تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 563 از 942 اولاول ... 63463513553559560561562563564565566567573613663 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,621 به 5,630 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه A M I R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

1) اينترنتشُ چه شكلي از موبايل به كام وصلش كنم ؟
    2)اصلا سرعتش از dial up بيشتره؟
    3)هر دقيقه هزينش چنده؟
    من با نصب برنامه SonyEricsson PCSuite و از قسمتMobile Networking تونستم گوشیمو(W810) به اینترنت وصل کنم. سرعتش هم شبها که خیلی بیشتر از دایل آپ میشه(حدود 10 کیلو بایت در ثانیه). از نظر هزینه هم اگه از طرح طلایی استفاده کنی که رایگانه(اگه طرح طلایی نبود من باید تا الأن حدود 2 میلیون پول وصل شدن به اینترنت می دادم)
    الأن هم دارم با اینترنت ایرانسل این پست را می فرستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_milad_milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

11

ايول. پس شمارت رو هم بده تا به خاطر اين كارت ريزمكالمات مرداد رو برات بفرستم.
    اين جوري كلي حال مي كني!!!
    شمارم رو میل زدم

مرسی
    Last edited by milad_milad_milad; 20-08-2007 at 02:39.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مازیار جان دست درد نکنه خیلی خوبه.البته یه نکته ای بود اینکه Gprs توی اصفهان قطعی زیاد داره حالا من نمیدونم تهران و بقیه شهر ها چه جوریه.
    بعدشم من نمیدونم چرا همه اصرار میکنن ایرانسل نباید تبلیغ میکنه ! مگه شما فکر میکنین ایرانسل همه پولاشا داره برای تبلیغات میده که نگرانین اگه تبلیغ کنه دیگه کیفیتا بالا نمی بره!؟ به نظر من این بخشی که توی نامه گفتی دیگه ایرانسل نباید تبلیغ کنه و بردار چون دلیل نداره برای این مورد اونا وضع جیبشونا بهتر از ما ها می دونن.

یه مورد دیگم اینکه این کدای ایرانسل هم هیچ وقت درست کار نکردن! الان بیشتر از 3 ماهه می نویسه شبکه موقتا با مشکل روبروست.به نظر من اینم بنویسیم تو نامه بد نیست.
    Last edited by vahooli; 20-08-2007 at 09:29.

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مازیار جون خدا اجرت بده...

البته وحید جان اگه دقت کرده باشی تبلیغات ایرانسل نسبت به قبل خیلی کمتر شده...تو شیراز که توی روزنامه های خبر جنوب(پر فروش ترین روزنامه) هم ازش خبری نیست!قبلا 2 تا 2 تا میزد!

اینم نمونه دروغ های بزرگ مخابرات برای شما :
    یکشنبه، 28 مردادماه 1386
    06:43 PM
    August 19, 2007

مخابرات: ایرانسل و تالیا ۶۹/ ۲ میلیون سیم کارت واگذار کرده اند

با توجه به اين كه اپراتور سوم به زودي فعاليت خود را آغاز مي‌كند چنين به نظر مي‌رسد كه در آينده‌هاي نزديك و دست‌يافتني دست كم در برهه‌اي، ‌جامعه ايران از انواع تلفن همراه اشباع مي‌شود چرا كه واگذاري به روز اين وسيله‌ي ارتباطي در بسياري از شهرها با روندي رو به تزايد، نويد بخش تحقيق چنين برهه‌اي است.

به گزارش ایسنا روابط عمومي‌ و امور بين‌الملل شركت مخابرات ايران با اعلام اين مطلب يادآور شد: از آن جا كه شبكه‌ي مخابراتي ايران اسلامي‌ بخشي از شبكه‌ي مخابرات جهاني بود،‌ اين شركت ضمن تجهيز مستمر شبكه‌ي ارتباطي خود به آخرين فن‌آوري‌هاي مخابرات دنيا، با سرمايه‌گذاري‌هاي كلان و برنامه‌ريزي‌هاي گسترده، همواره تلاش كرده نياز ارتباطي كشور را تامين كند.

بر اساس اين گزارش و بر طبق آخرين آمارهاي موجود در حال حاضر شبكه‌ي تلفن ثابت ايران داراي ‌٢٣ ميليون مشترك با ضريب نفوذي معادل ‌٤٤/٣٢ درصد بوده كه اين ضريب نفوذ از متوسط ضريب نفوذ تلفن ثابت جهان بالاتر است و اين تعداد تلفن تا پايان سال ‌٨٨ به ‌٣٦ ميليون و ‌٣٠٠ هزار مشترك افزايش خواهد يافت.

بنا بر اعلام همچنين در بخش دولتي، شبكه‌ي تلفن همراه (اپراتور اول‌) هم اينك به ‌١٨ ميليون مشترك با ضريب نفوذ ‌١/٢٥ درصد خدمات متنوع خود را ارايه مي‌كند.

بر اساس اين گزارش در بخش خصوصي شبكه‌ي تلفن همراه نيز، بيش از دو ميليون و ‌٦٩٤ هزار شماره تلفن همراه معمولي و اعتباري توسط دو اپراتور ايرانسل و تاليا به مشتركان واگذار شده است.

به گزارش ایستنا این در حالی است که چندی پیش مهندس محمود خسروی -معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی- در یک نشست خبری اعلام کرده بود که ایرانسل به تنهایی تاکنون سه میلیون مشترک فعال جذب نموده است
    .

دیگه دروغ از این بزرگ تر؟
    شاید بعضیا بگن دزفولی که ایرانسله و دروغ میگه ولی رئیس سازمان تنظیم مقررات رادیویی که از خودشونه...اون دروغ میگه یا مخابرات؟بالاخره یکیشون دروغ میگه دیگه!و همه میدونند که مخابرات دروغ میگه.میدونیم که تالیا 700 هزار مشترک و ایرانسل 3300000 مشترک داره که جمعا میشه 4 میلیون مشترک نه 2.69 مشترک!
    فکر کنم این مخابراتیا سوادم ندارن!

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13

مدیر عامل اپراتور"اسپادان" گفت:هم اکنون ضریب نفوذ تلفن همراه در ایران با یک خلا 30 میلیونی مواجه است ."سید احمد سجادیان" در گفت وگوبا خبرنگار "موبنا"اظهار داشت: با توجه به جمعیت 70 میلیونی کشور میزان نیاز به تلفن همراه 50 میلیون است در حالی که هم اکنون تنها کمتر از 20 میلیون از نیاز جامعه تامین شده است.وی با بیان این که این اپراتور اصفهانی به همراه شریک مالزیایی خود در صدد حضور درمزایده اپراتور سوم است ،تصریح کرد:در صورتی که اسپادان در مزایده اپراتور سوم برنده شده و موفق به اخذ پروانه شود ، می تواند در حد واندازه اپراتور دوم تلفن همراه به ارائه خدمات به متقاضیان بپردازد.وی خاطر نشان کرد:به دلیل وجودنیاز به تلفن همراه درکشور تمامی اپراتور ها می توانند در یک رقابت عادلانه به کاربران خود سرویس دهی کنند، چرا که فضای کافی برای فعالیت تمام اپراتور ها وجود دارد.سجادیان تصریح کرد:اسپادان درصورت برنده شدن درمزایده اپراتور سوم برای مشترکان خود به فراخور آنها خدمات گوناگونی ارائه می دهد.

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

...

چرا ایرانسل که یه شرکت کاملا خصوصیه داره با بانک های دولتی قرارداد میبنده؟
    والا تا اونجا که ما میدونیم شرکتای خصوصی دولتیا رو اصلا قبول ندارند!
    من یه جا خوندم قراره ایرانسل با بانک پارسیان قرارداد ببنده...
    ولی الان که زده تو کار ملی!
    ايرانسل يه شركت كاملا خصوصي نيست آقا جون ، نيمه خصوصيه = 49درصد ماله MTN
    و 51 درصد هم ماله ( صا ايران و بنياد مستضعفانه ) تازه از نيمه خصوصيم يه در صد كمتره
    تازه از سودشون تو جيب دولت هم ميره ، خيالتون راحت
    به نظر من اينا وايسادن اين سري از سيم كارتهاي 912 رو هم به ملت بچپونن و 288 هزارتومان ها رو بكشن
    بالا بعد كه ديگه خيالشون راحت شد بيان به ايرانسل برسن و بزارن پيشرفت كنه . واقعيت هم همينه

آقا شاهين سلام وخسته نباشي
    اين كه گفتي تنظيم caller ID رو به جاي پيش فرض روي ON بزاريم دليل علميش رو هم مي گي بي زحمت
    چون همين جوري كه فكر مي كنيم به نظر مياد كه روي پيش فرض بايد بهتر باشه و بهتر عمل كنه
    چون خود گوشي با شبكه مچ مي شه . مگه نبايد اين جوري باشه؟

يه سئوال ديگه : توي تنظيمات ساعت و تاريخ گوشي هم يه گزينه به نام Network operator time
    هست كه دو انتخاب وجود داره يكي Off و اون يكي Auto-update هست . حالا مي خواستم بدونم اين تو شبكه
    ايرانسل فعال هست ؟ اوتو آپديت مي كنه ؟ من كه چيزي حس نمي كنم . انگار غير فعاله
    اين به نظرم همون چيزيه كه روي تلفن ثابت هامون هم داره كه اگه ساعت وتاريخش تنظيم نباشه و يكي زنگ
    بزنه ، خود تلفن اتوماتيك ساعت وتاريخ رو با شبكه تنظيم مي كنه كه الان ماله تهران اينجوريه وفعاله ( شهرهاي ديگه رو نمي دونم )
    نه شاهين جان . اگه غير فعاله اين كه چيزه خاصي نيست چرا فعالش نمي كنن ؟ تكنولوژيش كه ديگه از تلفن ثابت
    پايين تر نيست . نه؟ ممنون مي شم جواب بدي

راستي مازيار جان از توام ممنونم بابت نامه ، خيلي خوب شده
    اميد وارم بدستشون برسونيم و ترتيب اثر بدن
    Last edited by Ebrahim202003; 20-08-2007 at 10:56.

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

اموزش کامل اتصال اینترنت ایرانسل را هر کسی بلده لطفا بذاره.سرویس mms و gprs
    با تشکر

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ايرانسل يه شركت كاملا خصوصي نيست آقا جون ، نيمه خصوصيه = 49درصد ماله MTN
    و 51 درصد هم ماله ( صا ايران و بنياد مستضعفانه ) تازه از نيمه خصوصيم يه در صد كمتره
    تازه از سودشون تو جيب دولت هم ميره ، خيالتون راحت
    به نظر من اينا وايسادن اين سري از سيم كارتهاي 912 رو هم به ملت بچپونن و 288 هزارتومان ها رو بكشن
    بالا بعد كه ديگه خيالشون راحت شد بيان به ايرانسل برسن و بزارن پيشرفت كنه . واقعيت هم همينه
    مگه صاایران و بنیاد مستضعفان دولتیه؟

اموزش کامل اتصال اینترنت ایرانسل را هر کسی بلده لطفا بذاره.سرویس mms و gprs
    با تشکر
    www.irancell.ir

لطفا قبل از پست دادن سرچ کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sedeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مگه صاایران و بنیاد مستضعفان دولتیه؟

البته که دولتیه ؟
    اصلا تو ایران چیز خصوصی نداریم اینا بدون
    همه چیز وابسته به دولته

داره خودمونی میشه evil 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    HELL!!!!

13 help me

من با نصب برنامه SonyEricsson PCSuite و از قسمتMobile Networking تونستم گوشیمو(W810) به اینترنت وصل کنم. سرعتش هم شبها که خیلی بیشتر از دایل آپ میشه(حدود 10 کیلو بایت در ثانیه). از نظر هزینه هم اگه از طرح طلایی استفاده کنی که رایگانه(اگه طرح طلایی نبود من باید تا الأن حدود 2 میلیون پول وصل شدن به اینترنت می دادم)
    الأن هم دارم با اینترنت ایرانسل این پست را می فرستم.
    آقا دمت گرم فقط طرح طلايي چيه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •