تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 563 از 752 اولاول ... 63463513553559560561562563564565566567573613663 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,621 به 5,630 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بیشتر از این خوشم میاد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و نظزم هم اینه مشکلی تو وارد کردنش نیست اشنا دارم میتونه مستقیم از اونور برام بفرسته اصلا
    سبک هم فاطی پاتی از جاز و رپ و راک و پات گرفته تا کلاسیک گوش میکنم پلیر من کاون x7-ipod toch 4g 64 gig
    sony sery b -و یه هندز فری بلوتوس جبرا بی تی 3030 دارم یه چیز میخوام دیگه بترکونه برام
    یه خواهش دیگه یه هدفون خوب هم اگه میشه معرفی کنید پش گوشی باشه گیره داشته باشه الان یه دونه کریتیو دارم خوبه ولی سیمش کشیده شده امروز فرداس خراب شه
    با سلام
    هدفون خیلی خوبی رو انتخاب کردین انشا الله مبارکتون باشه
    هدفون هایی که فرمودین پشت گوشی باشه معمولا بعضی از شرکتها که درایو هدفونشون بزرگ هست برای اینکه به راحتی داخل گوش قرار بقیه و برای رفع خیلی مشکلات دیگه مثل فیت نشدن در داخل گوش این سبک رو برای نصب راحت هدفون داخل گوش رو انتخاب کردن که معمولا با پیچش کابل به دور گوش از طرف بالا و بعظا یه گیره هم برای پشت گوشی برای کابل قرار میدن .بنظر من بهتره معیارتون صدای هدفون باشه و بخاطر نوع صدا بدنبال مدلهای هدفون باشین نه اینکه بخاطر ظاهر و مدل نصب داخل گوش بدنبال هدفون باشین.مگر اینکه برای ورزش بخواین که بخاطر تحرک زیاد ممکن مشکل ساز باشه که در اون صورت میتونین از مدلهای
    H2O Audio Sportswrap Waterproof.Sennheiser adidas PMX 680.که مدلهای پشت گردنی هستند استفاده کنین ویا sennheiser addidas cx 680 که طرح جالبی برای نصب داخل گوشی هست که کاملا فیت می شه .

2. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت pariseiran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

فدات درسته از پشت کوه اومدیم ولی با بیوک 8 سلندر 5700 سیسی اومدیم

راستش میخواستم بهم هم بگید بغییر از این چه انتخاب هایی میتونستم بکنم ؟؟؟

یعنی اینقدر خوب بود که دیگه هیشکی هیچ پیش نهادی نمیده؟؟

فکر کنم این مدل یکم ازیتم کنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من این حالتی رو دوست دارم

این حالتی رو نمی دونم فکر کنم زیاد راحت نباشه برا ورزش البته دوستان به شکل دقت کنید نه مارک به خاطر شکل هد فون گذاشتم

برای ورزش میخوام درسته کیفیت و بلندی صدا تو ورزش برام مطرح هست ولی اولیش راحتی و این که عرق میکنم خراب نشه مرسی دوستان

یه سئوال دیگه هندز فری بلوتوس جبرا بی تی 3030 که دارم هم کیفیتش خوبه ؟؟؟من دارم خیلی راضی هستم یکی از بهترین هایی هست که دارمش

ولی پیش نهاد بهتر اگه دارید اینم بگید
    ببخشید خیلی سئوال کردم

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

فدات درسته از پشت کوه اومدیم ولی با بیوک 8 سلندر 5700 سیسی اومدیم

راستش میخواستم بهم هم بگید بغییر از این چه انتخاب هایی میتونستم بکنم ؟؟؟

یعنی اینقدر خوب بود که دیگه هیشکی هیچ پیش نهادی نمیده؟؟

فکر کنم این مدل یکم ازیتم کنه

من این حالتی رو دوست دارم

این حالتی رو نمی دونم فکر کنم زیاد راحت نباشه برا ورزش البته دوستان به شکل دقت کنید نه مارک به خاطر شکل هد فون گذاشتم

برای ورزش میخوام درسته کیفیت و بلندی صدا تو ورزش برام مطرح هست ولی اولیش راحتی و این که عرق میکنم خراب نشه مرسی دوستان

یه سئوال دیگه هندز فری بلوتوس جبرا بی تی 3030 که دارم هم کیفیتش خوبه ؟؟؟من دارم خیلی راضی هستم یکی از بهترین هایی هست که دارمش

ولی پیش نهاد بهتر اگه دارید اینم بگید
    ببخشید خیلی سئوال کردم
    خیلی خیلی خوش اومدین
    بله با توجه به قیمتش خیلی خوب هست که دقیق نمی دونم ولی فکر نکنم بهتر از se215 تو این رنج هدفون باشه.
    هدفون های انتخابیتون برای ورزش همشون مناسب و راحت هستند که البته اگه امتحان کنین میتونین کاملا احساس کنین ولی ممکنه یکیش براتون از بقیه راحت تر باشه که سلیقه ای هست.مدل اول و سوم مال شرکت سنهایزر هستش و دومی هم که می دونین مال سونی.این سنهایزر ها کامل برای ورزش طراحی شدن و ضد اب هم هستند فقط نباید انتظار داشته باشین کیفیتش مثل shure باشه چون موقع ورزش و تحرک تمرکز کاملی نمیشه رو موسیقی داشت و نیازی هم نیست مثل هدفون مانیتورینگ با جزییات تمام اهنگ رو پخش کنه.در کل برای ورزش هدفون های ورزشی سنهایزر که با همکاری addidas طراحی شدن مناسب هستند.
    موفق باشین

5. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه baghali91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان Sennheiser CX270 چطوره؟
    دیجی کالا 60 تومن میده، خوبه؟
    ویرایش: الان دیدم تو آمازون $30 هست...
    Last edited by baghali91; 17-01-2012 at 20:24.

داره خودمونی میشه m.77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام.آقا من یه هدفون با راهنمایی دوست گلم salar_221 گرفتم که همینجا ازش تشکر میکنم
    خواستم ببینم این نحوه درست burn in چطوریه؟جریان این pink noise و white noise چیه؟
    Last edited by m.77; 17-01-2012 at 22:08.

8. این کاربر از m.77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vurhorston's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بیشتر از این خوشم میاد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و نظزم هم اینه مشکلی تو وارد کردنش نیست اشنا دارم میتونه مستقیم از اونور برام بفرسته اصلا
    سبک هم فاطی پاتی از جاز و رپ و راک و پات گرفته تا کلاسیک گوش میکنم پلیر من کاون x7-ipod toch 4g 64 gig
    sony sery b -و یه هندز فری بلوتوس جبرا بی تی 3030 دارم یه چیز میخوام دیگه بترکونه برام
    یه خواهش دیگه یه هدفون خوب هم اگه میشه معرفی کنید پش گوشی باشه گیره داشته باشه الان یه دونه کریتیو دارم خوبه ولی سیمش کشیده شده امروز فرداس خراب شه
    shure se215 نسبت به قیمتش خیلی هدفون خوبیه
    Last edited by vurhorston; 17-01-2012 at 23:40.

در آغاز فعالیت pariseiran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

راجب جبرا چیزی نگفتین جبرام خوبه ؟؟؟یه خواهشی هم دارم لینک اهنگ flac دارین تست کنم ؟؟؟؟؟؟؟
    پلیرم هم x7 هست اقا کلا میخوام بترکونم موزیک رو

11. این کاربر از pariseiran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

مدل جدید گفتم شاید دوست داشته باشید ببینید البته فکر کنم خیلی ها دیدن اینو :

beats mixer

13. 4 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

راجب جبرا چیزی نگفتین جبرام خوبه ؟؟؟یه خواهشی هم دارم لینک اهنگ flac دارین تست کنم ؟؟؟؟؟؟؟
    پلیرم هم x7 هست اقا کلا میخوام بترکونم موزیک رو
    در مورد هدفونهای جبرا متاسفانه تجربه ای ندارم ولی اقا رضا کاملا میتونن راهنمایتون کنن.ولی کلا تعریف یه هدفون خوب یعنی هدفونی که شخصی که ازش استفاده میکنه کلا از همه لحاظ راضیش کنه و لذت پخش موسیقی رو به کامش بچشونه که کاملا سلیقه ای است و هر کسی نظری کاملا متفاوت در باره یک هدفون میتونه داشته باشه.بعنوان مثال من همین چند وقت پیش یه ازمایش از 20 نفر گرفتم که چند مدل هدفون full size رو در اختیارشون گذاشتم و 2 تا اهنگ به انتخاب خودم و 2 تا اهنگ در خواستیشون رو گوش کردن.که متاسفانه نتیجه اصلا جالبی نگرفتم البته حدود 70% نتیجه ازمایش رو اقا رضا قبلا پیش بینی کرده بودن ولیکن نتونستم نتیجه رو علنی کنم چون بد اموزی داره.پس نتیجه میگیریم وقتی از صدای هدفونتون راضی هستین و بنظرتون خیلی خوبه لطفا حدال امکان نظر خواهی عمومی نکنین که هر کسی یه نظری در بارش بده که ممکن در نهایت باعث دل زدگیتون بشه مگر اینکه خیلی حرفه ای باشین و نظر اساتید رو بخواین ویا اینکه قصد خرید هدفون جدید داشته باشین.
    برای دانلود اهنگ flac چون اکثرا تقلبی هستن نمیشه جایه مطمعنی رو معرفی کرد میتونین اسم اهنگتون رو با پسوند .flac تو گوگل سرج کنین و از سایتهای معرفی شده شانستون رو برای دانلود اورجینالش امتحان کنین.به عنوام مثال البوم ونجلیس conquest of paradise رو از سایت مدیا فایر که بصورت تکی هم میشه دانلود کرد رو میزارم ولی بشخصه از کیفیتش خوشم نیومد .معمولا با حجم 41% فشرده شده ای 881 kbps تبدیل شدن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    امیدوارم لذت ببرین.

15. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان Sennheiser CX270 چطوره؟
    دیجی کالا 60 تومن میده، خوبه؟
    ویرایش: الان دیدم تو آمازون $30 هست...
    خوب دوست عزیز چرا از نمایندگیش که نامداران هست استعلام نمیکنین قیمت هاشون هم خیلی مناسب و با گارانتی هم محصولاتشون رو عرضه میکنن.

17. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •