تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 563 از 1783 اولاول ... 6346351355355956056156256356456556656757361366310631563 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,621 به 5,630 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه abtin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بنظر من شما برین سمت طرح بعثت مخابرات.ماهی 5 گیگ / 12500 !!
    سرعت دانلود روزانه شبانه هم خیلی بالاتره...
    بد ترین adsl مال مخابراته هرگز به طرفش نرین .

من صبا دارم و ازش راضی هستم و الان می خوام نا محدودش کنم

پروفشنال amin_947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بد ترین adsl مال مخابراته هرگز به طرفش نرین .

من صبا دارم و ازش راضی هستم و الان می خوام نا محدودش کنم
    برو نامحدود بگیر حالش رو ببر

3. 3 کاربر از amin_947 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه voldemorti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گندشو دراورده این صبانت....من آخر فروردین شارژم تموم میشه،بعدش سه صوت میرم یک شرکت دیگه سرویس می گیرم....رفیق من همین دو قدمی خونمون داره از یک شرکت دیگه شبی 4 گیگ دان می کنه،حالا با صبا نت من از ساعت 3 تا 7 سرعتم بوده 120 تا،حالا هم که شده 10 تا... .

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

برو نامحدود بگیر حالش رو ببر
    نامحدودش سرعتش پایینه نه بعثت!

---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------

گندشو دراورده این صبانت....من آخر فروردین شارژم تموم میشه،بعدش سه صوت میرم یک شرکت دیگه سرویس می گیرم....رفیق من همین دو قدمی خونمون داره از یک شرکت دیگه شبی 4 گیگ دان می کنه،حالا با صبا نت من از ساعت 3 تا 7 سرعتم بوده 120 تا،حالا هم که شده 10 تا... .
    سرعت برای منم که قبلا عالی بود پایین اومده.اصلا دیگه بصرفه نیست...
    سرعت روزانه و شبانه مخابرات میگن خیلی بالاتره.من میرم سراغ اون 100 درصد.

---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------

دوستان الکی گول تبلیغات این شرکت و مشترکای زیادش رو نخورین .
    من توی یکی از شلوغترین مراکز مخابراتی شهر هستم و زمانی که درخواست دادم تا زمان اتصال سرویس یکماه طول کشید .
    البته تقصیر شرکت نبود این زمان زیاد بخاطر کمبود پورت و شلوغی مرکز بود . به هر حال سرویس 25/10/90 وصل شد .

سرویس سه ماهه گرفته بودم میتونم بگم کیفیت سرویس فاجعه بود . از پینگ بالا گرفته تا قطع و وصلی های مکرر از همه خنده دار تر سرویس شبانش بود که کلا 4 ساعت بود تازه با یوزر پسه متفاوت این دیگه واقعا نوبره دیگه یوزر پستون برا چی فرق میکنه ؟ سرعت شبانم هم از 10 بالاتر نمیرفت .
    به هر حال اینقدر اوضاع خراب بود که قید 3 ماه سرویسمو زدمو 3/12/90 درخواست تخلیه دادم. خودشون مونده بودن چرا با اینکه هنوز دوره ی اولم تموم نشده بودو کلیم انتظار کشیده بودم تا سرویس وصل بشه به این زودی تخلیه کردم. تخلیشون هم دو هفته طول کشید دیگه با کلی مکافاتو به این در و اون در زدن تونستم قبل از عید از یه شرکته دیگه سرویس بگیرم .

در کل به کسایی که از صبا دارن پیشنهاد میکنم اصلا گول تبلیغاتو اسمشو نخورنو برن یه شرکته دیگه . حداقل اگه دنبال شبانن برن سراغ یه شرکتی که بوزر پسه شبانشو عوض نکنه . سراغ شاتلم نرن . تحقیق کنن توی شهرو محلشون چه شرکتی خوبه برن سراغ همون .
    یکی از زرنگی های دیگه صبانت => یوزر و پسورد شبانه و روزانه متفاوت
    ما هم بخاطر این موضوع مجبور به خرید روتر وایرلس شدیم...در صورتی که اختلاف مودم با روتر 8 تومان بود!!

---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------

مخابرات، به شرت اینکه بتونی 256 به بالا بگیری
    نا محدود ::::::::::::::::::::::
    256 => 30kb/s
    512 => 55 - 60 kb/s
    (حدودا در حالت خوب )

---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------

سلام دوستان....من از شیراز هستم...مخابرات دستغیب

من اولین باره که ADSL گرفتم...اول می خواستم صبانت بگیرم ولی به پیشنهاد یکی از دوستام رفتم پارس آنلاین گرفتم
    سرعت روزانش خوبه...مثل صبانت میمونه...من 128 دارم که با 13 تا معمولا دانلود میکنه.....البته شبانش از 1 تا 6 هست ..البته به گفته شرکت...شبانه با سرعت حد اکثر 25 تا 30 بیشتر نمیشه دانلود کرد...

ولی یه خوبی که داره اینه که از 6 تا 7 صبج هم رایگانه ولی با سرعت 150.....البته اینو کمتر کسی میدونه...همون کسی که این شرکت رو به من معرفی کرد اینو بهم گفت

دوستان البته من یکم مصرفم زیاده...دنبال رویس نا محدود با سرعت خوب میگردم...به خود پارس آنلاین زنگ زدم گفت سرویس های نا محدودمون اصلا خوب نیست...خودش گفت نگیرم

می خوام بدونم آیا شرکتی هست که سرویس نا محدود رو با سرعت دانلود حد اقل 80 کیلو بیت داشته باشه...البته سرویس 128 یا 256 منظورم هست

ممنون
    شما میتونی روتر ASUS N13U بگیرید که میتونه روی هارد یا فلش دان کنه! یعنی 24 ساعت برای دانلود بذاری...
    البته محدودیت هایی هم داره که همه با هزینه بیشتر حل میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه voldemorti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سرعت برای منم که قبلا عالی بود پایین اومده.اصلا دیگه بصرفه نیست...
    سرعت روزانه و شبانه مخابرات میگن خیلی بالاتره.من میرم سراغ اون 100 درصد.
    مخابرات چه سرویسی و چند؟یکی از دوستان گرفته بود،هر گیگ 2 هزار تومان بود مخابرات!!!

داره خودمونی میشه maleki reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام من یکی از مشترکین پارس آنلاین هستم این مشکل سرعت کم دان کردن شبا در پارس آنلاین هم هست مثلاً من از سرویس 128 دارم استفاده می کنم به سختی 7 یا 8کیلو بایت میده یه جوری این قضیه اپی دمی شده پس زیادحرص نخورید چون همه جا این جوری من تمام ISP ها رو تو اصفهان چک کردم فرقی نمیکنه این سیاست شرکت مخابراته چون خودش شبانه رایگان نمی ده می خواهد یه توازنی ایجاده کرده باشه.

8. این کاربر از maleki reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abtin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من نمی گم صبانت خوبه ولی تو منطقه ما بهترینه .
    من صبا دارم همسایه ها . وایمکس ایرانسل . شهراد . شاتل و یکی دیگه که من اسمش یادم نیست دارن همه هم 256 والی سرعت من از همه بالاتره .
    به قول معروف بین بد و بدتر . بد رو انتخاب می کنم.

10. این کاربر از abtin1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamid1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اقا بازدوباره این ادرس چک کردن کارکرد برای من ارور اشتباه بودن رمز رو میزنه این صبانت هم دیگه داره قاطی میکنه ای خاک که یه سایت ساده رو نمیتونن دو روز نگه دارن مشخصه که همه وسایل و متخصصاش ذغالی هستند ادرسی که قبلا میرفتم این بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال hamid1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام من یکی از مشترکین پارس آنلاین هستم این مشکل سرعت کم دان کردن شبا در پارس آنلاین هم هست مثلاً من از سرویس 128 دارم استفاده می کنم به سختی 7 یا 8کیلو بایت میده یه جوری این قضیه اپی دمی شده پس زیادحرص نخورید چون همه جا این جوری من تمام ISP ها رو تو اصفهان چک کردم فرقی نمیکنه این سیاست شرکت مخابراته چون خودش شبانه رایگان نمی ده می خواهد یه توازنی ایجاده کرده باشه.
    چه ربطی داره هزینه شبانه مخابرات تنها 4 هزار تومنه که سرعتش هم کسایی که داشتند میگن خیلی خوبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

از دوستان کسی هست که در مشهد در محدوده صابری وحید سرعت شبانه خوب داشته باشه ؟ اگه هست قیمت و نوع اشتراک هم لطف کنید و بگید . ظاهرا باید قید صبانت رو زد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •