تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 563 از 1185 اولاول ... 634635135535595605615625635645655665675736136631063 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,621 به 5,630 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

همین گرلن رو؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

نه دیگه خیلی گرونه کاش حداقل 100 میل بود اونوقت باز میشد یجورایی اما 75 میل 134 به نظرم همون نارسیسو بهتر باشه

---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------

چرا ادکلن اینقدر بازارش مزخرف شده چپ و راست قیمت میره بالا

3. 3 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

نقل قول
    نوشته شده توسط usertyu
    سلام علیکم.
    هر کی یه عطر با بوی شبیه کنزو وودی معرفی کنه خیلی خوبه........(جنگلی و گرم و یه خورده شیرین یا شایدم تلخ !)و موندگاری خیلی زیاد.
    و این که کجا میتونم هر عطریو خواستم تست کنم؟(من که هر جا رفتم تست نداشتن.مگر ادکلنهای دره پیت ارزونو )

هایلند میدون آرژانتین می تونی هر عطری رو خواستی تست کنی کسی هم مزاحمت نمیشه. گالری دنیز در جردن هم همینطور.

---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

حامد خان اگه خیلی طالب این عطر هستید بذارید فردا هم چند جا واستون زنگ بزنم (امشب فقط یکی از فروشگاهها باز بودش) شاید قیمت مناسب گیرم اومد. در ضمن پرفیومش فکر نمی کنم 100 داشته باشه. تا اونجا که من میدونم پرفیومش 75 و تویلتش 125 میله. راستی براتون فرق نمی کنه پرفیوم باشه یا تویلت؟ چون قیمت 75 پرفیوم با 125 تویلت تقریبا یکیه.
    Last edited by jsaleh11; 06-04-2012 at 23:11.

5. 4 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خیلی خیلی تشکر اقا صالح عزیز اگه لطف کنی قیمت بگیری ممنون میشم هدفم بیشتر پرفیومش هست البته به نظرم تویلتش هم خوب باشه اگه دیدید هر دوتاش رو قیمت بگیر اگه میشه ممنون

7. این کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

خیلی خیلی تشکر اقا صالح عزیز اگه لطف کنی قیمت بگیری ممنون میشم هدفم بیشتر پرفیومش هست البته به نظرم تویلتش هم خوب باشه اگه دیدید هر دوتاش رو قیمت بگیر اگه میشه ممنون

چشم حتما. در اولین فرصت.

9. 3 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام من عطر گوچی پور هوم رو چند وقت پیش گرفتم وقتی عطر رو باز کردم جعبش از داخل یه قسمتش یه لایه برداشته شده بود انگار یکی از داخل یه لایه اش رو با تیغ برش داده من فکر نمیکنم یه شرکت مثل گوچی یه همچین گندی به بسته بندی عطرهاش بزنه شیشه اش خیلی با کیفیته و خود عطر هم تلخ وادویه ای هست وموندگاری عالیی داره اما حس میکنم تقلبیه چون از گوچی این جور کارا بعیده دیگه حالم داره از بازار عطر ایران به هم میخوره این از کیفیت اینم از وضعیت قیمتها هر روز یه قیمت میدن

11. 2 کاربر از dior32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

Midnight in Paris Van Cleef & Arpelsاینو کسی تست کرده ؟راستی اون اسپری های لاو کالکشن رو شهر شب نداشت گفت احتمالا اول اردیبهشت میرم واسه جنس جدید

13. این کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

در مورد عطر شانل بلو کسی اطلاعات داره مثلا خاص بودن یا موندگاری وپخش بو به نظر شما شانل اگوئیست نسبت به بلو انتخاب بهتری هست یا نه

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام من عطر گوچی پور هوم رو چند وقت پیش گرفتم وقتی عطر رو باز کردم جعبش از داخل یه قسمتش یه لایه برداشته شده بود انگار یکی از داخل یه لایه اش رو با تیغ برش داده من فکر نمیکنم یه شرکت مثل گوچی یه همچین گندی به بسته بندی عطرهاش بزنه شیشه اش خیلی با کیفیته و خود عطر هم تلخ وادویه ای هست وموندگاری عالیی داره اما حس میکنم تقلبیه چون از گوچی این جور کارا بعیده دیگه حالم داره از بازار عطر ایران به هم میخوره این از کیفیت اینم از وضعیت قیمتها هر روز یه قیمت میدن
    این مدل بازار ایرانه دیگه .عطرا اینقد ظریف کپی میشن که سخت میشه فهمید اقایون دزد کارشون درسته

16. 3 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

مید نایت رو تست کردم خیلی بوش به دیور هوم اینتنس نزدیکه پودری و وانیلیه اما مونگاریش رضایتبخش نیست

18. 2 کاربر از dior32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •