سلام عزیز ممنون میشه دلیلشو هم بگی از شما خیلی خیلی سپاس گذار میشم
سلام عزیز ممنون میشه دلیلشو هم بگی از شما خیلی خیلی سپاس گذار میشم
ممنون می گم این مدل رو یکم برام توضیح می دید این چه جوری بید
D5550
خوبه یاهمینی که انتخاب کردم بهتره C6960
سلام به همه دوستان چند تا tv 40- 42 inch تا محدوده قیمت 1100000 - 1200000 معرفی کنید و بگید کدوم بهتره تا محدوده قیمت 1300000 از پلاسماهای پاناسونیک انتخابی هست
Last edited by bocelli; 12-07-2011 at 01:21.
سلام ممنون میشم راهنماییم کنین hx800 رو بخرم یا ex720?
دوستانی که گیمر هستند و به دنبال ال ای دی میگردن باید بگویم که خرید ال ای دی یا ال سی دی برای گیم کاملا شمارا مایوس میکند گرافیک بازی بر روی ال ای دی در حد فاجعه آمیزی پائین می آید من این تجربه را بعد از خرید یک ال ای دی 6960 سامسونگ به دست آوردم بهترین تی وی برای گیمرها پلاسما هست.
منم دقیقا تجربه داشتم مخصوصا تو ps3 که گرافیک بازی تبدیل به ps2 میشه دلیلشم پائین بودن کنتراست واقعی تصویر با رنگای کارتونی و آور شارپ بودن led هست که روی تصویر اثر منفی داره توی حرکتای سریعم که یه مدل دیگه ضد حال میزنه.
Last edited by die my darling; 12-07-2011 at 09:20.
پلاسما v20 پاناسونیک
کسایی که 3D زیاد دیدن پیشنهاد میکنن من LG سینما سه بعدی بگیرم با تکنولوژی جدید یا نه همون سامسونگ رو بگیرم؟یا صبر کنم قراره جدید تر بیاد
Last edited by prince3-love; 12-07-2011 at 11:14.
سلام بچه ها می گم پس c6960 فقط باسه خونه و دیدن فیلم خوبه برای بازی کردن اصلا مناسب نیست
حالا صرف داره بگیرم یا نگیرم یکی می شه یک چیزی بگه من دلم قطعی بشه![]()
سلام دوستان عزیز
پیشکسوتا و دوستان اهل فن
می خوام تا دو هفته دیگه یه تلویزیون بخرم،با این مشخصات که مینویسم چی رو پیشنهاد میدید....
FULL LED برا مصرف پایین تر 3 بعدی هم نباشه(البته با این پول 3 بعدی هم نمیشه خرید)
FULL HD
سایز 40 یا بیشتر
ترجیحا دارای آنتن دریافت شبکه دیجیتال داخل خود تلویزیون(البته کیفیت رو فدای اون آنتن 70 تومنی نمیکنم)
کیفیت خیلی برام مهمه نمی خوام دو روز دیگه که سیستم تلویزیون ایران کامل دیجیتال شد تصاویر با کیفیت پایین پخش بشه...
امکان ضبط برنامه های تلویزیون هم به روی فلش از هر طریقی که میشه میسر باشه...
قیمت زیر یک و پانصد چون میخوام یه سینما خانگی توپ هم براش بخرم
یه جا دیدم نوشته بود سامسونگ FULL LED نداره با این اوصاف احتمالا سونی و پاناسونیک هم که با جیب ما هم خونی نداره از طرفی به شارپ هم علاقه ندارم پس ظاهرا باید ال جی بخرم...
در کل باز هم اگر دوستان مدل مناسبی رو سراغ دارن چه lg و چه هر مارک دیگه ای بهترین رو با این قیمت معرفی کنن...
در ضمن قیمت هم اگه 100 تومن بیشتر بود اشکال نداره ولی در نمایندگی تلویزیون ها در ایران موجود باشه...
باتشکر
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)