بازي sins7 رو نصب وقتي بازي مي خواد لود كنه و شروع بشه اين پيغام رو ميده .
THE 7sins-retail.EXE has encuntered a problem and need to close. we are sorre for the inconvenience
چی کار کنم
بازي sins7 رو نصب وقتي بازي مي خواد لود كنه و شروع بشه اين پيغام رو ميده .
THE 7sins-retail.EXE has encuntered a problem and need to close. we are sorre for the inconvenience
چی کار کنم
یا بازی کامل نصب نشده ، یا بازی مشکل داره .
یعنی فایل های نصبش کامل نیست .
من همون رو هم نصب کردم ولی باز هم همینجویه!!!!!!!!!
اگه بخوام DirectX رو پاک کنم دوباره نصب کنم از کجا باید برم؟؟؟؟
یه سوال مگه کرایسیس بر پایهdx10 نیست من dvd شو که گذاشتم تو دستگاه پوشه ای با نام dx9.c بود توش؟؟؟!!!!!!!!
بعدشم چنتا فودر با فایل نصبی بودن و یه فولدر هم با نام cryengine...چه جوری بازی نصب کنم اینهاهم باید باهاش نصب شن؟؟؟
یه چیز دیگه بازیMedal of Honor - Airborne چنتا dvd هست؟؟؟ برای من یدونه dvd هست درسته؟؟
تاپیک درخواست كرك و سريال بازيها به این آدرس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز! DirectX به هیچ وجه از سیستم پاک نمیشه. میتونید آخرین ورژن Direct X9 رو از این آدرس دریافت کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجواب سوال اول - این بازی هم بر پایه Direct X9 و هم Direct X10 ساخته شده. بر روی ویستا Direct X10 وجود داره ولی Direct X9 رو باید خودتون نصب کنید.
آدرس آخرین ورژن Direct X9 در همین پست موجوده.
جواب سوال دوم - نصب بازی فقط از Setup انجام میگیره. دیگه شما به پوشه نصب بازی کاری ندارید البته بعد از کپی کرک.
سلام دوستان. من تو بازی Prince Of Persia قلمرو جنگجو (2) وسط بازی اونجا که ماسکو میزنه بعد میره با اون غول چهار دست و پائه که سر و بال عقاب داره بجنگه و چند جای دیگه که یادم نمیاد ریست می کنه.
این مشکل رو تو Prince Of Persia دو تخت (3) همین بازی هم دارم و اول بازی که میخواد کنترل رو برای اولین بار بده دستم ریست می کنه.
من از روی چند مدل سی دی و دی وی دی نصب کردم ولی فایلاش مشکلی نداره.نمیدونم چکار کنم!
اگه میشه راهنماییم کنیدممنون میشم
![]()
بازی infernal رو نصب کردم . بازی کردم و یه مرحله save کردم. کامپیوتر رو خاموش کردم و بعد که دوباره خواستم بازی کنم error میداد که این بازی کامل نصب نشده و یه فایل .exe ازش کمه!! و برای اجرای دوباره بازی اونو دوباره نصب کنید... کسی میدونه چرا اینجوری شده؟؟
ممنون
مشکل ممکنه از 2 جا باشه .
یا مشکل ویندوز
یا مشکل سخت افزاری .
مشکل ویندوز اینه که ویندوز شما قدیمی شده و با بعضی بازیها مشکل داره .
مشکل سخت افزاری اینه که ممکنه بعضی از قطعات مثل Ram یا CPU باهم Match نباشند .
ولی به نظر من شما اول یه ویندوز دیگه نصب کن ببین چی میشه .
به نظر من کامپیوتر شما ویروسی شده .
یه آنتی ویروس جدید و آپدیت نصب کن و سیستمت رو اسکن کن .
در قسمت بحث های نرم افزاری در مورد همه ی آنتی ویروس ها بحث شده .
سلام.
من تو بازی Broken Sword: Angel of Death توی مرحله Istanbul – Topkapi Palace اون جایی چند تا سرباز وایسادن و نمیذارن من رد شم گیر کردم. لطفا اگه کسی می دونه کمک کنه. ممنون.
تاپیک Broken Sword: The Angel of Death به این آدرس:
موفق باشید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)