تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 563 از 602 اولاول ... 63463513553559560561562563564565566567573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,621 به 5,630 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ممنون از پاسختون. این همرهد چشم منو گرفته.
    یه سوال دیگه داشتم. Adaro چطوره؟ یعنی ارزش 100 تومن هزینه بیشترو داره.
    بیرداینامیک mmx 102 و Harman kardon HK-NI هم مد نظرمه. من متاسفانه شهرستانم و امکان تست حضوری رو ندارم. واسه همین مزاحم شما میشم. هزینه هم تا 400 جور شد. بیشتر پاپ و رپ گوش میدم. با تاکید بیشتر بر جزئیات و بعد بیس.
    پلیرم هم cowon i10 ئه. کدوم کیفیت و ارزش خرید بیشتری داره؟
    ممنون
    عزيز نوع مصرفتون چيه؟پرتابل؟
    ببينيد ريزر برند قابل اعتمادي تو بحث هدفون و ايرفون نيست، همرهد صدايه خيلي گرمي داره با باس كوبنده
    ببين گزينه هايي كه گفتين بيردايناميك يه سر و گردن بالاتر از دو گزينه ديگست بنا به دلايل زياد

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

عزيز نوع مصرفتون چيه؟پرتابل؟
    ببينيد ريزر برند قابل اعتمادي تو بحث هدفون و ايرفون نيست، همرهد صدايه خيلي گرمي داره با باس كوبنده
    ببين گزينه هايي كه گفتين بيردايناميك يه سر و گردن بالاتر از دو گزينه ديگست بنا به دلايل زياد

Sent from my iPhone using Tapatalk
    بله پرتابل. من میدونم کمپانی ریزر بیشتر روی ساخت لوازم بازی تمرکز داره ولی جدیدا هدفونای خوبی هم میزنه.
    من بیشتر منظورم ارزش در برابر قیمت همرهد هست که الان حدود 170 - 180 شده. یعنی نصف قیمت بیرداینامیک و هارمنه.
    اگه کارم رو به عنوان یه ایرفون با کیفیت راه میندازه پس ارزش داره.
    چون همه جا از کیفیت خوب همرهد میگن.
    حالا با این شرایط نظرتون چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان یک راهنمایی به من بکنید.
    می خوام یک عدد امپ و داک a200p بیرداینامیک بخرم برای درایو یک هدفون که از گوشیم به عنوان پلیر استفاده کنه.
    اولا به نظرتون ایا بهتر نیست یک x5 بخرم به جای این داک بیرداینامیک ؟
    در ضمن میخوام یه هدفون 600 اهم سری 990 بیرداینامیک هم بگیرم.
    به نظرتون این امپ میتونه اونو درایو کنه؟
    ایا شما دوستان فرقی بین 600 اهم و 250 اهم میبینید و اینکه ایا صداش فرقی میکنه.
    نتونستم x5 رو تو بازار پیدا کنم ایا ادرسی میدونید که داشته باشه ایران هدفون متاسفانه نداشت!

Sent from my SM-N910H using Tapatalk
    Last edited by byasini; 18-04-2015 at 22:32.

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان واسه تی وی باید وایرلس باشه دیگه؟؟؟ بعد دستگاه به ورودی اودیو تی وی وصل میشه؟
    یکی از دوستان یه کمکی به من کنه ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

عزیزان تو تهران جایی رو میشناسید که TIPS های COMPLY داشته باشه؟ اصلا جایی هست که از تیپس ها (حالا COMPLY هم نبود مهم نیست) داشته باشه؟

ممنون

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان یک راهنمایی به من بکنید.
    می خوام یک عدد امپ و داک a200p بیرداینامیک بخرم برای درایو یک هدفون که از گوشیم به عنوان پلیر استفاده کنه.
    اولا به نظرتون ایا بهتر نیست یک x5 بخرم به جای این داک بیرداینامیک ؟
    در ضمن میخوام یه هدفون 600 اهم سری 990 بیرداینامیک هم بگیرم.
    به نظرتون این امپ میتونه اونو درایو کنه؟
    ایا شما دوستان فرقی بین 600 اهم و 250 اهم میبینید و اینکه ایا صداش فرقی میکنه.
    نتونستم x5 رو تو بازار پیدا کنم ایا ادرسی میدونید که داشته باشه ایران هدفون متاسفانه نداشت!

تا اونجا که یادمه، قدرت خروجی a200p کمتر از x3 و x5 بود. بهتره ورژن 250 اهمی رو تهیه کنید. افراد زیادی هستن که می گن فرق بین 600 اهمی و 250 اهمی رو می شنون. ولی من حرف افرادی رو که به نبود تفاوت اعتقاد داشتن، قبول می کنم.

7. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fn-twilight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Mr. Heckles' Apartment

پيش فرض

تو طهران (جایی مثه پشـــ شهرداری ـــت) سری سیلیکونی (سفیدشو میخوام) میشه گیر آورد؟
    کریتیو ep 630 و ep 660 دارم، از این سری های سیلیکونی لازم دارم.
    خیلی مسخرس که آدم یه سری گم کنه، مجبور باشه کل هدفونُ عوض کنه،
    انگار لاستیک ماشین پنچر شه، آدم مجبور شه بره یه ماشین دیگه بخره.

در آغاز فعالیت Alirezafy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

درود دوستان
    من گیمرم و تقریبا روزی 7 الی 10 ساعت مشغول گیم های مولتی پلیر مثل cs, cod, bf و غیره هستم، الان یک سال هست که یک هدست ریزر الکترا دارم که خیلی ازش ناراضی هستم چون از نوع بسته هست و گوشم رو خیلی اذیت میکنه و اصلا راحت نیست حتی یک ساعت هم به زور روی گوشم تحمل میکنمش و کیفیت صدای خوبی هم نداره، میخوام یه هدست جدید بگیرم و قیمتش هم زیاد برام مهم نیست صرفا میخوام ازش برای گیم استفاده کنم و کاربردهای دیگه برام مهم نیست فقط میخوام این فاکتورها رو داشته باشه.
    اولا پشتش باز باشه چون من نمیخوام ازش تو محیط پر سر و صدا استفاده کنم و تنفس گوشم و راحتیش بزام بسیار مهم تر هست
    ثانیا کیفیت صدای خوبی داشته باشه نمیخوام سداش بم باشه یا باس زیادی داشته باشه، شفافیت و تفکیک پذیری صدا واسم مهم تر هست.
    ثالثا soundstage و positional accuracy عالی داشته باشه که بشه صدای پای دشمن رو دقیق گرفت چون من بیشتر بازی های اول شخص بازی می کنم و این خیلی واسم مهم هست.
    در نهایت هم راحتی از همه ی فاکتورهایی که گفتم واسم مهم تر هست چون زمان زیادی رو مشغول گیم هستم و نمیتونم داغ شدن گوش و عرق کردن رو تحمل کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

یکی از دوستان به من dac مدل Advanced Acoustic رو پیشنهاد داده. ایا شما دوستان در این مدل تجربه دارید. البته این دوست من بسیار حرفه ای و من بهش خیلی اعتماد دارم ولی مشخصات این dac رو نمیدونم.

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

درود دوستان
    من گیمرم و تقریبا روزی 7 الی 10 ساعت مشغول گیم های مولتی پلیر مثل cs, cod, bf و غیره هستم، الان یک سال هست که یک هدست ریزر الکترا دارم که خیلی ازش ناراضی هستم چون از نوع بسته هست و گوشم رو خیلی اذیت میکنه و اصلا راحت نیست حتی یک ساعت هم به زور روی گوشم تحمل میکنمش و کیفیت صدای خوبی هم نداره، میخوام یه هدست جدید بگیرم و قیمتش هم زیاد برام مهم نیست صرفا میخوام ازش برای گیم استفاده کنم و کاربردهای دیگه برام مهم نیست فقط میخوام این فاکتورها رو داشته باشه.
    اولا پشتش باز باشه چون من نمیخوام ازش تو محیط پر سر و صدا استفاده کنم و تنفس گوشم و راحتیش بزام بسیار مهم تر هست
    ثانیا کیفیت صدای خوبی داشته باشه نمیخوام سداش بم باشه یا باس زیادی داشته باشه، شفافیت و تفکیک پذیری صدا واسم مهم تر هست.
    ثالثا soundstage و positional accuracy عالی داشته باشه که بشه صدای پای دشمن رو دقیق گرفت چون من بیشتر بازی های اول شخص بازی می کنم و این خیلی واسم مهم هست.
    در نهایت هم راحتی از همه ی فاکتورهایی که گفتم واسم مهم تر هست چون زمان زیادی رو مشغول گیم هستم و نمیتونم داغ شدن گوش و عرق کردن رو تحمل کنم.
    با این چیزهایی که شما گفتین، من dt880 به علاوه fiio e12 رو پیشنهاد می کنم. ترکیب عالی خواهد بود در مقابل قیمتش.

یکی از دوستان به من dac مدل Advanced Acoustic رو پیشنهاد داده. ایا شما دوستان در این مدل تجربه دارید. البته این دوست من بسیار حرفه ای و من بهش خیلی اعتماد دارم ولی مشخصات این dac رو نمیدونم.

من دک ندیدم تو محصولاتش. همگی cdplayer هستن. تجربه و اطلاعاتی از دک های خیلی گرون قیمت ندارم. ولی توی حدود 1000 دلار:
    Yulong Audio Sabre DA8

http://www.yulongaudio.com/en/product_detail.asp?pid=30

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Matrix X-Sabre DAC

http://www.matrix-digi.com/en/products/49/index.html

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •