تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 564 از 1404 اولاول ... 644645145545605615625635645655665675685746146641064 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,631 به 5,640 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaXteR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

دوستان من هیچ اثری از این PSP3000 توی سایت رسمی سونی نمی بینم. روی اینترنت هم فقط این عکس روی دیدم:

که خیلی شبیه عکس های FAKE اِ!
    و البته یه دلیل خیلی ساده هم وجود داره: این دستگاه خیالی کنترلر آنالوگ نداره، در حالی که در خیلی از بازی های psp فقط میشه با این کنترلر حرکت کرد و نمیشه به جاش از کنترلر های دکمه ای استفاده کرد.
    میشه سریع تر لینک خبر، عکس یا توضیح بدید؟

نه داداش کی گفته این PSP 3000 ?
    بیا اینم عکس هاش:

2. این کاربر از DaXteR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه morteza_m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

چطوری بگم آخه!! باید اون ستون ها طوری بزاری که وقتی با اون دستگاه اون وسط بهش نور میدی بتونه نور رو اون جلو متمرکز کنه...! بعد با سپرت اون نور رو شلیک کنی به مجسمه !
    توضیحش خیلی سخته

فکر کنم منظور منو اشتباهی متوجه شدی

من هنوز به اونجا نرسیدم

همونطور که دوستمون گفت از روی پل رفتم اونطرف که باید از رو دیوار بالا میرفتم ولی اونو نمیدیدم که الان دیدم
    و مرحله رو ادامه دادم

الان یه جای دیگه گیر کردم

یه محوطه ی داخلی که دو تا مجسمه رو که تو دستشون کلید باید هل بدی تا کلیدا بیفتن سر جاشون بعد یه سنگی رو باید بکشم عقب که دوتیکه میشه بعد میپرم بالا که یه اسب سنگی میگه دایره رو بزن وقتی میزنم یه چیزی مینویسه بعد هیچ اتفاقی نمیفته

نمیدونم باید چیکار کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه imakbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه داداش کی گفته این PSP 3000 ?
    بیا اینم عکس هاش:

دوست عزیز، از عکس ها ممنونم؛ ولی من تفاوت ظاهری زیادی بین این مدل و مدلهای قبلی نمی بینم. یه کم بیشتر توضیح بدید و اصلاً کی قراره بیاد و اگه خبر به این مهمی صحت داره، چرا تو سایت رسمی SONY خبری ازش نیست؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

دوست عزیز، از عکس ها ممنونم؛ ولی من تفاوت ظاهری زیادی بین این مدل و مدلهای قبلی نمی بینم. یه کم بیشتر توضیح بدید و اصلاً کی قراره بیاد و اگه خبر به این مهمی صحت داره، چرا تو سایت رسمی Sony خبری ازش نیست؟
    شما سایت سونی رو خوب نگشتی ...فقط توی بعضی چیزا تفاوت داره
    یه محوطه ی داخلی که دو تا مجسمه رو که تو دستشون کلید باید هل بدی تا کلیدا بیفتن سر جاشون بعد یه سنگی رو باید بکشم عقب که دوتیکه میشه بعد میپرم بالا که یه اسب سنگی میگه دایره رو بزن وقتی میزنم یه چیزی مینویسه بعد هیچ اتفاقی نمیفته

نمیدونم باید چیکار کنم
    نباید بپری بالا وقتی کشیدیش سمت چپش یه راه باز میشه
    Last edited by ali_ranger22; 25-08-2008 at 18:10.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

من میخواستم همین امروز فردا یه اسلیم بگیرم.
    حالا با این 3000 به نظر شما وایستم تا بیاد؟؟؟
    چون سونی گفته اواسط مهر میاد و تا آبان دیگه میرسه ایران فکر کنم بصرفه صبر کنم.

نظر شما چیه دوستان؟؟؟
    اولا باید ببینیم که فریم ویر کرک شده براش میاد یا نه....هنوز زوده در باره ی این صحبت ها
    سونی غیر ممکن هست همچین کاری کنه.یعنی مگه دیونه هست 4 گیگ رم بزاره و بعد بازی ها از روی رم اجرا بشه؟همین 4 تا umd هم که الان میفروشه دیگه باید خوابش را ببینه.و این ضرر این یعنی ضرر برای بازی ساز ها.
    من تازه شنیدم سونی گفته که این کنسول یعنی psp 3000 هم مانند ps3 هک نشدنی هست.اما واقعا نمیدونم این خبر حقیقت داره یا نه.اگه سونی بگه مثل ps3 باید حالا حالا ها خوابش را ببینیم که هک بشه.
    بعد از umd چه استفاده دیگهای میتوان کرد؟؟؟آخه نه umd خام وجود داره نه رایترش.پس در نتیجه در صورتی که حرف شما درست باشه umd به هیچ دردی نمیخوره.پس در نتیجه این حرف حقیقت نداره.
    به نظر من هم هک نمیشه چون سونی از psp fat و slim درس های زیادی گرفته.اگه هم هک بشه مثل slim در 24 ساعت هک نمیشه.شاید مثل ps3 بشه.
    من این خبرو از یه سایت معتبر خوندم...
    UMD همین الانش خیلی کارا میشه باهاش کرد...مثلا فیلم...نقشه های GPS و...

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaXteR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

دوست عزیز، از عکس ها ممنونم؛ ولی من تفاوت ظاهری زیادی بین این مدل و مدلهای قبلی نمی بینم. یه کم بیشتر توضیح بدید و اصلاً کی قراره بیاد و اگه خبر به این مهمی صحت داره، چرا تو سایت رسمی SONY خبری ازش نیست؟
    اول دکمه Home تغییر کرده.
    کیفیت LCD بهتر شده.
    میکروفون داره.
    پشتش هم او فلز نازکتر شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه L.I.N.U.X's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تو قبر

پيش فرض

نپر بروی سمت چپ پله هه یک راه بعد که رفتی نور ها رو متمرکز من بعد برو رو دایره زرده L بزن تا نور رو پخش کنه

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بابا لطفاً یه نفر بگه دقیقاً جریان این PSP3000 چیه! یعنی چه چیزهایی اضافه بر Slim خواهد داشت؟ بازیهایی که براش میان روی مدلهای قبلی هم اجرا میشن؟ اصلاً کی قراره بیاد؟ شایعه شده یا خود سونی رسماً اعلام کرده؟

فکر کنم من توی پست 5626 همین تاپیک(صفحه قبل)کامل توضیح دادم که چه تفاوت هایی داره.یعنی واقعا ندیدی؟
    باcی ها روی مدل های قبلی اجرا میشه.چون سخت افزارش تغیری نکرده.فقط یک میکروفن اضافه شده که در بازی های مولتی پلیر کاربرد داره و skype و کیفیت lcd بهتر شده که توی اجرای بازی نقشی نداره.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اولا باید ببینیم که فریم ویر کرک شده براش میاد یا نه....هنوز زوده در باره ی این صحبت ها

من این خبرو از یه سایت معتبر خوندم...
    UMD همین الانش خیلی کارا میشه باهاش کرد...مثلا فیلم...نقشه های GPS و...
    من هم میدونم این قابلیت ها را داره.اما عمرا حافظه داخلی داشته باشه.منم یک جایی خوندم که یکی از پک ها با یک مموری استیک 4gb باندل میشه.شاید شما منظورتون اون بوده.
    Last edited by choory; 25-08-2008 at 22:23.

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قیمت:
    core pack یا همون پک ساده 169$
    Entertainment pack که با بازی Ratchet & Clank-size matters ویک عدد umd فیلمNational Treasure 2 و یک مموری 1gb باندل میشود 199$

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستی بچه ها توجه کردید موج هایی که توی xmb بود هم تغییر کرده؟؟
    قبلا این شکلی بود:

الان این شکلی شده:

اما خودمونیما عجب بحثی راه انداختم.
    Last edited by choory; 25-08-2008 at 22:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

منظور من psp3000 بود!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •