خوب عزیز دو خط اینترنت و یک مودم به نظرم یک مودم ایسوس بخری بد نیست
ببین خط پارس انلاین شما SNR اش روی 6 هست کوچکترین اختلالی باعث قطع شدن اینترنت میشه اینطور نیست که هر 5 دقیقه قطع بشید ممکنه که چندین ساعت وصل بموندید و شما متوجه اش نشید من خودم قبلا مخابرات داشتم SNR ام روی 6 بود قطع نمیشد اما کلی مشکل درست میکرد برای من بگذریم...
اما میخوام با یک موردی در برخی مودم ها اشنات کنم ، دلیلی که میگم مودم ایسوس بگیری بخاطر این گزنه هست البته فکر میکنم شاید مودم خودت هم چنین قابلیتی هم داشته باشه

به گزینه Stability Adjustmentt نگاه کن روی 10 db گذاشتم تا کشش خط من بالا بیاد اگر غیر فعال کنم snr من میاد تا 9 اما تا 17 بالا اوردمش من نمیدونم این گزینه کجای مودمت هست اما قبلا از یه بنده خدایی شنیدم مودم های دی لینک هم دارند
درباره اون سوالت که میگی نویز میگیره منظورت را متوجه نمیشم اینکه هر چقدر ریت اتصال به اینترنت بالاتر باشه کیفیت خط پایین تر میاد بخاطر همین شرکت ها به شما میگن که خطتون نویز داره شما بهترین حالت اینکه پارس انلاین را یک مودم بهتر بگیری و برای فن اوا چون خط کیفیت مورد انتظارت را ندارد روی 8 مگ سرویس بگیری در ضمن تویض شرکت هم ممکنه نتیجه رضایت بخشی که میخوای هم نگیری تجهیزات شرکت ها با هم فرق میکنه اگر شما خطتون نویز داشته باشه اون سرعتی که باید بگیری هم نمیگیری نمونه خوده من
سرویس 8 مگ خریدم چون نمیکشه خط روی 4 مگ ستش کردم کشش خط من روی 8 مگ هست اما اگر ستش کنم روی 8 مگ خط من مداوم قطع میشه پس به درد من نمیخوره میارمش روی 4 مگ ، حتما مودم بخرید