آخه مشکل اینه اون شخص پشتیبانی محترم ISP () به جای اینکه بگه آقا از بالا قطعه، کاریش نیمشه کرد. منم کاری نمیتونم بکنم، میاد شر و ور تحویل مردم میده.
آخه مشکل اینه اون شخص پشتیبانی محترم ISP () به جای اینکه بگه آقا از بالا قطعه، کاریش نیمشه کرد. منم کاری نمیتونم بکنم، میاد شر و ور تحویل مردم میده.
یا ابرفرض مگه مودم چی بود؟صبح رفتم همون مودم رو بگیرم میگن 400 هزار تومن.
آخرین بار 1 سال پیشه Wi-fi دار رو با 5 تا پورت لن گرفتم 150 تومن. اونم D-Link.
جدی یعنی الان شده 400 تومن؟
شما هم مثل من شاغلی بهتر درک میکنی
صبح از ساعت 7 از خونه میزنم بیرون. شب ساعت 10 میرسم خونه
ماهی خدا تومن هم پول اینترنت میدیم.
طرف میگه آقا شما الان با موبایل به من زنگ زدی اگر نزدیک مودم باشی روش نویز میوفته
میگه تلفن خونتون بیسیمه میگم بله میگه پس اون نویز میندازه. میگم آخه ما خونه 2 تا خط داریم تلفن رو اون یکی خطه
میگه مهم نیست اون نویز رو میندازه به هر حال. من ساده هم تلفن رو از برق کشیدم بهش ممیگم الان نویز بهتر شد ؟ میگه نه
میگم خب الان دیگه مشکلتون چیه ؟ میگه تلفن های بیسیم نویزشون تو هوا پخش میشه و تا 2-3 ساعت نویزشون رو خط میمونه.
من خودم شغلم مخابراتیه. رشته ام کامپیوتره.
مودم من Linksys هستش سری Gaming که کمترین پینگ رو بین همه مودم ها داره
آره داش همه چی گرون هست، اونم روی ثانیه
یادم میاد یکسال پیش بود انگار(دقیقا زمان یادم نیست)، رفیقم قطعات فروشی داره بعد این بابا هی اصرار میکرد که عزیزم بیا این هارد اکسترنال یه ترابایتی رو ببر فردا گرون میشه معطل میمونی، شاید باورت نشه دیگه بیچاره کم مونده بود خودش رو با آجر بزنه، از بس اصرار کردمن اسکل هم لوس میشدم، اون موقع 110 تومن میداد بهم
الان نزدیک 300 تومنه فکر کنم، رفتم توی مغازه اش کم مونده بود گریه کنم
گفت این قیافه رو واسه ما نگیر اون موقع که من اصرار میکردم، میخواستی آدم باشی ورداری ببری، دیدم بنده خدا راست میگه خدایی آدم نبودم من چه میدونستم اینجوری اقتصاد جهش پیدا میکنه
![]()
من 2 سال پیش یه مودم معمولی کرفتم 25تومن الان همون مدم140تومن شده...مردم داریم نه واقعا داریم گرونی ؟؟![]()
نه، انصافا این یه تیکه رو خوب اومدی![]()
چند روز پیش یکی از فامیلای ما زنگ زده میگه میخوام واسه پسرم یه سیستم بخرم بازی کنه.
بعد میگه به نظرت با 1 تومن میشه یه سیستم خیلی خوب براش بگیریم ؟
رفتم قیمت گرفتم سیستم معمولی میشه 1.700 میلیون چه برسه به سیستم خفن.
پاور سیستم رو 2 سال پیش خریده بودم 75 تومن. به علت جوشکاری غیر اصولی همسایه سوختش. رفتم همون رو خریدم 530 تومن. تورم داریم عایا ؟
چیه؟ خوردنیه؟ میشه آنلاین بازیش کرد؟![]()
پارسال 2 تا رم کورسیر 4 گیگ خریدم...60 الی 80 تومن....امسال یه مدل پایین ترشو (و البته چینیشو) یه دونه از اون 2 تارو یکی که خیلی ارزون میده میگه 160من 2 سال پیش یه مودم معمولی کرفتم 25تومن الان همون مدم140تومن شده...مردم داریم نه واقعا داریم گرونی ؟؟
چند روز پیش یکی از فامیلای ما زنگ زده میگه میخوام واسه پسرم یه سیستم بخرم بازی کنه.
بعد میگه به نظرت با 1 تومن میشه یه سیستم خیلی خوب براش بگیریم ؟
رفتم قیمت گرفتم سیستم معمولی میشه 1.700 میلیون چه برسه به سیستم خفن.
پاور سیستم رو 2 سال پیش خریده بودم 75 تومن. به علت جوشکاری غیر اصولی همسایه سوختش. رفتم همون رو خریدم 530 تومن. تورم داریم عایا ؟
اینکه گفتی خدایی نکرده فش که نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)