تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 563 از 4105 اولاول ... 6346351355355956056156256356456556656757361366310631563 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,621 به 5,630 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بچه ها اين كارت سبز سپاه چيه ؟
    يكي رو ديدم 1/10 اعزامشه ميگه كارت سبز داره و آموزش نميره
    مي گفت دو سه روز ميره و بعد برمي گرده بعدشم همين كارت سبز خودش 2 ماه كسري خدمت داره در همه جا
    من به حرفاش شك كردم درسته اينايي كه گفته ؟
    در ضمن اين كارت كه ميگه چه جوريه و از كجا بايد گرفتش ؟
    سلام

برای گرفتن کارت دوره 45 روزه یا همون کارت سبز باید اول یه دوره ی 14 روزه رو بگذرونید و مدرکش رو بگیرید.

بعد از گرفتن مدرک دوره 14 روزه میتونید ثبتنام کنید برای کارت سبز یا همون دوره 45 روزه.

که اگه این دوره بگذرونید و کارت سبز رو بگیرید از دوره ی طاقت فرسای آموزشی که 2 ماه هستش معاف میشید و علاوه بر اون بقیه ی خدمتتون رو در مراکز سپاه ناحیه تون که نسبت به جاهای دیگه آسونتره میگذرونید.

موفق باشید

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام

برای گرفتن کارت دوره 45 روزه یا همون کارت سبز باید اول یه دوره ی 14 روزه رو بگذرونید و مدرکش رو بگیرید.

بعد از گرفتن مدرک دوره 14 روزه میتونید ثبتنام کنید برای کارت سبز یا همون دوره 45 روزه.

که اگه این دوره بگذرونید و کارت سبز رو بگیرید از دوره ی طاقت فرسای آموزشی که 2 ماه هستش معاف میشید و علاوه بر اون بقیه ی خدمتتون رو در مراکز سپاه ناحیه تون که نسبت به جاهای دیگه آسونتره میگذرونید.

موفق باشید
    ضمن تائید حرف دوستمون باید اضافه کنم که این دوره هم شبیه دوره اموزشی هست و فکر کنم بسیجی های فعالی که یه حد نصابی از امتیاز کسب کردن میتونن شرکت کنند و خیلی راحتره نسبت به دوره اموزشی خدمت وگرنه اونم اردو تیر اندازی و..... داره ولی این کجا و خدمت کجا

3. این کاربر از milad_heartsick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه V.Valizadeh9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    بچه ها امکان خرید خدمت هم هست یا نه ؟
    از راه های غیر قانونی و ... هم اگه بشه پولشو میدم
    مرسی

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    بچه ها امکان خرید خدمت هم هست یا نه ؟
    از راه های غیر قانونی و ... هم اگه بشه پولشو میدم
    مرسی
    اولا نخیر

دوما اگر هم یه راه غیر قانونی پیدا کنی و پول بدی و خدمت رو بخری بالاخره یه روزی لو میری و علاوه بر محکومیت قضائی،خدمت هم باید بکنی که قطعا در بدترین شرایط خواهد بود، شاید اگه الان بری یه جای راحت بیفتی

تنها حالت خرید خدمت برای ایرانیان مقیم خارج هست که 2 تا شرط داره:

1- قبل از فرا رسیدن سن مشمولیت (مثلا 10 سالگی) از ایران خارج شده باشن

2- حداقل سابقه 5 سال سکونت در کشور خارجی رو دارن
    Last edited by urumchi; 20-11-2011 at 18:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Alborz

پيش فرض

دوست عزیز دنبال معاف از رزم شدن نرو که اصلا ارزش نداره[COLOR="Silver"]
    حقیقتش برای یگان نمیخوام.برای یگان رو خبر دارم که چندان فرقی نداره !

---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------

دوستان راستی این جریان چاقی و لاغری هنوز هم هست؟ اگر اون فرمول قد و وزن برای کسی بین 35 تا 40 باشه هنوز هم معاف از رزم میشه؟کسی جدیدا تجربه داشته؟ ممنون
    دوستان کسی اطلاع نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

معافی قد و وزن و اون فرمول فقط در حال حاضر فقط با شرطی باعث معافی میشه که علت چاقی یا لاغری بیماری باشه نه اینقدر چیزی نخوری و صرفه جویی کنی و پول یارانه رو پس انداز کنی و بندازی تو کاسبی و بعد با دو متر و بیست سانت قد بشی 35 کیلو و یا بر عکس اینکه جزو اون 3000 میلیاردی ها باشی و دو ماه خودت رو ببندی به خوردن و بشی 250 کیلو و با 140 سانت قد
    فقط در صورتی که مریضی ثابت شده ای داشته باشی.

8. 3 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

پيش فرض مدارک تحصیلی برای اعزام

سلام دوستان،
    بلاخره منم دارم دفترچمو تکمیل میکنم که برم خدمت
    یه سوال داشتم، البته شاید یکم تکراری باشه اما ممنون میشم کمک کنید.
    وقتی میخوایم دفترچه رو بفرستیم، دانشجوی اخراجی یا انصرافی، واسه مدرک تحصیلی چیو باید بفرستم؟ البته مدرک معادل ندارم و مدرکم میشه همون دیپلم. الان من چجور مدرکیو بفرستم؟ کپی گواهی موقت پیش دانشگاهیم کافیه؟ باید برم جایی برگه خاصی بگیرم؟ دانشگاه یا دبیرستان؟
    اینم بگم که دفترچه ای که خریدم قدیمیه که میدونم فرقی نداره. البته دفترچه جدیدو دانلود کردم. ممنون میشم اگه بگید واسه دانشجوهای اخراجی و انصرافی چیا رو لازمه بفرستیم.
    باتشکر،
    sorry اگه تکراری بود.
    ----------
    و دیگه اینکه توی فرم اول تو قسمت وضعیت تحصیلی چی بزنم؟ اگه بزنم اخراج بعد مدارک دیپلم رو بفرستم مشکل پیش نمیاد؟
    میشه بگید دقیقا باید چه مدرکیو بفرستم؟
    Last edited by amir_torabi; 20-11-2011 at 21:03.

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

موفق باشید
    خوب اینم که همون دو ماهه. ما هم که بسیجی نیستیم. پس هسچس دسگه کلاْ

---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------

معافی قد و وزن و اون فرمول فقط در حال حاضر فقط با شرطی باعث معافی میشه که علت چاقی یا لاغری بیماری باشه نه اینقدر چیزی نخوری و صرفه جویی کنی و پول یارانه رو پس انداز کنی و بندازی تو کاسبی و بعد با دو متر و بیست سانت قد بشی 35 کیلو و یا بر عکس اینکه جزو اون 3000 میلیاردی ها باشی و دو ماه خودت رو ببندی به خوردن و بشی 250 کیلو و با 140 سانت قد
    فقط در صورتی که مریضی ثابت شده ای داشته باشی.
    ای بابا!!!! به ما که رسید همه راه های تقلب بسته شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بلاخره منم دارم دفترچمو تکمیل میکنم که برم خدمت
    یه سوال داشتم، البته شاید یکم تکراری باشه اما ممنون میشم کمک کنید.
    وقتی میخوایم دفترچه رو بفرستیم، دانشجوی اخراجی یا انصرافی، واسه مدرک تحصیلی چیو باید بفرستم؟ البته مدرک معادل ندارم و مدرکم میشه همون دیپلم. الان من چجور مدرکیو بفرستم؟ کپی گواهی موقت پیش دانشگاهیم کافیه؟ باید برم جایی برگه خاصی بگیرم؟ دانشگاه یا دبیرستان؟
    اینم بگم که دفترچه ای که خریدم قدیمیه که میدونم فرقی نداره. البته دفترچه جدیدو دانلود کردم. ممنون میشم اگه بگید واسه دانشجوهای اخراجی و انصرافی چیا رو لازمه بفرستیم.
    باتشکر،
    sorry اگه تکراری بود.
    تو دانشگاه واحد معادل فوق دیپلم نگرفتی ؟ هرچند نوشتی معادل نداری

اگر اینطوره باید اخرین مدرکی که گرفتی رو بدی که میشه همون دیپلم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

پيش فرض

تو دانشگاه واحد معادل فوق دیپلم نگرفتی ؟ هرچند نوشتی معادل نداری

اگر اینطوره باید اخرین مدرکی که گرفتی رو بدی که میشه همون دیپلم

ممنون واسه جواب،
    نه مدرک معادل بمن نمیدن. البته هنوز کارام با دانشگاه تموم نشده و یه سری مدارکم اونجاس!
    اگه قراره مدرک دیپلمو بدم، توی فرم اول تو قسمت وضعیت تحصیلی چی بزنم؟ اگه بزنم اخراج، بعدش مدارک دیپلم رو بفرستم، یوخده مورد دار نیس؟مشکلی پیش نمیاد؟
    میشه بگید دقیقا باید چه مدرکیو بفرستم؟ توی دفترچه قدیم که دارم یه فرم هستش که نوشته برگه شماره 3، تعیین وضعیت تحصیلی مشمول (غیر دانشگاهی). که البته باید مهر دبیرستان و آموزش و پرورش بخوره!
    همون کافیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •