ظاهرا خیلی از پستهای صفحات قبل حذف شده.....
ظاهرا خیلی از پستهای صفحات قبل حذف شده.....
منظورت رو نفهمیدم؟ من که به کسی فحش ندادم. اصلا فحش و منطق از هم جدان.
شما اومدی میگی به sc@ry اعتراض نکنید چون کاره ای نیست من هم جواب دادم که به چه دلیل باید اعتراض کرد. این وسط فحش چه ربطی داشت؟
Last edited by AliMirzaie; 01-01-2013 at 17:45.
جناب sc@ry عزیز سلام خسته نباشید،
حرف شمارو قبول دارم. ولی دلیل خراب بودن سرعت سرور خارج به اینترنت فوق العاده ضعیف کشور برمیگرده!
حالا درسته سرعت در ایران بهتره اونم دلیلش اینه که مثلا برای وصل شدن به سرو کانادا سایت x باید از روتر چندین کشور عبور کنی ولی سرعت پورت قابل مقایسه نیست! دیتاسنترهای ایران در خوشبینانه ترین حالت پورت 100 مگ استفاده میشه که اون بین چندین سایت به اشتراک گذاشته میشه ولی سرورهای خارجی پورت 1 گیگ استفاده میشه! حالا جدا از امنیت فوق العاده ضعیف و ...
بنظر بنده هیچ تلاشی در جهت تقویت شبکه داخل نداشتن هیچ بدترش هم کردن!
من الان یکی از مدیران سایت تازه تاسیس یوفیس هستم که مجبور شدیم به سرور داخل انتقال بدیم، ولی فارغ از امتیاز نزدیکی هیچ برتری نسبت به سرورهای خارجی نداره! این سایت یک ماهه افتتاح شده هزینه پهنای باند کمر مارو شکسته و اگه وضعیت همینجوری باشه پیش بینی میکنیم تا چند ماه آینده باید چندین میلیون ماهیانه هزینه پهنای باند بدیم!
حتی اگه قیمت هر دلار هم 5000 تومن هم بشه بازم سرور خارج رو ترجیح میدیم فقط حیف الان سرعت پایینه! خداشاهده من چند روزه هنوز نتونستم بکاپ دیتابیس یکی از سایت ها رو بگیرم! ساعت 4 صبح بدلیل خلوت بودن پامیشم ولی بازم امکان بکاپ گیری نیست!
من به شما هیچ اعتراضی ندارم چون شما به هیچ وجه مسئول این بدبختیا نیستید ولی ممنون میشم راهنمایی کنید به کجا شکایت کنیم پاسخگو باشند؟
به فناوری اطلاعات ایمیل زدیم هیچکی پاسخگو نیست! با زیر ساخت نامه نگاری کردم انگار نه انگار!
ممنون ازتون اگه خوندید و جواب مارو بدید
Last edited by hellboy9009; 01-01-2013 at 18:07.
دوست عزیز اینو بخون!! خلاصه این پیام اینه که توهین نکنن!
منظورم اون کاربری یود که نوشته بود این م...ج... ها و همه کسانی که مربوط ب مخابراتن ریدن به اعصابش!
یا اونی که تازه اومده تو فروم و معتقده که ما باید یه روز بیکار باشیم بزنگیم و فحش بدیم!
خدا رو شکر که شما داری میگی موافقی ( با توجه به اینکه میگی فحش ندادی)
این از این موضوع!
در مورد اینکه مخابرات مقصره که اینقدر باند فروخته که نمیتونه اداره کنه، حق با منو شماس که باید جوابگو باشن! اولین نفریم که پیشنهاد شکایت به سازمان ت.م.رادیویی داد من بودم
حالا دیگه نمیدونم! کل بحث من اینه... که بعید میدونم شما باهاش موافق نباشی
( فکر کنم که کل مشکل شما با اون پست من مربوط به قسمت دومشه که گفتم میتونست نیاد اما اومد! احتمالا شما فرض رو بر این گذاشتی که من قصد تبرعه کاربر scary رو دارم)
Last edited by ShadowDragon; 01-01-2013 at 18:18.
در مورد اینکه کی ، با توجه به اطلاعاتش، فکر میکنه که کی مقصره، یه بحث دیگس که من فکر نمیکنم به 2020 و تیم پشتیبانی مربوط باشه... شما فکر میکنی هست؟
خود دانی!!!!!
اما کسی حق نداره منو یا اون کاربریو که حرفمو تایید کرد به پاچه خواری متهم کنه!
ببخشید من قصد توهین نداشتم اما وقتی شما میگی "توهین غیر مستقیم نکنید" یعنی هر نوع اعتراضی که بر به قبای این آقا بخوره که این خودش به طور غیر مستقیم یعنی اعتراض نکنید. بهتر بود بگین که "توهین نکنید" نه این که بگید "توهین غیر مستقیم نکنید".
حقیقت رو هم اگه نصفه نیمه بگن میشه دروغ. آقای Sc@ry هم اول اومد و فقط گفت که مشکل از لینک های خارج از کشوره بعد که من گفتم "توجیه دروغ نکنید" تازه اومد و ماجرا رو بیشتر توضیح داد و معلوم شد که از لحاظ پهنای باند هم مشکل وجود داره. بنابراین نمیشه هر نوع اعتراضی رو گفت توهین یا توهین غیرمستقیم.
حق با شماست! الان که دقت کردم ممکنه اینطور هم اون نوشته برداشت بشه! اما منظور من این بود جه یکی میاد به کلشون فحش میده شامل اقای محمدی هم میشه...
منظور من از غیر مستقیم این بود نه چیز دیگه ایی
مشکل من کلا با فحش دادنه... که متاسفانه چند تا کاربر جدید میان و میرن و هرچی میاد دهن شون میگن
Last edited by ShadowDragon; 01-01-2013 at 19:35.
دوستان الان وضع پینگ و سرعت دان چطوره؟ کسی میتونه از speedtest تست بگیره؟
خیلی داغون هست به زور آمدم اینجا
سرعت دانلود 5 kb
معلوم نیست کی میخوان درست کنن آخه![]()
قبلا با ip 46 شروع میشد سرعت خوب ود الان اینم داغون شده
کلا ip ها هیچ فرقی با هم ندارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)