تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 563 از 754 اولاول ... 63463513553559560561562563564565566567573613663 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,621 به 5,630 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به همگی.
    من دوتا خط دارم. روی یکیش اینترنت پارس آنلاین وصله (البته الان مهلت قرار داد تموم شده) و روی دومی فن آوا (که چراغ اینترنت قرمزه دو روزه با این که تازه وصل کردن سرویس رو).
    رفتم توی تنظیمات مودم (با کابل وصل شدم) و بخش statistic روی adsl کلیک کردم و عکس هاش رو آپلود کردم.
    خواهشن لطف کنید بگید کدوم بهتره . و این که کشش خط تا چه حدی هست.
    چون این شرکت ها اعصاب من رو خورد کردن از بس میگن نویز داری. و این رو هم بگید که این مشخصات ربطی به شرکت داره اصن؟ یعنی اگه پارس آنلاین رو قطع کردم از یه شرکت دیگه گرفتم این مشخصات تغیر میکنه؟

خط اول (پارس آنلاین) :

حط دوم (فن آوا) :

مرسی پیشاپیش
    سلام
    پارس انلاین کشش خط روی 19 مگ هست و سرویس روی 16 مگ بسته شده
    فن اوا کشش خط روی 23 مگ هست و سرویس روی 12 مگ بسته شده
    اپلود پارس انلاین روی 1 مگ بسته شده و فن اوا روی 512 هست
    snr پارس انلاین روی 6 و فن اوا روی 12 هست
    با عوض کردن شرکت این مقادیر هم عوض میشوند دلیلشم بخاطر نوع تجهیزاتی که شرکت ها استفاده می کنن
    با این همه پیشنهاد میکنم که سرویس 8 مگ بخرید تا مشکلی نداشته باشید
    Last edited by AVAVA; 06-01-2018 at 20:53.

2. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    پارس انلاین کشش خط روی 19 مگ هست و سرویس روی 16 مگ بسته شده
    فن اوا کشش خط روی 23 مگ هست و سرویس روی 12 مگ بسته شده
    اپلود پارس انلاین روی 1 مگ بسته شده و فن اوا روی 512 هست
    snr پارس انلاین روی 6 و فن اوا روی 12 هست
    با عوض کردن شرکت این مقادیر هم عوض میشوند دلیلشم بخاطر نوع تجهیزاتی که شرکت ها استفاده می کنن
    با این همه پیشنهاد میکنم که سرویس 8 مگ بخرید تا مشکلی نداشته باشید
    ممنون از پاسختون. یعنی الان خط فن آوا بهتر هست برای اینترنت تا خط پارس؟ جالبه من بالعکس فکر میکردم! چون خط پارس آنلاین رو تازه کشیده بودم و تازه نصب کردن و این که سرعت دانلودم ثابت روی 1.8 بود بدون قطعی و ... . اما تجربه ی خوبی از اون یکی خط نداشتم. چه قبلش که شاتل داشتم چه الان که فن آوا دارم.
    الان دارم هر دو شرکت رو تعویض میکنم (پارس رو به خاطر ترافیک کم ماهانه اش مجبورم عوض کنم).میخوام روی یک خط یک اینترنت جدید سفارش بدم. روی کدوم سفارش بدم بهتره به نظرتون ؟البته سرعت 16 برام مهمه. کمتر از اون به کارم نمیاد.

4. این کاربر از hameo981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون از پاسختون. یعنی الان خط فن آوا بهتر هست برای اینترنت تا خط پارس؟ جالبه من بالعکس فکر میکردم! چون خط پارس آنلاین رو تازه کشیده بودم و تازه نصب کردن و این که سرعت دانلودم ثابت روی 1.8 بود بدون قطعی و ... . اما تجربه ی خوبی از اون یکی خط نداشتم. چه قبلش که شاتل داشتم چه الان که فن آوا دارم.
    الان دارم هر دو شرکت رو تعویض میکنم (پارس رو به خاطر ترافیک کم ماهانه اش مجبورم عوض کنم).میخوام روی یک خط یک اینترنت جدید سفارش بدم. روی کدوم سفارش بدم بهتره به نظرتون ؟البته سرعت 16 برام مهمه. کمتر از اون به کارم نمیاد.
    پارس انلاین بهتره من نمیدونم برای فن اوا چه سرویسی خریده اید
    شما اگر بخواید روی 16 مگ باشید خطتون نویز میگیره ایده ال اینکه SNR بالای 15 باشه ، فکر کنم شما دانلود زیاد انجام میدین اگر اینطوره پارس انلاین روی 16 مگ هست فن اوا را عوض کنید
    البته میشه بگید مودم هاتون چه مدل و مارکی هستند

6. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

پارس انلاین بهتره من نمیدونم برای فن اوا چه سرویسی خریده اید
    شما اگر بخواید روی 16 مگ باشید خطتون نویز میگیره ایده ال اینکه SNR بالای 15 باشه ، فکر کنم شما دانلود زیاد انجام میدین اگر اینطوره پارس انلاین روی 16 مگ هست فن اوا را عوض کنید
    البته میشه بگید مودم هاتون چه مدل و مارکی هستند

ببینید من یک مودم بیشتر ندارم Dlink 2520u اصل کارم هم دانلود هست.
    اول شاتل داشتم (روی خط فن آوای فعلی) بعد اونقدر به ما گفتن خطتون نویز داره و آشغاله و این حرفا که من رفتم یه خط دیگه کشیدم که روی اون اینترنت رو انتقال بدم. بعد پارس آنلاین رو روی اون جدیده گرفتم که راضی بودم (سرویس پارس به من سرعت دانلود 1.8 میداد اما اسم سرویسش 2 مگ 20 گیگ ماهانه شبانه رایگان بود ولی سرعت رو تا 16 باز گذاشته بودن)
    بعد که سرویس های شرکت ها کلا عوض شد این یکی دو ماه اخیر، تصمیم گرفتم روی خط قبلی یه اینترنت از فن آوا بگیرم که ترافیک شبانه رایگان داره اما پارس آنلاین رو قطع نکنم تا ببینم اگه فن آوا آشغال بود یا این که پارس آنلاین طرحاش عوض شد ضرر نکرده باشم و دوباره برگردم بش. الان که فن آوا رو نصب کردم (سرویس 16 مگ ماهی 80 تومن) که وضعیت خطم افتضاحه. البته نشد تست کنم چون بلافاصله اینترنت روی خطم قطع شده و هیچی ندارم که بخوام بسنجم. اما اون تایمی که وصل بود سرعت افتضاح بود روی 500 . گاهی روی 40 کیلوبایت. البته یک بار شانسی نصف شب چک کردم دیدم روی 1 مگ و خورده ای هست. اما مشخص بود که خودشون کم دارن میدن چون میگفتن خطت مشکل نداره مشکل از ماست.
    الان میخوام کلا یک شرکت دیگه بگیرم. نمیدونم روی خطی بگیرم که قدیم روش پارس رو داشتم و کیفیت دانلود خوب بوده یا روی این خط که الان فن آواست و شما میگید کشش این یکی بهتره.
    این که میفرمایید نویز میگیره نمیدونم منظورتون چیه. من بدون قطع شدن دانلود میکردم مشکلی نبود. این به این معنی نیست که من نویز نداشتم؟ یا نویز ربطی به سرعت دانلود نداره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ببینید من یک مودم بیشتر ندارم Dlink 2520u اصل کارم هم دانلود هست.
    اول شاتل داشتم (روی خط فن آوای فعلی) بعد اونقدر به ما گفتن خطتون نویز داره و آشغاله و این حرفا که من رفتم یه خط دیگه کشیدم که روی اون اینترنت رو انتقال بدم. بعد پارس آنلاین رو روی اون جدیده گرفتم که راضی بودم (سرویس پارس به من سرعت دانلود 1.8 میداد اما اسم سرویسش 2 مگ 20 گیگ ماهانه شبانه رایگان بود ولی سرعت رو تا 16 باز گذاشته بودن)
    بعد که سرویس های شرکت ها کلا عوض شد این یکی دو ماه اخیر، تصمیم گرفتم روی خط قبلی یه اینترنت از فن آوا بگیرم که ترافیک شبانه رایگان داره اما پارس آنلاین رو قطع نکنم تا ببینم اگه فن آوا آشغال بود یا این که پارس آنلاین طرحاش عوض شد ضرر نکرده باشم و دوباره برگردم بش. الان که فن آوا رو نصب کردم (سرویس 16 مگ ماهی 80 تومن) که وضعیت خطم افتضاحه. البته نشد تست کنم چون بلافاصله اینترنت روی خطم قطع شده و هیچی ندارم که بخوام بسنجم. اما اون تایمی که وصل بود سرعت افتضاح بود روی 500 . گاهی روی 40 کیلوبایت. البته یک بار شانسی نصف شب چک کردم دیدم روی 1 مگ و خورده ای هست. اما مشخص بود که خودشون کم دارن میدن چون میگفتن خطت مشکل نداره مشکل از ماست.
    الان میخوام کلا یک شرکت دیگه بگیرم. نمیدونم روی خطی بگیرم که قدیم روش پارس رو داشتم و کیفیت دانلود خوب بوده یا روی این خط که الان فن آواست و شما میگید کشش این یکی بهتره.
    این که میفرمایید نویز میگیره نمیدونم منظورتون چیه. من بدون قطع شدن دانلود میکردم مشکلی نبود. این به این معنی نیست که من نویز نداشتم؟ یا نویز ربطی به سرعت دانلود نداره؟
    خوب عزیز دو خط اینترنت و یک مودم به نظرم یک مودم ایسوس بخری بد نیست
    ببین خط پارس انلاین شما SNR اش روی 6 هست کوچکترین اختلالی باعث قطع شدن اینترنت میشه اینطور نیست که هر 5 دقیقه قطع بشید ممکنه که چندین ساعت وصل بموندید و شما متوجه اش نشید من خودم قبلا مخابرات داشتم SNR ام روی 6 بود قطع نمیشد اما کلی مشکل درست میکرد برای من بگذریم...
    اما میخوام با یک موردی در برخی مودم ها اشنات کنم ، دلیلی که میگم مودم ایسوس بگیری بخاطر این گزنه هست البته فکر میکنم شاید مودم خودت هم چنین قابلیتی هم داشته باشه

به گزینه Stability Adjustmentt نگاه کن روی 10 db گذاشتم تا کشش خط من بالا بیاد اگر غیر فعال کنم snr من میاد تا 9 اما تا 17 بالا اوردمش من نمیدونم این گزینه کجای مودمت هست اما قبلا از یه بنده خدایی شنیدم مودم های دی لینک هم دارند
    درباره اون سوالت که میگی نویز میگیره منظورت را متوجه نمیشم اینکه هر چقدر ریت اتصال به اینترنت بالاتر باشه کیفیت خط پایین تر میاد بخاطر همین شرکت ها به شما میگن که خطتون نویز داره شما بهترین حالت اینکه پارس انلاین را یک مودم بهتر بگیری و برای فن اوا چون خط کیفیت مورد انتظارت را ندارد روی 8 مگ سرویس بگیری در ضمن تویض شرکت هم ممکنه نتیجه رضایت بخشی که میخوای هم نگیری تجهیزات شرکت ها با هم فرق میکنه اگر شما خطتون نویز داشته باشه اون سرعتی که باید بگیری هم نمیگیری نمونه خوده من
    سرویس 8 مگ خریدم چون نمیکشه خط روی 4 مگ ستش کردم کشش خط من روی 8 مگ هست اما اگر ستش کنم روی 8 مگ خط من مداوم قطع میشه پس به درد من نمیخوره میارمش روی 4 مگ ، حتما مودم بخرید

9. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خوب عزیز دو خط اینترنت و یک مودم به نظرم یک مودم ایسوس بخری بد نیست
    ببین خط پارس انلاین شما SNR اش روی 6 هست کوچکترین اختلالی باعث قطع شدن اینترنت میشه اینطور نیست که هر 5 دقیقه قطع بشید ممکنه که چندین ساعت وصل بموندید و شما متوجه اش نشید من خودم قبلا مخابرات داشتم SNR ام روی 6 بود قطع نمیشد اما کلی مشکل درست میکرد برای من بگذریم...
    اما میخوام با یک موردی در برخی مودم ها اشنات کنم ، دلیلی که میگم مودم ایسوس بگیری بخاطر این گزنه هست البته فکر میکنم شاید مودم خودت هم چنین قابلیتی هم داشته باشه

به گزینه Stability Adjustmentt نگاه کن روی 10 db گذاشتم تا کشش خط من بالا بیاد اگر غیر فعال کنم snr من میاد تا 9 اما تا 17 بالا اوردمش من نمیدونم این گزینه کجای مودمت هست اما قبلا از یه بنده خدایی شنیدم مودم های دی لینک هم دارند
    درباره اون سوالت که میگی نویز میگیره منظورت را متوجه نمیشم اینکه هر چقدر ریت اتصال به اینترنت بالاتر باشه کیفیت خط پایین تر میاد بخاطر همین شرکت ها به شما میگن که خطتون نویز داره شما بهترین حالت اینکه پارس انلاین را یک مودم بهتر بگیری و برای فن اوا چون خط کیفیت مورد انتظارت را ندارد روی 8 مگ سرویس بگیری در ضمن تویض شرکت هم ممکنه نتیجه رضایت بخشی که میخوای هم نگیری تجهیزات شرکت ها با هم فرق میکنه اگر شما خطتون نویز داشته باشه اون سرعتی که باید بگیری هم نمیگیری نمونه خوده من
    سرویس 8 مگ خریدم چون نمیکشه خط روی 4 مگ ستش کردم کشش خط من روی 8 مگ هست اما اگر ستش کنم روی 8 مگ خط من مداوم قطع میشه پس به درد من نمیخوره میارمش روی 4 مگ ، حتما مودم بخرید
    ممنون اون گزینه رو چک میکنم و اگه نبود احتمالا مودم بخرم مشکلی نیست.
    اما من کلا یک اینترنت بیشتر نمیخوام. یعنی نهایتا یکی از این خط ها برام میمونه چون معقول نیست دو تا پول اینترنت بدم. این تست هارم که گرفتم اول فن آوا رو تست گرفتم بعد مودم رو ریست کردم تنظیمات و یوزر پس پارس رو وارد کردم و به اون یکی خط وصل کردم و تست جدید گرفتم.
    الان من مجبورم اینترنت رو عوض کنم. پارس آنلاین که طرح هاش خیلی گرونه و ترافیک کمی میده. فن آوا هم که پشتیبانی فنیشون مارو به امان خدا رها کرده رفته هر چی هم میگم اینترنتم قطه کسی جوابگو نیس خیلی جالبه. مجبورم برم یه شرکت دیگه. حالا نمیدونم روی کدوم خط بگم سرویس رو فعال کنن.

11. این کاربر از hameo981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

hameo981 عزیز

اینم میزام برای اینکه بدونی چطور میشه از داخل مودم کشش خطت را ببینی و همچنین سرعت سرویست

Last edited by AVAVA; 06-01-2018 at 22:06.

13. 2 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

hameo981 عزیز

اینم میزام برای اینکه بدونی چطور میشه از داخل مودم کشش خطت را ببینی و همچنین سرعت سرویست

دمت گرم لطف بزرگی کردی !
    پس این پشتیبانی فنی ها پشت تلفن این اعداد رو میبینن که نظر میدن. این جوری نشون میده که الکی به من گفتن خطت نمیکشه. چون تا 19 این زده کشش داره. این برای من 12 بسته

15. این کاربر از hameo981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون اون گزینه رو چک میکنم و اگه نبود احتمالا مودم بخرم مشکلی نیست.
    اما من کلا یک اینترنت بیشتر نمیخوام. یعنی نهایتا یکی از این خط ها برام میمونه چون معقول نیست دو تا پول اینترنت بدم. این تست هارم که گرفتم اول فن آوا رو تست گرفتم بعد مودم رو ریست کردم تنظیمات و یوزر پس پارس رو وارد کردم و به اون یکی خط وصل کردم و تست جدید گرفتم.
    الان من مجبورم اینترنت رو عوض کنم. پارس آنلاین که طرح هاش خیلی گرونه و ترافیک کمی میده. فن آوا هم که پشتیبانی فنیشون مارو به امان خدا رها کرده رفته هر چی هم میگم اینترنتم قطه کسی جوابگو نیس خیلی جالبه. مجبورم برم یه شرکت دیگه. حالا نمیدونم روی کدوم خط بگم سرویس رو فعال کنن.
    روی خط پارس انلاین بگیرید اگرم مودم میخواهید بگیرید مودم ایسوس بگیرید که حرف ندارند ، دی لینک و تی پی لینک در مقابل ایسوس حرفی برای گفتن ندارند
    این مدل ها قیمت مناسبی دارند خوده من دومی را دارم
    DSL-N14U-b1
    DSL-N10-C1
    DSL-N12E_C1

17. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

من 7-8 ساله که روی خط تلفن خونمون ADSL دارم . الان سرعت 4Mb از فن آوا دارم . این هم وضعیت خط :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من تا 8 مگ رو روی این خط داشتم . مشکل من اینه که اصلا مهم نیست که سرعت روی 16Mb باشه یا 128Kb، حتی اگه SNR بره بالای 40 باز هم خط قطع میشه . اصلا نمیشه مودم ۱۲ ساعت بدون قطعی وصل باشه . مودم هم از TP-Link داشتم و هم از D-Link . ولی تفاوتی ایجاد نمیکنه . سیم کشی داخل خونه و Spliter کاملا سالم و نو هست. چیزی که تو این مدت متوجه شدم اینه که احتمالا مشکل تو کافو مخابرات (اگه اسمش رو درست گفته باشم ! منظورم جعبه بزرگ هاست ) هست . چون یک ماهه پیش که بارون اومد کلا خط تلفن ما قطع شد . بعد مامور مخابرات اومد تو جعبه تقسیم کنار خونه نگاه کرد و گفت مشکل از اینجا نیست و رفت سراغ کافو که سر خیابون هست .من اون موقع سرویس 8 مگ داشتم که SNR دانلود رو 12 بود . وقتی خط وصل شد SNR رفت رو 18-19 ولی وقتی ماموره زنگ زد که درست شدن خط رو چک کنه و من ok رو دادم نمیدونم چی شد که دوباره SNR اومد رو 12 . 2 هفته بعدش هم که دوباره یه نم نم بارون زد نویز خط من هم بالا رفت ! حتی تابستون ها هم وقتی هوا شرجی میشه (خونمون کنار خلیج فارسه !) نویز خط زیاد میشه !
    حالا به نظرتون من باید چه کاری کنم که یه خط بدون قطعی داشته باشم ؟همونطوری هم که گفتم حتی اگه خط رو روی 128Kb هم ببندم SNR نزدیک 50 میرسه ولی بازم خط نویز داره . رفتم مخابرات ولی اونها طبق معمول میگن که به ما ربطی نداره و ما فقط بوق سالم تحویل میدیم ! اگه کسی راهی بلده لطفا من رو راهنمایی کنه. هزینه اش هم مهم نیست فقط درست بشه . متاسفانه توی شهر ما پوشش TD-LTE نیست و حجم بسته های 4G هم برای من خیلی کمه وگرنه از شر این خط های بی کیفیت مخابرات راحت می شدم .
    Last edited by malthael; 09-01-2018 at 14:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •