تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 563 از 598 اولاول ... 63463513553559560561562563564565566567573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,621 به 5,630 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام
    امروز من هم رفتم دانشگاه برای ثبت نام. دانشگاه آزاد پرند بیوتکنولوژی قبول شدم. این سربازیه پدر ما رو در آورد .دقیق 2 ساعت توی صف منتظر یه امضا بودیم بعدشم گفتن برین پلیس +10 رباط کریم...
    خوش بختانه کارم تموم شد.
    بعضیا بودن که به خاطر سوتی نظام وظیفه دانشگاه ثبت نام نمی کردشون... یا این که توی سایت دانشگاه نرفته بودن و به خاطر یه چیز کوچک باید دوباره برمی گشتن تهران.

برا اونایی که می خوان بدونن ثبت نام حظوری چطوری بود؛توی سایت دانشگاه تمام فرم ها هست و باید اونا رو پر کرد. اول احراز هویت کردن( شناسنامه و کارت ملی با فتوکپی گواهی پیش) بعد یه برگه دادن که توش یه جدول بود و اونو خودشون پر می کردن.یه برگه هم هست که شماره دانشجویی هم توش هست .
    بعد رفتیم قسمت مشاوره ( که یه فرم داشت و باید امضاش می کرد )
    بعد باید غول نظام وظیفه رو فتح بکنین که همه پسر ها چه مشمول و چه غیر مشمول باید برن ( اگه خلوت باشه 3دقیقه بیشتر نمیشه ) شناسنامه و کارت ملی با فتوکپی گواهی پیش رو یه دید می زنه. یه فرم میده که باید ثبتش کرد و یه فتوکپی از اون فرم رو به مسئول نظام وظیفه دوباره بدین و اون هم چند تا شماره تلفن می پرسه و امضا می کنه. بعد میگه که کدوم پلیس +10 برین تا ثبتش ککنن. یک ماه هم مهلت داریم که بریم و انجامش بدیم. اونجا یه عکس می خوان به همراه مدارکی که خود اون مسئوله امضا می کنه ؛ می زنه توی سایت و تموم میشه.
    بعد باید پرونده تشکیل بدین ( 5 تا فرم که از سایت یا از خود دانشگاه گرفتیم رو باید پر شده تحویل بدین و گواهی های متوسطه و پیش رو پیش رو هم اصلش و هم فتوکپی شو بدین. اگه گواهی موقت داشتین و اصلش رو نداشتین یه صفته 500 هزار تومنی جهت تضمین وجود مدرک پیش بدین و وقتی مدرک رو گرفتیم پسش می دن. برای مشمولین 12 عکس و برای معاف ها هم 6 عکس می گیرن. بعد هم توی اون جدول رو امضا می کنن)
    بهد باید برین قسمت مالی و احتمالا میگن که باید اینترنتی پرداخت کنین و توی سایت آیدیتون شماره دانشجویی و پسورد هم شماره شناسنامه هستش.
    بعد هم باید برین به مرحله کنترل نهایی و دریافت کارت.
    به همین راحتی

در ضمن توی مدارکش میگه سه تا معرف رو بگین که من فامیل های نزدیک مثل عمو و خاله و... رو نوشتم.
    هم دانشگاهی سلام

آقا این برگه معافیت تحصیلی رو شما رباط کریم بردی ؟

داره خودمونی میشه h0p3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

عجب...پس اردو هم داره
    حالا فردا میام ببینیم مقبول عزیزان واقع میشیم یا نه...
    راستی عزیز دل شما دانشگاه شیراز هستی؟خوابگاهی؟
    نکته جالبی که تو ثبتنام اینرتنی شیراز بود ایم بود که میشد شماره اتاق های خالی خوابگاه مفتح رو دید و انتخاب کرد که توی کدوم دوست دارید ساکن بشید...یا اینکه دوست دارید با همرشته ای یا هم شهریاتون هم اتاق بشین...
    اخرش نفهمیدم که اردو داره یا نه.اگه داشت خبر بدین.من باید 3شنبه برم.ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

تو رو خدا کسی نمیدونه که اونایی که معافیت پزشکی دارن می تونن رشته ی پزشکی درس بخونن؟

4. این کاربر از ahzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تو رو خدا کسی نمیدونه که اونایی که معافیت پزشکی دارن می تونن رشته ی پزشکی درس بخونن؟
    آره چرا نتونن.
    چه ربطی به نوع معافیت داره.
    مثلا یکی حساسیت پوستی داره دیگه اگه پزشکی قبول شد نباید بره بخونه؟!!!!!!!!!
    رشته های خاصی مثل خلبانی هواپیما و برخی شغل ها نباید معافیت پزشکی داشت.

6. این کاربر از F A R I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه GENERAL_RAAAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام. من از چند تا دانشجو درباره رشته مهندسی شیمی دانشگاه اصفهان سوال کردم میگن که تقریبا در سطح دانشگاه صنعتی اصفهانه .نظر شما چیه؟ممنون

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شما بودین یکی دوماه پیش همین سوالو پرسیدین یا کس دیگه ای بود؟

9. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بله به احتمال بسیار زیاد پزشکی میتونند بخونند اما پزشکی ارتش رو نمیتونند بخونند.

---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------

ما رفتيم ثبت نام صنعتى اصفهان هيچ كدوم از كارايى كه بچه ها براى سربازى ميگن رو نداشتيم ولى كارت دانشجويى رو هم دادن و فردا هم كلاسا شروع ميشه يعنى چى؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مگه کارت دانشجویی رو به این زودی میدند ؟! من به یکی گفتم گفت تازه ترم دوم یا شاید وسطای ترم اول شماره دانشجوییت رو می فهمی !

11. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

شما بودین یکی دوماه پیش همین سوالو پرسیدین یا کس دیگه ای بود؟
    من بودم بله ببینین من معافیت پزشکی دیابت دارم اما الان اقتصاد علامه شبانه قبول شدم حالا رفتم دیدم کلاساش از بهمن شروع میشه گفتم اون بنویسم اما درکنارش بشینم برا سال دیگه هم بخونم اما میگم اگه نشه مثلا تو این رشته تحصیل کرد یا حتی بعد از تحصیل اجازه ی مطب ندن خب چه فایده ای داره الکی به خودم زحمت بدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrshadmmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

سلام
    کارت اولیه ما رو آخر ثبت نام به ما دادن که عکس هم نداشت. گفتن ترم بعد عکس دار میشه
    Last edited by mehrshadmmm; 18-09-2011 at 13:35.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ما رفتيم ثبت نام صنعتى اصفهان هيچ كدوم از كارايى كه بچه ها براى سربازى ميگن رو نداشتيم ولى كارت دانشجويى رو هم دادن و فردا هم كلاسا شروع ميشه يعنى چى؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب شما متولد چه سالی و چه ماهی بودید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •