پنج نکته برای شروع
از روی هدف غذا خریدن
ذخیره کردن وسایل چند کاره
3 بار خوندن یک دستور العمل
پنج نکته برای شروع
از روی هدف غذا خریدن
ذخیره کردن وسایل چند کاره
3 بار خوندن یک دستور العمل
لطفا
Eat Your Way to a Spicier s.x Life
منظورش از eat your way چیه ؟
Last edited by Sh4|)0w; 18-02-2015 at 23:32.
یک از معنیای eat کم کردن هست.
فک کنم منظورش اینه که راهتو کمتر کن نسبت به یک زندگی .........
یعنی به این سمت حرکت کن.بهش نزدیک شو.همچین معنیای میده
متاسفانه معنیش این نمیشه .. معنیش همون خوردن میشه منتها من نمیدونم جمله شو چه جور بنویسم
مشابه این جمله هم هست
Cook your way toward a healthier marriage
Cook your way یعنی چی ؟
ساختن منظورش نیست؟Cook your way toward a healthier marriage
راه خود برای یک ازدواج بهتر یا سالم تر را بسازید؟؟؟؟ منظورش از تولید کردن و اینا میاد....
کلا چه این جمله چه اون Eat your way از جملهی مفاهیمی هستن که ترجمه نباید بشن و صرفا مفهومش دریافت بشه چرا که ترجمش جالب در نمیاد...
نه منطورش همون پختن هستش .. منتها نمیدونم منظورش چیه
ما باید اول بفهمیم عبارت do your way چه معنی میده ؟؟![]()
همونطور كه خودتون هم گفتين eat معناي خوردن ميده اينجا. ولي نه اون خوردن عاميانه
به طور لفظي معني كردنش ميشه : خوردن تمام موانعي كه سر راهتون قرار داره! يا به طور دقيقتر: از ميان برداشتن موانعي كه بر سر راهتون در رسيدن به چيزي قرار داره.
چون خودم هم يه جايي eat your way to happiness رو ديده بودم كه اونجا هم اينطور برا خودم معني كردم.ولي بازم مطمئن نيستم![]()
این منتی که دارم ترجمه می کنم راجب آشپزی و خوردن هستش .. معنی دیگه ای نمی تونه داشته باشه ..![]()
دوست من، لااقل پاراگراف رو کامل بذارید که با یه پیشزمینهای بشه ترجمه کرد مطلب رواین منتی که دارم ترجمه می کنم راجب آشپزی و خوردن هستش .. معنی دیگه ای نمی تونه داشته باشه ..![]()
سلام
میشه متن زیر رو برام ترجمه کنید؟Diffusion is a staged process of moving from awareness of a need or an innovation, through decisions to adopt the innovation, to initial use and program continuation. Diffusion Theory conceptualizes
the first stage in this process as innovation development; followed by dissemination, adoption, implementation, maintenance, sustainability, and institutionalization
Adoption is a decision to use a program, depending on knowledge of an innovation, awareness of an unmet need, and the decision that a certain innovation may meet the perceived need and will be given a trial (adoption can depend on active dissemination of a program
Last edited by raha nikoo; 19-02-2015 at 17:56.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)