تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 564 از 1174 اولاول ... 644645145545605615625635645655665675685746146641064 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,631 به 5,640 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض مصاحبه دودک/هدیه من بمناسبت پیروزی امشب، به تمام رئالیهای تاپیک!(پیشاپیش!)

احتمالا امشب دودک دروازبانه...دودک یه مصاحبه با روزنامه مارکا کرده که مهمترین قسمتهاش رو براتون ترجمه کردم و میزارم...
    ----------------------
    یرژی در مورد احتملا بازی کردنش تویه بازی امشب گفته:احساس میکنم که بزرگ و توانام!خوشحال میشم اگه مربی به من اجازه بازی بده.امادم تا بازی کنم.من شانس زیادی برای بازی نداشتم و این باعث میشه که همیشه مجبور باشم سخت کار کنم.ایکر دروازبان اول تیم اما منم باید همیشه آماده باشم.من همیشه سخت تمرین میکنم و فکر میکنم که با وجود 35 سال سن مشکلی ندارم و آماده هستم.
    دودک درمورد ویژه بودن بازی گفته:پیش فصل برام بهتر بود.چون اون موقع ایکر در تعطیلات بود و منم تقریبا مطمئن بودم که تویه هر بازی هستم و فکر کنم که خیلی هم خوب کار کردم و نشون دادم که هر وقت رئال نیاز داشته باشه میتونم بهش کمک کنم.اما این هفته برای من متفاوت تر چون احتمالا بازی خواهم کرد.این روزا من خیلی تلاش میکنم.
    دودک درباره اینکه کدوم رو میخواد"جام باشگاه های اروپا یا جام پادشاهی" گفته:من جام قهرمانان اروپا رو ترجیح میدم.حتی اگه فقط یک دقیقه بازی کنم.مسابقات واقعا اونجا تماشایی هستن.هیچ چیزی از اون بالاتر نیست.من خوشبختانه قبلا این جام رو بدست آوردم.اونم با لیورپول.و این قهرمانی برام ویژه تر بود چون دو تا پنالتی حریف رو گرفتم.اون لحظات از بهترین لحظات زندگیم بود.من مایلم که دوباره اون جام رو بالای سر ببرم حتی اگه بهم بازی نرسه.
    دودک درباره اینکه رئال با این شرایط میتونه قهرمان اروپا بشه گفته:حتما!ما یکی از با کیفیت ترین تیم ها و محبوب ترین تیم ها هستیم.ما فقط به کمی شانس نیاز داریم.فکر میکنم که شانس چیزیه که بین تیمهای بزرگ اختلاف میندازه و باعث برتری یکیشون میشه.
    دودک درمورد بازی هم گفته:فکر کنم بازی آسونی باشه.فکر کنم مثل بازی سال قبل در مقابل آلکانته باشه این بازی.همیشه سخته که بخوای روبه روی تیم های شمالی بازی کنی.ما مجبوریم مواظب باشیم و برای بردن زیاد تلاش کنیم.اونا مارو نابود میکنند اگه فکر کنیم که این بازی مثل قدم زنی تویه پارک.
    دودک درباره بازی کردن کاسیاس و کمتر بازی کردن خودش گفته:تصمیم مربی رو میفهمم.دقیقا مثل زمانیه که من هم سن ایکر بودم.اون موقع من تویه تمام بازی ها به جز دو سه بازی حضور پیدا میکردم.این زندگیه.البته ایکر دروازبانی عجیب است.اون یکی از بهترینهاست و علاوه بر اون یکی از نماد های رئال مادرید.برای همین این امر طبیعی تر هم میشه.دودک آخرای مصاحبه هم گفته:از بودن تو رئال خوشحالم.چون اینجا همه ما به هم کمک میکنیم و تو رختکن همه به یک اندازه اهمیت داریم و مهم هستیم.تیم جو بزرگی داره و همه احساس میکنیم که هستیم.
    دودک در اخر در مورد اینکه آیا این فصل آخر بازیش تویه رئال گفته:نمیدونم.الان خیلی زوده که بفهمیم چی میشه.قرارداد من ژوئن تمومه اما من اینجا خیلی خوشحالم.این بهترین باشگاه در دنیاست و ترک کردنش من رو غمگین میکنه.همسر و فرزندانم اینجا خوشحال هستن و من فکر میکنم که حداقل بتوانم سه سال دیگر بازی کنم.من همیشه حداقل در تیمهام پنج سال بودم و دوست دارم که بیشتر اینجا بمونم.

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

من اومدم ......

کسی هست ؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

دومیشم خوردیم. جالب اینه که دومی رو هم همون کسی زد که اولی رو زده بود!
    ای بابا ......

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام بچها
    چی شده برا چی رئال گل خورده اخه
    کجایین بابا من مهمون داشتم دیر اومدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_SANIANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران_پیروزی

پيش فرض

عجب...!
    از رئال پیاز داریم میخوریم..؟؟!!
    من از این هاینزه اصلا خوشم نمیاد...!
    احتمالا اون باعث شده 2 تا گل بخوریم..! : دی

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

به به کم کم دوستان میان
    کجای کارین بچها که 2-1 عقبیم کلا کوپا دل ری همیشه باعث تعجب هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_SANIANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران_پیروزی

پيش فرض

میزبان کیه..؟؟!
    بریم بخوابیم..!
    برگشت میزنیم..!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

کجا بابا مطمئنا تیم با ترکیب اصلا نرفته میدان
    مگه ندیدین که بارسا هم با زور 1-0 برد مشکلی نیستش بابا اگه تیم اصلی بود که ده تا زده بودیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

بچها از کدوم سایت میشه گزارش بازی رو دید
    تو گل که نبود

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

من هاینزه رو نابود می کنم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •