به جرات میگم با D1000 هم عوضش نمیکنم . ولی با D500 عوضش میکنم .
    با اینکه از G11 ارزونتره ولی یه کوچولو از نظر کیفیت بالاتره ( همونطورکه یه کوچولو سایز سنسورش بزرگتره ) .
    تو خریدش شک نکنید . با اینکه دوستان عزیز میگن هر دوربینی بخرید بالاخره پشیمون میشید ولی اگه من 100 بار دیگه بخوام انتخاب کنم همین دوربین رو انتخاب میکنم . باجناق بنده SX20 داره از هر نظر که فکر کنید S200 بالاتره .
    سپاس
    استاد ميشه يه کم هم از فيلمبرداريو کيفيت فيلمبرداريش بگي.واينکه وايد نبودنش تا چه حد آزار دهنده و مشخصه
    /

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

سلام

یه دوربین دیجیتال میخوام بگیرم زیر 400 ت ، سبک باشه ، کم حجم باشه .
    من نمی خوام عکاسی حرفه ایی باش بکنم، ساده باشه ولی از نظر کیفیت عکس عالی باشه و ضمناً کیفیت فیلم برداریش هم خوب باشه.
    سلام به نظر من میتونید به
    panasonic tz7 و canon sx200 فکر کنید
    هر دو دوربینهای خوبی هستند و کیفیت فیلمبرداری خوبی هم دارند
    من کیفیت عکسهای tz7 رو دیدم واقعا در رده عالی قرار میگیره و نویز کمی هم داره

8. این کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

استاد ميشه يه کم هم از فيلمبرداريو کيفيت فيلمبرداريش بگي.واينکه وايد نبودنش تا چه حد آزار دهنده و مشخصه
    /
    گفتم که فیلم برداریش خوبه و تنها اشکالی که داره اینه که وقتی زوم میکنی یه خورده دیر دوزاریش میفته و فوکوسش خیلی سرسع نیست .
    کی میگه واید نیست . شما اسم فاصله کانونی 30 رو چی میزاری ؟ نه خیلی هم عالیه و همونطورکه قبلا هم گفتم زیر 30 عکس دیگه حالت طبیعیه خودش رو نداره .
    سپاس

10. 3 کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moj63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    راه شیری

پيش فرض

سلام به نظر من میتونید به
    panasonic tz7 و canon sx200 فکر کنید
    هر دو دوربینهای خوبی هستند و کیفیت فیلمبرداری خوبی هم دارند
    من کیفیت عکسهای tz7 رو دیدم واقعا در رده عالی قرار میگیره و نویز کمی هم داره
    نظرتون در مورد سونی چطوره ؟

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

با سلام
    با سلام خدمت همه دوستان
    میخواستم دوستان راهنمایی کنن بگن که با هزینه 150 تا 200 بهترین دوربینی که میتونم بخرم چیه ؟
    ممنونم میشم زودتر جواب بدین چون میخواستم هدیه بدم

چه انتظاری از دوربینت داری؟
    زیاد نمیخوام حرفه ای باشه . کیفیت عکساش خوب باشه و فیلم برداریش هم نرمال باشه.
    میشه یکی هم ما رو راهنمایی کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •