با سلام اگر هارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي ps3 بگيرم مشكلي ندارد يا اينكه چيز ديگري پيشنهاد مي كنيد![]()
با سلام اگر هارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي ps3 بگيرم مشكلي ندارد يا اينكه چيز ديگري پيشنهاد مي كنيد![]()
آقا من توی بخش اخبار کنسولها خوندم 3.56 نیومده هَک شده !!!!
بعد گویا هکره قراره کاستوم فرمور بده بیرون و کاستوم فرمور هم که میدونید Ps3 رو میکنه مثل PSP و Wii - یعنی حتی میتونید روش Cheat بزنید![]()
کاستوم فرمور که خیلی وقته اومده میلی
الان تو ایران هرجا میری 60 تا ps3 رو میزه یارو گذاشتن داره بازی میریزه.همه هم کاستوم فرمور دارن
یک مسخره بازیی شده که نگو![]()
اِ - من خبر نداشتم
یعنی الان HomeBrew هم واسه PS3 هستش ؟ بعدش با PSN مشکلی ندارید ؟
میلاد شما که آپدیت آپدیت بودی چی شده !
پنداری بن سونی هم شروع شده ...
Last edited by J A V I D; 28-01-2011 at 21:21.
همش يكى دو هغته تو نخش نبودم حسابى از مرحله پرت شدم![]()
والا من خودمم تازه فهمیدم.
امتحان داشتم خبر نداشتم.نمیدونم چه جوریاست.
بچه ها کسی میدونه این کاستوم فرمور بدرد میخوره یا نه؟
باهاش میشه مثلا gt رو اورجینال بازی کرد یا حتما باید بازی کپی بذاری؟
منظورم بازی های 3.41 به بعد هست.باید حتما کپی باشه؟
میشه یه خورده بیشتر توضیح بدید؟
الان توی ایرانم میشه استفاده کرد از این روش؟
3.55 کاستوم هنوز خیلی مشکل داره ما تو مغازه تست کردیم از چهارتا بازی سه تاشو نیاورد بازی ها هم راندوم زدیم ! همچنین تو نیم ساعت فقط تو گشتن تو محیط XMB شیش بار هنگ کرد ! یه بارم منیجرش یه ترا هارد بازی پلی سه رو پاک کرد ! به نظر من نرید رو 3.55 کاستوم هنوز زوده یکم صبر کنید پایدار تر بشه !
بله مغازه دارهای محترم میدان امام خمینی با دریافت مبلغ ناچیز 40 هزار تومن !!!!!!! اینکار رو می کنن البته لازم به ذکره که اینکار ریسک بریک شدن هم داره ! و همچنین نباید فایل eboot بازی شما دستکاری شده باشه ،، بازی های بالای 3.41 برای اجرا شدن روی 3.41 همگی eboot شون دستکاری شده برید رو کاستوم 3.55 باید از eboot اصلی استفاده کنید ...الان توی ایرانم میشه استفاده کرد از این روش؟
سلام
بچه های مدرن وارفیر باز میتونن به من جواب بدن؟
آقا من این بازیو گرفتم همین که میخوام آنلاین شم بهم پیغام میده که داره دنبال MatchMaking میگرده. بعدشم حتی اگه یه ساعت هم بزاری باز هم هیچ کاری نمیکنه!
هم با ریجن 1 و هم 2 تست کردم در تمام ساعات روز. اصلا نمیشه.دوستم همون لحظه داره بازی میکنه!
ممنون میشم کسی جواب بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)