پس هنوز sneijder تو رئاله؟ ای بابا اين چه وضعيه؟ ما که رو ps3 بازی ميکنيم چه گناهی کرديم؟
پس هنوز sneijder تو رئاله؟ ای بابا اين چه وضعيه؟ ما که رو ps3 بازی ميکنيم چه گناهی کرديم؟
افتضاح به این شکل است
گرافیکش بینظیره این دوستمون گرافیکش پایینه رو high نذاشته
آقا بهادر بیزحمت یه سر به اوساسونا بزن ببین شجاعی با نکونام چهره دارن یا نه؟؟
مرسی........
من که گفتم گرافیکم پایینه و روی نرمال بازی میکنم چون فعلا گرافیکم رفته تعمیر از گرافیک آنبرد استفاده میکنم و به خاطر کیفیت پایین عکس ها عذر میخوام.
پس شما این گرافیک رو ضربدر 2 کنید و از اون زاویه به قضیه نگاه کنید.
I know Konami are supposed to release a patch on release day, unfortunately for me there's no way for me to connect my PS3 to the internet, is there a way that I can download the patch on my computer and transfer it to my PS3 via USB?
فکر می کنید این نسخه نهایی هستش یا می خوان 2 روز دیگه کامل ترانسفر کنن
من که فکر میکنم این نهایی چون پارسال هم اگه یادتون بیاد اینجوری بود .
![]()
ممنون.ولی کاش کونامی تو همین نسخه دیگه نقل و انتقالاتو درست میکرد.
بهادر جان ما که آخر نفهمیدیم سرعت بازی نسبت به دمو کاهش داشته و یا افزایش پیدا کرده؟ اگه سرعت بازی بیشتر شده باشه که خیلی بده.....
یه زحمت دیگه واست داشتم.لطف کن برو در قسمت ادیت پلیر تیم مارسی فرانسه از بازیکنی مثل NIANG و BRANDAO عکس بذار.تمام قد باشه
Last edited by JUSTIN11; 20-10-2009 at 23:12.
امین جان اینجا هم گفته شده :
Transfers are not all up to date but there will be patch on launch day which will do the missing transfers
Last edited by 4039; 20-10-2009 at 23:15.
این طور که همه می گن response بازی بهتر شده، یعنی وقتی یه دکمه ای رو می زنی سریعتر جواب می ده، ولی سرعت کلی بازی یه کم حتی کمتر شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)