آقا چه جوری میشه وقتی از آیتونز عکس میریزیم برای آلبوم جدید اسم بزاریم ؟ مثلا من یه پوشه عکس ریختم به نام land ولی تو آیپاد اسمش میشه فوتو لایبرری ؟؟؟ چه جوری میتونم اسم بزارم برای آلبوم ؟
آقا چه جوری میشه وقتی از آیتونز عکس میریزیم برای آلبوم جدید اسم بزاریم ؟ مثلا من یه پوشه عکس ریختم به نام land ولی تو آیپاد اسمش میشه فوتو لایبرری ؟؟؟ چه جوری میتونم اسم بزارم برای آلبوم ؟
راستش اون photo library نشون دهنده ی کل عکس هات هست.اما زیر اون باید آلبومی که ریختی با اسم خودش باشه ...آقا چه جوری میشه وقتی از آیتونز عکس میریزیم برای آلبوم جدید اسم بزاریم ؟ مثلا من یه پوشه عکس ریختم به نام land ولی تو آیپاد اسمش میشه فوتو لایبرری ؟؟؟ چه جوری میتونم اسم بزارم برای آلبوم ؟
ینی شما هم باید عکس های آلبوم land رو هم جداگونه داشته باشی،هم توی photo library ...
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
راستش اون photo library نشون دهنده ی کل عکس هات هست.اما زیر اون باید آلبومی که ریختی با اسم خودش باشه ...آقا چه جوری میشه وقتی از آیتونز عکس میریزیم برای آلبوم جدید اسم بزاریم ؟ مثلا من یه پوشه عکس ریختم به نام land ولی تو آیپاد اسمش میشه فوتو لایبرری ؟؟؟ چه جوری میتونم اسم بزارم برای آلبوم ؟
ینی شما هم باید عکس های آلبوم land رو هم جداگونه داشته باشی،هم توی photo library ...
دقیق تر یه نگا بنداز ...
ممنون احمد مشكل آهنگ حل شذ ولي الان ويدئو نمي تونم بريزم![]()
Last edited by mohamad h; 10-08-2011 at 12:55.
زحمت میکشی واقعا"ممنون احمد مشكل آهنگ حل شذ ولي الان ويدئو نمي تونم بريزم
نحوه ی add کردن ویدئو که به همون صورته که گفتم،اما فک کنم مشکلت اینه که فرمتی که انتخاب میکنی mp4 نیست.
باید فرمت ویدئوهات mp4 باشه ...
برای من که این جوری نمیشه . نمی دونم چرا ؟ من وقتی یه پوشه ی جدبد می ریزم اصلا اون پوشه ی قبلی پاک میشه ؟!؟!؟ یعنی پوشه ی world که میریزم کلا عکسای land پاک میشه ؟!؟!؟
برنامه ای چیزی هست برای این که یه سره از تو کامپیوتر با پوشه انتقال داد ؟
تا اونجایی که من میدونم باید با ایتونز بریزید اما اینکه بعضی عکسهاتون پاک میشه. یا عکس قبلی نمیادو از این قبیل مشکلات که شامله ویدیو و اهنگ هم ممکنه بشه به خاطره کار با ایتونزه یعنی وقتی که میخواد سینکرونایز کنه باید یک سری تیکارو بزنین که قبلیارو سین.... نکنه منم تقریبن یه همچین مشکلاتی داشتم اوایل که ماله من به این چیزها مربوط بود
نمیدونم مشکلت چیه دقیقا،اما ...
ببین،2 راه داری:
1-یه جا کل عکسها جمع هستن:
شما اون فولدری که همه ی عکس ها جمع هستن رو انتخاب میکنی.
مثلا پوشه های world ، land و private کنار هم توی پوشه "ORG" کنار هم هستن.توی تب photos میگی sync photos from ORG
حالا یکم پایین تر تیک selected fplders رو میزنی.حالا میخوای پوشه های world ، land رو ببری توی آیپادت ولی private رو نبری.تبک اون 2 تا رو که میخوای ببری رو میزنی و سینک میکنی ...
2-تمام پوشه هایی که کنار هم هستن،همه رو میخوای انتقال بدی به آیپاد:
اینجا دیگه توی پوشه ی فرضی "ORG" فقط world ، land هستن و میخوای جفتشون رو انتقال بدی.پس به جای selected fplders تیک all folders رو میزنی.و بعد سینک ...
راستش همونطور که گفتم نمیدونم این مشکل شما رو حل میکنه یا نه،ولی امیدوارم کسی باشه که مفید باشه براش ...
مشکلم خیلی زیاد حل شد ...ممنون .
راستی برای موسیقی خود آیتونز کانورت می کنه ...ویدئو رو همچین کاری نمی کنه ؟ حتما باید mp4 باشه ؟
بله اهنگارو خودش کانورت میکنه و ویدیو رو باید خودتون کانورت کنید. توی اون سی دی که فروشنده بهتون داده هستش
ممنون ...اما فروشنده بهم سیدی نداد ؟ چه سی دی هست ؟ قضیش چی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)