اقا جون من یکی جواب بده . ثواب داره به خدا
اقا جون من یکی جواب بده . ثواب داره به خدا
من رشتم ریاضیه ولی همین قد بگم که کولاکه
امتحانش 11 و 12 تیر هست و برای رشته های پزشکی هم آخر تیر
کارت ورودی هم از یکشنبه تا سه شنبه فرصت دارید که بگیرید.
موفق باشید![]()
خب پس خوب گوش کن :
1-اگر خبری بشه (از نظر سیاست) اولین اثر منفی خودش رو روی دانشگاه های دولتی میزاره.
2-استاد های دانشگاه آزاد نسبت به دانشگاه دولتی بیشتر احساس مسئولیت میکنند.شاید چون پولشون رو از خودتون میگیرند.
3-سطح علمی استاد های آزاد معمولا در حد همون دولتی هاست.ولی این تلقین بچه هاست که دولتی ها رو بهتر میبینند.
4-استاد های معروف و کاردرست معمولا در دانشگاه های خوب هستند(چه دولتی چه آزاد).نه در دانشگاه های دولتی.علوم تحقیقات ، خوراسگان ، نجف آباد ، شهرضا ، .... و بسیاری دانشگاه های دیگه که زیاد هم هستند ، معمولا دست کمی از دانشگاه دولتی ندارند.
5-بنده بیش از 5 نفر رو میشناسم که از وقتی رفتند دانشگاه های دولتی ، افسرده و به شدت عصبی شدند.(این مورد در مورد دختر ها صادق نیست.چون اونا معمولا خودشون رو بهتر با محیط وفق میدن.در ضمن خرخون تر هستند.)
6-در دانشگاه های دولتی معمولا این قدر سخت میگیرند که باید خودتو بکشی.(قابل توجه کسانی که سطح علمیشون خیلی بالا نیست ولی آرزوی شریف یا پزشکی دارند.)
7-شما میگی چرا باید خنگ کلاس بیاد بشینه بغل دست من. اولا اگر خنگ بود که اصلا مهندسی برق آزاد قبول نمیشد. ثانیا تو میخوای یه درسی یاد بگیری و یه مدرکی هم بگیری و بری تو بازار کار.حالا چه ربطی داره که همکلاسی خنگ کنارت بشینه یا سجاد فولادی ...
8-دانشجو اسمش روش هست. و بعلاوه من و شما که واسه کنکور خوندیم یه مورد رو تازه فهمیدیم (که در دوران دبیرستان نمیدونستیم) . اینکه اگر هم معلم خوبی نداشتیم ، چرا خودمون نرفتیم یاد بگیریم.شما چه دولتی و چه آزاد ، باید درس بخونی و خودت بری دنبال آموزش و مهارت.
9-اگر واقعا دلت میخواد که مدرکت از دولتی باشه،همین آزاد رو برو.بعد به جای اینکه الان بشینی و یکسال دیگه عربی و شیمی و دینی و ... بخونی ،تا مدرک لیسانس آزاد رو گرفتی،بشین واسه فوق دولتی بخون.عاقلانه تر نیست؟
10-به قول اون مجری گزینه جوان ، وقتی شصت سالت شد،نوه ات میاد میگه بابابزرگ رشته ات چی بود.نمیاد بگه بابابزرگ رتبه ات چند شد؟
شما مدرک رو که بگیری،تازه میفهمی که خودت رو واسه هیچ و پوچ (البته تقریبا) به آب و آتش میزدی.
زندگی رو واسه خودتون سخت نگیرید.حیف عمرت نیست که بخوای یکسال حرومش کنی؟!
البته نمیگم هر چی قبول شدی برو.ولی اگر دانشگاه آزاد یه رشته ی خوب قبول شدین ، دست دست نکنید.
============
============
اگر راضی نشدین،شرمنده دیگه من تلاشم رو کردم.پس بهتره راضی شده باشی
در ضمن من هنوز با همتون قهرم.![]()
محمد خوب من رشته اولم الکترونیک نجف اباد
یعنی بازم ازاد رو به شبانه دولتی باید ترجیح داد ؟
گیج شدم
عزیز به هیچ وجه ناراحت نباش، رئیس سنجش گفت اگر هم کسی تیک نزد ، یا راه کارهایی داریم که میفهمیم کدش چند بوده.
مساله ای نیست.هماهنگه![]()
صحبت های قشنگی و مفیدی بود در مورد دانشگاه آزاد ....مرسی pesarebaba2006
خیـــــــــــــــــــــــ ـلی خوب گفته ...راست می گه دیگهبه قول اون مجری گزینه جوان ، وقتی شصت سالت شد،نوه ات میاد میگه بابابزرگ رشته ات چی بود.نمیاد بگه بابابزرگ رتبه ات چند شد؟
بعضی از دانشگاه های آزاد مثل نجف آباد یا خوراسگان اینطوری که از خود دانشجوهاش شنیدم واقعا عالیه ....
البته این رو بگم اگه واقعا کسی می تونه تا یک سال اراده ی قوی رو داشته باشه و بدونه که میتونه تلاشش رو اونطور که باید بکنه بد نیست بشینه و یکسال زحمت بکشه تا هم رتبه ی عالی بیاره و هم دانشگاه دولتی خوبی قبول شه و هم از خرج دانشگاه آزاد راحت بشه .
راستش من همون اراده رو ندارم
مخصوصا که سال دیگه خرداد جام جهانی هست
البته امسال هم انتخابات بود و تو حس بودیم
راست میگی ها؟؟؟ معمولا از چندم خرداد شروع میشه جام جهانی؟مخصوصا که سال دیگه خرداد جام جهانی هست![]()
بابا یکی هم یه نظری به درصدای ما بده.مثل اینکه شما تازه واردا رو اصلا تحویل نمیگیرین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)